![]() |
Karwa, a może ty czego¶ nie zapłaciłe¶i GM przyszedł jako komornik? hehe
|
Cytuj:
Cytuj:
|
eeee lepiej tak nierobic, bo po co sie narzucac ? :>
|
wlasnie wlasnie lepiej siem nie narazac ... jeszcze bana siem dostanie a niewiele dzieki temu zyska :)
|
|
Fajnie ss-y.To musial byc jakis BUG bo zeby spac w 2 lozkach i jeszcze online?? ?(
|
Co sobie wzioł gm :D:D:D:D
|
lol?
Miales farta ze GM nie zuwazyli tego ale to jakis fotomotarz. :baby: |
Hehe gm w niespodyiewanz sposub sie zjawil
Ale bejer w 2 lozkach spales :)) |
Hehe, kiedys bylem swiadkiem podobnej sytuacji. GM powiedzial ze by go walnac z sd :D , to ja walnolem.
Za chwile niemal pól ab gonilo GMa i walilismy go z sdek i hmmow :] . Potem Gm wlamal sie do chaty :rolleyes: . Nova - Vilejuw :miecz: - sorc - 22 lvl - 38 mlvl |
pewnie byl po piajku i trafil tam gdzie nie trzeba bylo mu z sd walnoc to by sie chlopak odnalazl:D:D 8)
|
Hahaha :D .
Ja bym skopał tego GM'a pewnie ci wszyskie szafki przejzal :] . |
w ogóle gm to czasem ajki¶ nooby bym powiedział ostatnio powiedział żebym niewyganiał ludzi z kopalni powiedziałem, że jestem na ghostland i mnie przeprosił LOL
|
:D:D
Hehehe.
W ci±gu 2 minut rozwi±załęm te zagadke :D Juz umiem :D i sam na to wpadłem :D |
Cytuj:
OMG gm by cie teleportowal gdzies na demonki i bys padl :P |
Karwa mam prosbepowiedz jak ty to zrobiles ze spales w 2 lozkach i byles online ???
Jesli mozesz t oodpowiedz |
Cytuj:
Ostrzegam nie powiem wpadnijcie na to sami :D |
no powiedzcie plx przeciez to nie jest zadned grozny trik, nic sie nie tsanie jak wyjawnicie ta tajemnica
plxplx powiedzcie ci co wiecie karwa no plx powiedz tez bede spal u siebie w hatce na kilku lozkach :D:D8o8o |
Chyba wiem jak to zrobic.
Moj kolega ostatnio se spal w lozku i se trenil ze mna |
@up
ty masz powiedziec jak a nie czy wiesz jak sie to robi bo mnie to za bardzo nie interesuje... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |