Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Humans Doom: Space Army (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55158)

Walekifa 09-11-2005 15:52

Jedyne co można nazwać "pluso-minusem" to grafika..Jest super,dlatego wszystkim zaimponowała.Ale Jak już wspomniano na następne odcinki troche poczekamy ;)

Baradax 09-11-2005 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
OMG!!! SUPER!!!!!!!!

czy nadchodzi nowa era fake'ów???? 8o

On juz dawno takie dobre fejki robil... I nie tylko on (lecz wszyscy wiedza ze on najlepsze). np. Danueko, Norah, Crowal, no i OCZYWISCIE JA ! XDDDD (chodzi mi otakie gdzie sa wlasne grafiki).

Wpisz sobie w opcji szukaj Humans Doom i Fall Of Issuri, zobaczysz jego poprzednie fejki...

LORD VOLDEMORT 10-11-2005 11:27

hmmmmm niech zgadne zkad ci sie wzial pomysl na te fejki?

Czyzbys gral w Ogame?

Nie iwiem moze ktos juz to pisal ale mnie tak bola oczy ze nic nie widze wiec sie pytam?

Jesli grasz to na jakim universum i jaki nick ??

Crowal 10-11-2005 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LORD VOLDEMORT
hmmmmm niech zgadne zkad ci sie wzial pomysl na te fejki?

Czyzbys gral w Ogame?

Nie iwiem moze ktos juz to pisal ale mnie tak bola oczy ze nic nie widze wiec sie pytam?

Jesli grasz to na jakim universum i jaki nick ??

Lol! To że zrobił krążownik, to nie znaczy że gra w OGamea. Wogóle prawie nic tu nie ma takiego samego.

P.S. Gram prawie od połowy roku W OGamea na Uni18 i mam prawie 70K punktów :D

Avager 10-11-2005 14:31

up:

Taa, dokładnie, to że GRAŁEM w Ogame nie ma nic wspólnego z tym fake'iem -.-... nawet tu nie miałem ochoty nic dodawać z tej gierki -.- .
Krążownik wystepuje w 99,999 % grach kosmicznych -.-, filmach i wogóle -.- ... . W Ogame sobie pogram jak zrobią nowy Universum.... I tak wole X-Wars... .

Co do fake'a...

Hmm kiedy będzie nowy odcinek ? Dun Knuw .

Baradax 13-11-2005 20:12

Ej, Avager kiedy nastepna czesc?
Nie mow ze znowu ci kompa zabrali i wszystkie grafiki zniknely, na gg tez cie nie ma -.-

Flash_Radzio 13-11-2005 21:03

no to dobry pomysl z nowa czescia. ale ja tez tam chce byc:) jako jakis pilot myskiwca, ktory w czyms pomoze;)

Avager 14-11-2005 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baradax
Ej, Avager kiedy nastepna czesc?
Nie mow ze znowu ci kompa zabrali i wszystkie grafiki zniknely, na gg tez cie nie ma -.-

chyba mi karta sieciowa padła :D ale nie bać żaby ! Wykręcam z tego kompa (a ten komp to w szkole ;P :P :P :P :P :P Więc ani mru mru :D ). Dobra, kolejna część..........hmmm prawie że gotowa :D, była by już dawno gdyby:
a) KArta sieciowa
b) Brak spisu nickow i ich profesji ;P zapomnialem to spisac :D
c) Mojego lenistwa ;P
d) Szkoła

FakeMan 14-11-2005 15:25

punkt c) i d) towarzyszą każdemu fake :p

Avager 14-11-2005 15:29

Zapomniałem dodać paru rzeczy:

e) Dziewczyna (powinna być na pierwszym miejscu, sorka gwiazdeczko że o tobie zapomniałem :( :**** :( )
f) Książka (hrhr Evul Fantasy - Cień Elfa - zrobie chyba sobie fake'a na podstawie tego ;D ... me evul i bedzie spam ze nie dokoncze....... lol ;> ).
g) Nudy (a jak sie nudze to zazwyczaj GRAM a nie ROBIE ;P )
h) Szkoła jeszcze raz
i) Wcześniej chodzić musze spać...... bo zasypianie o 3 nad ranem to raczej nie normalne..... potem mam oczy podkrążone (dziś pobiłem rekord...... 30 minut snu xD .... oczy prawie że czarne -.- a miałem nie iść do szkoły -.- ).

Kitka 14-11-2005 16:23

Next!!!!

SSUUUUUUUPPEERR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B) :] B)
Rób dalej bo już się nie moge doczekać!! :D

Norah 14-11-2005 20:32

Avager, kiedy next part? :( Nudzi mi się tu.

Flash_Radzio 15-11-2005 20:14

@post 50
Że dziewczyna, to nic nowego, ona najważniejsza;) a co do nudy.... masz świętą racje, ja tam jedyne twórcze robienie z nudów, to mapki do Warcraft 3 i dodatek(HAIL IM:) )

Dr.Unknown 15-11-2005 20:39

Moge być w BŁĘDZIE, ale afair human w liczbie mnogiej nie dostaje 's' na koncu(Mówi się np All human czy też human race).
Powtarzam, moge być w błędzie~

Avager 15-11-2005 20:41

Em... ? oco dokładniej ci chodzi ? Bo nie czaje ? Humans Doom ? a może, wiesz że nie zauważyłem ;P

Ale tak już zostało po HD (pierwszym fake'u z tej serii) ... ;P

Dr.Unknown 15-11-2005 21:02

Chyba, że zjadłeś apostrof i chodziło Ci o Human's Doom, ale nie bede dociekał:p.
Co do fake, ogólnie cenie to, jak się wysiliłeś ze sprite'm, ale więcej własnej inwencji mniej bajerów z filmów (ksenomorf:S), a i jakby była jakaś wolna postać to pamietaj o starym Drunk'u:p.

Avager 15-11-2005 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Chyba, że zjadłeś apostrof i chodziło Ci o Human's Doom, ale nie bede dociekał:p.
Co do fake, ogólnie cenie to, jak się wysiliłeś ze sprite'm, ale więcej własnej inwencji mniej bajerów z filmów (ksenomorf:S), a i jakby była jakaś wolna postać to pamietaj o starym Drunk'u:p.

Coś się znajdzie ;P , Ta masz racje chodziło o Human's Doom (Przeznaczenie Ludzi/Ludzkości - to raczej Mankind's Doom ;P ).

kamilak13 17-11-2005 12:00

Daj Wiecej Fake'i Super

Ej Dawaj wiecej fabuła 10/10 the best dalej rób!!!!!!!! ;)

matilol 17-11-2005 12:04

jestes za***isty

Avager 17-11-2005 14:10

troche się spóźnie z fake'iem bo robie jeszcze logo dla sojuszu na uni 32 ;P (oGame).

to tak by powiedzieć co i jak...

co do HD, może (MOŻE) dzis będzie... .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03.