![]() |
Jedyne co można nazwać "pluso-minusem" to grafika..Jest super,dlatego wszystkim zaimponowała.Ale Jak już wspomniano na następne odcinki troche poczekamy ;)
|
Cytuj:
On juz dawno takie dobre fejki robil... I nie tylko on (lecz wszyscy wiedza ze on najlepsze). np. Danueko, Norah, Crowal, no i OCZYWISCIE JA ! XDDDD (chodzi mi otakie gdzie sa wlasne grafiki). Wpisz sobie w opcji szukaj Humans Doom i Fall Of Issuri, zobaczysz jego poprzednie fejki... |
hmmmmm niech zgadne zkad ci sie wzial pomysl na te fejki?
Czyzbys gral w Ogame? Nie iwiem moze ktos juz to pisal ale mnie tak bola oczy ze nic nie widze wiec sie pytam? Jesli grasz to na jakim universum i jaki nick ?? |
Cytuj:
P.S. Gram prawie od połowy roku W OGamea na Uni18 i mam prawie 70K punktów :D |
up:
Taa, dokładnie, to że GRAŁEM w Ogame nie ma nic wspólnego z tym fake'iem -.-... nawet tu nie miałem ochoty nic dodawać z tej gierki -.- . Krążownik wystepuje w 99,999 % grach kosmicznych -.-, filmach i wogóle -.- ... . W Ogame sobie pogram jak zrobią nowy Universum.... I tak wole X-Wars... . Co do fake'a... Hmm kiedy będzie nowy odcinek ? Dun Knuw . |
Ej, Avager kiedy nastepna czesc?
Nie mow ze znowu ci kompa zabrali i wszystkie grafiki zniknely, na gg tez cie nie ma -.- |
no to dobry pomysl z nowa czescia. ale ja tez tam chce byc:) jako jakis pilot myskiwca, ktory w czyms pomoze;)
|
Cytuj:
chyba mi karta sieciowa padła :D ale nie bać żaby ! Wykręcam z tego kompa (a ten komp to w szkole ;P :P :P :P :P :P Więc ani mru mru :D ). Dobra, kolejna część..........hmmm prawie że gotowa :D, była by już dawno gdyby: a) KArta sieciowa b) Brak spisu nickow i ich profesji ;P zapomnialem to spisac :D c) Mojego lenistwa ;P d) Szkoła |
punkt c) i d) towarzyszą każdemu fake :p
|
Zapomniałem dodać paru rzeczy:
e) Dziewczyna (powinna być na pierwszym miejscu, sorka gwiazdeczko że o tobie zapomniałem :( :**** :( ) f) Książka (hrhr Evul Fantasy - Cień Elfa - zrobie chyba sobie fake'a na podstawie tego ;D ... me evul i bedzie spam ze nie dokoncze....... lol ;> ). g) Nudy (a jak sie nudze to zazwyczaj GRAM a nie ROBIE ;P ) h) Szkoła jeszcze raz i) Wcześniej chodzić musze spać...... bo zasypianie o 3 nad ranem to raczej nie normalne..... potem mam oczy podkrążone (dziś pobiłem rekord...... 30 minut snu xD .... oczy prawie że czarne -.- a miałem nie iść do szkoły -.- ). |
Next!!!!
SSUUUUUUUPPEERR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B) :] B)
Rób dalej bo już się nie moge doczekać!! :D |
Avager, kiedy next part? :( Nudzi mi się tu.
|
@post 50
Że dziewczyna, to nic nowego, ona najważniejsza;) a co do nudy.... masz świętą racje, ja tam jedyne twórcze robienie z nudów, to mapki do Warcraft 3 i dodatek(HAIL IM:) ) |
Moge być w BŁĘDZIE, ale afair human w liczbie mnogiej nie dostaje 's' na koncu(Mówi się np All human czy też human race).
Powtarzam, moge być w błędzie~ |
Em... ? oco dokładniej ci chodzi ? Bo nie czaje ? Humans Doom ? a może, wiesz że nie zauważyłem ;P
Ale tak już zostało po HD (pierwszym fake'u z tej serii) ... ;P |
Chyba, że zjadłeś apostrof i chodziło Ci o Human's Doom, ale nie bede dociekał:p.
Co do fake, ogólnie cenie to, jak się wysiliłeś ze sprite'm, ale więcej własnej inwencji mniej bajerów z filmów (ksenomorf:S), a i jakby była jakaś wolna postać to pamietaj o starym Drunk'u:p. |
Cytuj:
Coś się znajdzie ;P , Ta masz racje chodziło o Human's Doom (Przeznaczenie Ludzi/Ludzkości - to raczej Mankind's Doom ;P ). |
Daj Wiecej Fake'i Super
Ej Dawaj wiecej fabuła 10/10 the best dalej rób!!!!!!!! ;)
|
jestes za***isty
|
troche się spóźnie z fake'iem bo robie jeszcze logo dla sojuszu na uni 32 ;P (oGame).
to tak by powiedzieć co i jak... co do HD, może (MOŻE) dzis będzie... . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |