![]() |
No stracilem stara postac ;-( Ale co tam...
Tera gram od nowa i robie ice+bow ^^ Już niedługo dzięki mnie bedziecie sie bac przewozic swoje karawany ^^ |
Skoro postacie będą usuwane to wg. mnie nie opłaca się grać narazie , ale jednak można pograć , ponieważ będzie można się przywyczaić oraz później poexpić w najlepszym miejscu ;)
|
Cytuj:
Gdyby mieli usuwać co np. około 3 miesięcy, mało osób by w to grało. |
Cytuj:
Aha więc dzięki za wytłumaczenie ;) teraz będe wiedział. Jeśli dużo ludzi z forum będzie grało to można zrobić Guild'ie co Wy na to ? ;P |
Cytuj:
Napiszcie czy wy mozecie w to grac,jezeli tak to jak to zrobiliscie(krok po kroku).Pozatym jest tylko jeden serv-Xian i ciagle ma status Overbuded. Jak zrobic tam postac??? Jakie sa tam servery oprocz xiana? POZDRO! |
Cytuj:
Postać się zakłada jak już się podłączysz do Servera ;>. A dostać się raczej nikt nie może bo pewnie jest przeciążony ;> albo coś poprawiają ;P |
A chodzi o to, że nie można połączyć się serwerem, bo jest na nim za dużo ruch (za dużo osób).
|
Cytuj:
POZDRO! |
Nowe servy beda w nowym tygodniu :-P Ja tam sie dostaje zawsze po 5~min probowania. W tej chwili mam 16 lev ^^ A te lagi juz powoli wqrwiaja :-P
|
Cytuj:
a tradezy i zlodzieje na 1 :D juz 18 lvl mam wiec KARAWANY UWAZAC NA KRZAKI :D ofc jak bede mial 20 lvl hyhy |
Cytuj:
POPI robisz Thiefa ta ? :> to ja też zrobię ale Fire Mage ;> zobaczę jak się będzie grać;D lecę próbować się zalogować ;) |
Ok... Sciagam gre--)instaluje --)wyskakuje okno startowe--) wciskam start --)
jakas mini pokazowka --) wybieram serv --) wpisuje pasy i id --) cannot connect due to server trafic( tak z 3 razy) --) okienko wyskakuje (disconected to the server --) teraz juz nic nie da sie kliknac prucz confirm --) wsiskam confirm i mnie wywala z gry. I tak za kazdym razem a juz z 30 minut sie dobijam. :confused: To jest tylko wtedy jak jest przeciazenie? :confused: |
Cytuj:
hehe nom robie juz mam 19 lvl i 30% ale serw padl cos i grac niemoge ( 1:40) ale jak robisz thiefa to nierob w ogien!!!!! blysakwice najlepsze poniewaz masz szybszie beganie a ja jescze dalem w lod na ten skill na 12 lvl gdzie zamrazm ziomki w 100% szansie :D ogulnie jazda jest :) i w luki ofc :D 3m sie |
POPI ja gral;em do 3 rano i zrobilem 10 lvl od wczoraj do dzis (wczoraj kuzyn mi RAM pozyczyl)
P.S Widzialem cie w miescie ale juz sie wylogowales :( |
ehh Kurde ja nie mogę się podłączyć =\\\\ eh to ja nie robię maga bo mi się nie chce z łuków korzystać :PPPPP zrobię woja ;P a teraz reinstaluję SR może to coś pomoże ;>
Edit: Jakieś 2 min temu padł server i stronka ciekawe co się dzieje bo udało mi się lognąć , a teraz lipa =\ ale zrobiłem 2 LVLe ;P |
Up
Qrwa a ja dopiero sciągnałem i chcialem pograc:( |
Dobra, ja zacząłem wczoraj grać po resecie (dopiero) bo musiałem ściągać od nowa bo mi się pliki uszkodziły i ani gra nie chciała działać ani z instalki się nie chciało zainstalować od nowa. Ale wczoraj zrobiłem postać. Ma nick MadakupaPL, narazie ma 9 lvl (sux :P), wali ze spearów i błyskawic. Będzie thiefem. Hehehe, niech się wszyscy traderzy strzegą bo niedługo nadejdzie fala thiefów. Moc jest z nami :).
|
No cos serv padl :S Ale jak bedzie to juz jazda bo brakuje tylko 20% do thiefa ^^ Mam nadzieje, ze sie troche pospiesza..
|
Dalej nie ma serva ciekawe co oni robią , a może net im siadł ? albo coś? bo powinni podać przyczynę ale nawet stronka nieiada oby się kolesiowi komp nie spalił bo to szok będzie !!!!!! ja chcem pograć już ;D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |