Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Czego sie boisz? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55094)

Tasior 06-11-2005 15:56

Pytania z gegry, ciszy i ciemności, zastrzyków, denstysty, bólu, Czardzieja Kamienne Serce.

Yoh Asakura 06-11-2005 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasior
Pytania z gegry, ciszy i ciemności, zastrzyków, denstysty, bólu, Czardzieja Kamienne Serce.

Ja tam na Twoim miejscu bałbym się w lustro spojżeć ;) (vide temat "Nasze zdjęcia z RL")

Rybzor 06-11-2005 16:09

Boje sie mamy jak wraca z wywiadowki :D

Gangrel 06-11-2005 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magus
Jak widać każdy ma jakieś lęki, na to nie ma mocnych :).
Ja boje się że zejdę na jakiegos raka zanim zrealizyję marzenia, śmierci w wypadku (jakimkolwiek) a najbardziej tego że kiedyś popadnę w obłęd i skończę w pokoju bez klamek - sam :confused:

Magus, ty na raka? Dla ciebie jest tylko jedna choroba...marskość wątroby ;) Żaden rak takich dawek nie wytrzyma :D

Racon 06-11-2005 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan-san
Ja tam na Twoim miejscu bałbym się w lustro spojżeć ;) (vide temat "Nasze zdjęcia z RL")

Widac ze jestes rozpieszczany przez tatusia prawnika ...Trzeba troche kultury wyniesc z domu.

Grey field 06-11-2005 18:31

A ja się boję iż moi starzy umrą wcześniej niż będę na to przygotowany

Yoh Asakura 06-11-2005 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Racon
Widac ze jestes rozpieszczany przez tatusia prawnika ...Trzeba troche kultury wyniesc z domu.

Widać,że Twój umysł jest rozpuszczony i przez to chyba nie potrafisz odróżnić żartu od obelgi.

Poeta 06-11-2005 20:33

Pająki i wszelkie robactwo brrrrrrr... straty swoich bliskich, samotnosci. Śmierci się nie boję, na każdego przyjdzie kiedys czas

Yarpen Zigrin 06-11-2005 20:47

Boję się jescze moich snów (nie chodzi o horrory) jak chcecie spojrzyjcie na odpiwiedni topic "Wasze sny" żeby zczaić o co chodzi...

Pacek 06-11-2005 21:22

oprócz oczywiście śmierci nieuzasadniony lęk budzi się we mnie na myśl o lesie nocą, kiedy jade autem i przejeżdżam nocą przez puszcze kielecką modle sie z całych sił by mi sie auto nie rozkraczyło, boje sie bezbronności i bezradności, kiedyś bałem sie łysych pał że mnie napadną pobiją i wogule kicha będzie, dlatego zaczołem chodzić na siłownie, ćwicze aikido i zawsze mam przy sobie 30cm nóż, boje sie też psów
ps.zapomiał bym oczywiście o pani od chemi jak i samej chemii

Ashlon 06-11-2005 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacek
lęk budzi się we mnie na myśl o lesie nocą,

Wiekszosc ludzi sie boi takiego lasu...A wyobraz sobie, ze niektorzy ludzie chodza z wiosek do szkoly o 6 rano przez masakrycznie ciemny las ;)

Nevons 06-11-2005 21:37

A wiecie czego ja sie boje?? Wszechswiata ze nasza galatyka jest jedna z tysiecy jak nie milonow =.= i przed wszytkim zycia wiecznego !!ze bede zył cały czas tylko gdzieś indziej ...

Cisak 07-11-2005 07:35

Boję się przyszłośi że nie będę miał pracy, będę samotny, i boję się że mnie ktoś zabije

PUPISEM 07-11-2005 07:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Wiekszosc ludzi sie boi takiego lasu...A wyobraz sobie, ze niektorzy ludzie chodza z wiosek do szkoly o 6 rano przez masakrycznie ciemny las ;)

Hm.... a czy oni nie maja takiego czegos jak GIMBUS... Bo watpie.. na wioskach maja gimbusy ktore przywoza i odwoza dzieciaki do szkoly...
Boje sie smierci rodzicow, i ze nie dam se rady

Estrie 07-11-2005 09:40

Boję się samotności, że nie dam rady, że ktoś, kogo pokocham roześmieje mi się w twarz.

Gromnjir 07-11-2005 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PUPISEM
Hm.... a czy oni nie maja takiego czegos jak GIMBUS... Bo watpie.. na wioskach maja gimbusy ktore przywoza i odwoza dzieciaki do szkoly...
Boje sie smierci rodzicow, i ze nie dam se rady

tyle ze niektorzy musza zapieprzac kilka km na przystanek :]

Ta... odrzucenia.

Marcin wymiatacz 07-11-2005 11:44

Ja sie boje zastrzykow, psow i tego ze kiedys mi cos odbije i zostane psychopata :p

Kamlot De'Kapy 07-11-2005 17:35

Boje sie śmierci kogoś z rodziny i o swoją przyszłość (żebym czasem jakimś menelem nie został!:P)i boje się sytuacji jak będe miał wyrostek :(

Angel'Darksoul 09-11-2005 15:13

przyszlosc, odrzucenie, dluga i bolesna smierc... i panicznie boje sie ognia ;(

By$iu 09-11-2005 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Estrie
Boję się samotności, że nie dam rady, że ktoś, kogo pokocham roześmieje mi się w twarz.

Akurat tobie to nie grozi ;)

Hmm szczerze to niewiem czego sie boje... Boje sie "pustej" smierci, ze nie zostanie po mnie nic poza plyta nagrobkowa...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34.