Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   mod nup? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54995)

Dr. Omader 05-11-2005 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Zamknij pysk, tylko tyle ci powiem, nazywasz Kajzera bachorem? On ma 19 lat, ja 18, więc co ty za głupoty *******isz, wiem wiem, wy wolicie swoich 12-15 years old userów co was "o***ą" i "a***ą", a Kajzer kozakiem nie jest tylko nie da sobie pluć w brode tak jak i ja.

Wasze slownictwo i zachowanie na tym forum pokazuja, ze jestescie bachorami. Nie wiek swiadczy o poziomie czlowieka. Znam ludzi co maja 15 lat i sa bardziej dorosli mentalnie od was. Wy jestescie na poziomie 12 latka, co to uslyszal w szkole slow "****a" i chce przyszpanowac.

Dostajesz bana. Dostales wczesniej ostrzezenie, ze jak nie potrafisz wie wyrazac bez uzywania przeklenstw to nie masz czego tutaj szukac. I jest bachorem, zachowujesz sie jak on wiec nim jestes, a to ze urodziles sie w 85 mam gleboko gdzies. Teraz mozesz isc w swiat i glosic jaki to ty jestes "mONdry" i jakie nuby na tibia.pl sa. Tylko tu nie wracaj synku, przynajmniej do momentu gdy nie dorosniesz.

Yyy 05-11-2005 11:39

Moze jakis maly ruch oporu by sie tutaj przydal hahaha.
Wkoncu nas kontroluja modki ale kto ich kontroluje ? o.0
(moze sam Pan Bóg a raczej bug hyhy)

Saigai 05-11-2005 11:44

Dromader, Twoja "dorosłość" mi jakoś nie imponuje, może imponujesz tym małoletnim gimnazjalistom, cóż, ty umiesz pisać tak jak sweki, niezależnie czy masz racje czy nie wychodzisz na zwycięzcę. Mam to głęboko gdzieś i to forum równierz, chciałem sobie podyskutować z kajzerem na poważniejsze tematy, ale rozumiem że dla was za wysoki poziom, więc trzeba zlikwidować. Wsadzcie swoją "dorosłość" w dupę, jeżeli dorosłość to pozwalanie sobie na lanie się w mordę, to ja jestem dzieciak:D

Cafe 05-11-2005 11:58

@Rikimaru

Hmh, mówisz ze masz 18 lat, tak? Wiesz, jesli mialbys 18 lat to nie wyzywalbys sie na innych, nie rzucałbys na nich obelgami itp Tylko spokojni, zachowując netykiete starał sie wyjasnic sprawe.

btw, Rikamaru i Kajzer, kółko wzajemnej adoracji ? plx ?

Ville 05-11-2005 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
To ten temat. Nie pisałem, że "nupki" powinny być pod ochroną, tylko pisałem, że w przypadku niektórych użytkowników, którzy sam nie wiesz jacy są, odrazu są podejmowane decyzje, na ich niekorzyść.

Nie mówiłeś, że byś banował takich idiotów jak Kajzer, czy Rikimaru. Ty napisałeś:

Już w tamtym temacie wyraziłem swoją opinię na to stwierdzenie.

Tu się z Tobą zgodzę. :confused:

A sobie już zamówiłeś? ;)

a Tibijczyk to w 90% nie jest ktos w stylu Kajzer czy Rikimaru, ja nie wiem. ty dluzej ode mnie na ircu przesiadywales.

Tutaj mnie zgasiles. Ze tez sie ze mna zgadzasz ;d
Hmm, sobie nie bo zal mi kasy. ale dla 2-och kolegow 18-latkow moge sie poswiecic.
A tamten ostatni quote byl niepotrzebny ;)

Dr. Omader 05-11-2005 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saigai
Dromader, Twoja "dorosłość" mi jakoś nie imponuje, może imponujesz tym małoletnim gimnazjalistom, cóż, ty umiesz pisać tak jak sweki, niezależnie czy masz racje czy nie wychodzisz na zwycięzcę. Mam to głęboko gdzieś i to forum równierz, chciałem sobie podyskutować z kajzerem na poważniejsze tematy, ale rozumiem że dla was za wysoki poziom, więc trzeba zlikwidować. Wsadzcie swoją "dorosłość" w dupę, jeżeli dorosłość to pozwalanie sobie na lanie się w mordę, to ja jestem dzieciak:D

A gdzie ja napisalem, ze jestem dorosly? No prosze, zacytuj mi to cwaniaku.
Jesli myslisz ze doroslosc to wyzywanie wszystkich, ktorzy nie zgadzaja sie z twoim zdaniem od **** i c***ow to skocz z wysokiego budynku prosze. My tu dystukujemy, a nie wyzywamy sie. Wszyscy w temacie daja jakies argumenty, a wasza trojca tylko rzuca przeklenstwami na lewo i prawo. Moze kiedys zrozumiesz, ze zachowujesz sie jak gowniarz... Jesli nie, no coz, nie wroze ci swietlanej przyszlosci z takim nastawieniem do innych.

Khazar 08-11-2005 18:22

1. Moderator ma zawsze racje.
2. Jezeli moderator nie ma racji, patrz punkt 1.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
a to ze urodziles sie w 85 mam gleboko gdzies

rok urodzenia 85 to rok urodzenia obecnych 20-latkow. 18. latkowie urodzili sie w 87. taki maly offtop:D

Dr. Omader 08-11-2005 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar
rok urodzenia 85 to rok urodzenia obecnych 20-latkow. 18. latkowie urodzili sie w 87. taki maly offtop:D

O fak, pomieszalo mi sie :P

Yarpen Zigrin 08-11-2005 21:29

Drom ja dostaję warny za spam a ty nie? ;) Tak "mod to nup" Omg... Tia.. No pewnie :P

Ville 08-11-2005 21:48

@up
ty dostajesz warny za glupote -.-

Dr. Omader 08-11-2005 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yarpen Zigrin
Drom ja dostaję warny za spam a ty nie? ;) Tak "mod to nup" Omg... Tia.. No pewnie :P

A gdzie ja chlopcze spamuje wg. ciebie? -.-""
Wogole wiesz co to spam? Moze bys sie tak doedukowal zanim cos napiszesz?

Ashlon 09-11-2005 08:33

A cala afera rozpetala sie o to, ze dwoch/trzech gosci ma "kompleks malego siusaczka" i musza pokazac swoja walke z wiatrakami (w tym przypadku - modkami), aby sie dowartosciowac...

Pacek 09-11-2005 11:27

hehe widze że ruch oporu rośnie w siłe, coś jak we francji zaczyna sie od małego incydentu a wybucha niemal wojna, pokłóccie sie jeszcze troszke bo ciekawie sie robi, dzieciuchy kontra moderatorzy, admini i normalni użytkownicy, co z tego wyniknie? aby sie o tym dowiedziec obejrzyjcie kolejne odcinki tego pasjonującego serialu.

Anteks 10-11-2005 10:28

Heh...
No i po co to?? Jakoś nie moge do tego dojść po się kłócić??
Odp plx

PoZdro
Antek

Raul 10-11-2005 13:59

@up
A ja nie mogę dojść do tego, po co pisać takie bezsensowne i nic nie wnoszące do rozmowy komentarze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22.