![]() |
Pytania z gegry, ciszy i ciemności, zastrzyków, denstysty, bólu, Czardzieja Kamienne Serce.
|
Cytuj:
|
Boje sie mamy jak wraca z wywiadowki :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja się boję iż moi starzy umrą wcześniej niż będę na to przygotowany
|
Cytuj:
|
Pająki i wszelkie robactwo brrrrrrr... straty swoich bliskich, samotnosci. Śmierci się nie boję, na każdego przyjdzie kiedys czas
|
Boję się jescze moich snów (nie chodzi o horrory) jak chcecie spojrzyjcie na odpiwiedni topic "Wasze sny" żeby zczaić o co chodzi...
|
oprócz oczywiście śmierci nieuzasadniony lęk budzi się we mnie na myśl o lesie nocą, kiedy jade autem i przejeżdżam nocą przez puszcze kielecką modle sie z całych sił by mi sie auto nie rozkraczyło, boje sie bezbronności i bezradności, kiedyś bałem sie łysych pał że mnie napadną pobiją i wogule kicha będzie, dlatego zaczołem chodzić na siłownie, ćwicze aikido i zawsze mam przy sobie 30cm nóż, boje sie też psów
ps.zapomiał bym oczywiście o pani od chemi jak i samej chemii |
Cytuj:
|
A wiecie czego ja sie boje?? Wszechswiata ze nasza galatyka jest jedna z tysiecy jak nie milonow =.= i przed wszytkim zycia wiecznego !!ze bede zył cały czas tylko gdzieś indziej ...
|
Boję się przyszłośi że nie będę miał pracy, będę samotny, i boję się że mnie ktoś zabije
|
Cytuj:
Hm.... a czy oni nie maja takiego czegos jak GIMBUS... Bo watpie.. na wioskach maja gimbusy ktore przywoza i odwoza dzieciaki do szkoly... Boje sie smierci rodzicow, i ze nie dam se rady |
Boję się samotności, że nie dam rady, że ktoś, kogo pokocham roześmieje mi się w twarz.
|
Cytuj:
Ta... odrzucenia. |
Ja sie boje zastrzykow, psow i tego ze kiedys mi cos odbije i zostane psychopata :p
|
Boje sie śmierci kogoś z rodziny i o swoją przyszłość (żebym czasem jakimś menelem nie został!:P)i boje się sytuacji jak będe miał wyrostek :(
|
przyszlosc, odrzucenie, dluga i bolesna smierc... i panicznie boje sie ognia ;(
|
Cytuj:
Hmm szczerze to niewiem czego sie boje... Boje sie "pustej" smierci, ze nie zostanie po mnie nic poza plyta nagrobkowa... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |