![]() |
Tylko 86 osób w Polsce ma nazwisko Stypulski. Jestem z siebie dumny : P.
Btw. Nie wszystkie dane są prawidłowe, mam w szkole nauczyciela o nazwisku Skonieczny. Nie wygląda na aż tak młodego ;-)). |
461 osob.
Nie jest zle :P |
Cytuj:
KaCzor. Głupi wiem :P |
hehehehh przebijam all 3 osoby tylko i to 3 z łodzi haha
|
Wy checie żebym zawału dostał ? Moje nazwisko nosi 5796 osób.. i bynamniej nie jest to 'kowalsky':P
|
13879 osób..............LOL. Nie wiedziałem że aż tak jest popularne.
|
http://www.akuku.pl/link_frameset.ph...3Dmetro2dx.jpg
bardzo fajny konkurs i bardzo fajny zwycięzca na najsmieszniejsze nazwisko ale nie chcial bym sie tak nazywać 1646 tyle jest osób o moim nazwiski dodam że osób o odentycznym imieniu i nazwisku do mojego jest 8 |
O ****a nie no ja sie zalamie 27613 osob :D Sobczakow jak psow :D:D:D
Wpiszcie h*j |
a moje 13 ale to chyba tylko nasza rodzina bo po sprawdzeniu drzewa geneleaginczego wychodzi ze Wegemund jest 13 8o
|
Nawet nie jest tak żle...1939 osób ;)
|
5184 ososby. Mazur jestem :P
|
Moje nazwisko nosi 707 osób ... A myślałem, że jestem unikatowy, bo w Poznaniu jest jedna jedyna rodzina (moja) z takim nazwiskiem.
|
O ****A! 27870 !!
Moi rzadza! |
1134 :O
Z mojego Torunia sześciu (mała część moejj rodzinki :)) Nazwisko mam bardzo rzadkie, a dlatego tak dużo, bo w Zamościu jest 768 osób z takim nazwiskiem :). Tam chyba była kolebka Bondyrów :P |
troche tego duzo: 14449
Z tego najwiecej w czestochowskim -Cz:1566 |
1562 ludzi.
Ale ja się urodziłem w 1991 tak jak mój kumpel (też ma takei nazwisko lol) :P |
nah, 1,406 osób nosi moje nazwisko ;/
|
12623 lol myślałem że nikt na świecie nie będzie miał taki obciach jak ja... ale jednak...
|
OMG ! : P
Cipała : 1 (To moje nazwisko) xDD Tylko niewiem czemu 1 osoba , powinno byc 7 : P |
Dużo osób.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |