![]() |
@topic ja chyba po 3k expa fuksem wylootowałem 1 p-armor ale tak pozatym to tylko 2 protection amulety więc niema sensu na valkiriach siedziec lepiej iść na ghule i sobie mace zbierać i za te 2-4 bagi dostane tyle że bede sobie mógł kupić coś lepszego niż p-armor
@up no no to wielkie GZ !!! Bo wylootować z valkiri jako pierwszy na servie p-armor to już jakiś sukces B) |
Mi wypadł ten protection amulet ale to gu... to znaczy szajs nic nie daje:P. Radze nie chodź na nie bo to gu.... szajs ;) Chłopie lepiej idź se na roty albo na orki wariory to lepiej ci wyjdzie bo ich jest zawsze więcej....itp.
|
@up Zgadzam sie na Valkiri można skillować i expić ale nie lootować bo plate armor wypada raz na ruski miesiąc :p :p i potrzymuje to co pisałem że lepiej iść na ghule np i robić lootbagi mac sprzedać je i jak bedziesz mieć już troche kasy to kupić np.knight armor :] B)
|
takie mały offtop: A czy komuś z Was kiedykolwiek wypadł small ruby z amazonki?
Edit:Ha! Właśnie mi wypadł p armor :D |
@up poszukaj w tym temacie bo chyba ktoś na samym początku pisał że mu wypadło B) ale niejestem pewien :p
|
Mi wypadlo 5 plate armor 2 double axe 1 protection po tygodniu expienia :)
|
@up to wielkie GZ !!! bo zabardzo możliwe to niejest
|
@upup: Mi wypada czasami. Hmm. mam juz 3 :p
@topic: To zależy od farta raz mi wypadły 2 pod rząd a raz po 150 valkiriach nie miałem żadnego :) |
Kiedys mialem manie chodzenia na valkirie... pewnego dnia zrobilem se notke, po ktorej miales sie dowiedziec ile valkiri trzeba zabic by miec p arm... zabilem 87 valkiri i za 88 razem wypadl mi p arm.. niestety wtedy to ja mialem juz nobel arm... wiec na valkiriach szybciej mozna expic i skillowac niz lootowac 8o 8o 8o
|
ja gdy byłem na amazon camp siedzialem tam około 3h to wypado mi chyba 9 p-armorów musialem w bagu niesc bo capa nie było ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:32. |