![]() |
Omg -.-
-.- eh... nic nie morzna robic coraz trudniej sie gra wszystkie fajne graty zostaly wycofane eh... :( niedlugo to wycofajom nam MAP bo ma 17 armor ;( tragedia
|
@Mathe: zgadzam sie ;)
@kacus: noob... gl in future ;) |
Cytuj:
Myślisz że jeśli to jest zakazane to ci pseudo-hackerzy nie będą pisać takich linków? Keep dreaming... Cytuj:
Cytuj:
|
mhm
@up
Zgadzam się z Tobą. Tyle, że ban dla takich co linki wklejaja to nie sa moje marzenia ;) - - to poprostu zalezy od gamemasterow! |
jest OK
według mnie to wszystko jest dobre, bo nie lubie floodowania na kanałach trade oraz otrzymywania prywatnych messages z linkami do rożnych hackerskich programów, a jest tego pełno, codziennie dodaje kilku dupkow do listy ignorowanych z tego powodu i wysyłam cytaty do gamemastera.
I wcale nie co 1 lub 2 minuty ale co 5 -10 sekund sie to pojawia na trade, taki koles uzywa jednoczesnie kilku kont i omija to zabezpieczenie |
Ile razy dostałem msg z linkime typu free pacc itp to od razu szedl ctr+r 90% przypadkow goscie dostali bana chyba ze gm sie pojawil po kilku godzinach to pisal ze sie przyjzy tej postaci wiec dla mnie sie nic nie zmienia poza brakiem home page w danych
|
W/G mnie zmiany są dobre, i mam polewke z tych co piszą "To co jusz wlasnyh ssuw niemorzna miec??" :)
A co do znajomosci Angielskiego przez niektórych graczy to też mnie to denerwuje że pisze do kolesia: jakie skille a on na to "I dont spik inglish" No ale co zrobić;) |
regulamin
Zgadzam się z regulaminem wkurza mnie jak sobie ide na potwory a tu jakis glupi napis na ekranie
|
-.-
-.- X( X( X( -.- X( X( -.- X( X( X( ^.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |