![]() |
Jestem na elysii i jestem dumny ze ludzie z elsyii pokonali boss demonow
|
Drom ciekawe kto ci dal ten filmik do ogladania?:)
|
Ile jest w Tibii Tunder Hamerów ?? ten 1 czy wiecej ??
|
najwiekszy fist fighting ma 7 knight 73 chyba (polak)
|
Hmmm ten awans Aqua pal-a troche stary ale i tak Gratzz :p
|
No jest im czego pogratulować. A ten bloker, jak on to zrobil na 148 lvlu xD. To teraz Cachero musi sie głupio czuć, bo go ktoś pobił. Myśle ze ten bloker ma teraz świetlaną przyszłość. A ciekawe co Eternal Oblivion teraz czuje, przeciez to najlepszy knight na świecie. Ale musi mu byc glupio...
|
nie no nieźle gz dla was :))
<beer> |
THUNDER HAMMER!! napewno wypadaja tez demon legsy demon armor itp. caly demon set + Sword of Valor i Stronchuter(nie wiem jak sie pisze :P) axe, niedlugo bedzie widac oferty demon legsów na trade i wiecej magic swordów :D dawac orshballa na secure!!:D
|
Moim zdaniem robienie 40 levelu na rooku to strata czasu. A no i ładny ten skrin z lootem Orshabaalowym :D myśle ze niedługo na Noveii będzie pogromiony kolejny Orshabaal, ponieważ już trwają przygotowania tam do jakieśakcjii może właśnie na króla demonów....
pozdro |
no gz dla ziomka z Aurei :P wreszcie cos o naszym swiecie .... wielke gZ
|
Cytuj:
Przeczytaj newsa do ktorego link jest w tym i dowiesz sie dlaczego jej nie ma ;) |
Wielkie gratulacje dla blokera (eq niczego sobie :p) za dednięcie słynnego Orshabaala... Loot to po prostu przegiecie -_-... Gz ten dla shooterów i uhaczy... nie zapomne o naszych polakach ;) . Gratz za 40 lvl na rooku i 70 fist fighting o.O :) ...
|
;p
Cytuj:
|
Orshabaal pokonany
Gz
Coś fantastycznego widac że ludzie w tibii potrafią się łączyc. No i ten Thunder Hammer. Niewiem co ja bym zrobił gdybym pokonał Orshabaala xD PS> oczywiście także wielkie gz dla Aqua Pal.i dla kolesia z 70 fist fighting NIELADA WYCZYN ;) |
E tam, na Isarze jest polka na Roocku "Laska of Isara" czy jakośtak, która ma 60-65lvl ;]
|
=d
ale wiocha myslalem ze nei da sie zdobyc thunder humerka a tu ^^ GRATULACJE i dla naszych polskich kozkow tez ;] :cup:
|
z wrazenia pisac nie umie :/ sorka 8o
|
ja to jutro ide na orsha i go rozwale sama z ryby, bo mam wysoki fishing -.-
@topic: gratz Thunder Hammera, chociaż ja mam 3 i sie nie chwalę :D a pozatym 40 lv na roku, nielada wyczyn :) |
Ej ludzie mam zonka
Ja gram nagle pk mnie goni muwie przez przypadek hi a jakis ziomek strażnik w Venory odpowiada. pk mnie tyra a ja do niego FACK YOU i wyszło że powiedziałem to również do strażnika no i tak sie złożyło że zawiesili mi konto na 5 min. patrze a to już tydzień minoła loguje sie a tam "Your accont has bin displatet from 5 min." I dalej nie działa ;( ;( ;( ;(
_____________________________________________ Nick: Patryk Urba Profesja:Sorc :mag: Lv:12 Skills:20/25 :miecz: Mlv: 15 :P Best Solo: Cuklop (ma sie 2 hmm i z głowy) B) Best hit: 39 :confused: |
Morgi.. nasza kolezanka ;) bedzie sie na forum chwalila albo jak przegoni Sunrise'a albo jak nabije 100... i nie ma z czego robic sensacji (no moze jest xPP) jak nabije kazdy skill/lvl xPP
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |