Uwielbiam to podejście, "Less spox, są sexy, geje niet!" n/c
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciosek
[..]
nekrofil - a niech se gwałci trupy, co mnie to obchodzi :confused:
[...]
|
Sorry Winetu, ale, dla przykładu, jak taki necrofil zaczoł by się dobierać do szczątków, dla przykładu, twojej Babci to co byś zrobił? Nic? A niech sobie je*ie? Jak tak, to gratuluje mentalności... :confused:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
wiem, akceptuje, popieram. Jak chca byc tacy "rowni i normalni jak inni ludzie", to nie musza sie obnosic swoja homoseksualnoscia poprzez organizowanie parad w centrum stolicy. Jezeli chca byc traktowani normalnie, to niech sie zachowuja normalnie. Normalni ludzie nie paraduja po miescie gloszac na prawo i lewo ze sa normalni.
|
Tu masz rację
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rohen
Nie toleruję pedofilów, pedałów, pier****nych żółtków którzy zjadają zwierzęta , polawań na różne zwierzęta z okazji "sportu", n00bów, polaczków, thiefów, damskich bokserów (chyba, że naprawde nabroiła, ale nie za mocno), katów (co katują małe dzieci), osame bin ladena, leppera, pseudo kibiców..
|
NIe toleruj Francuzów, ślimaki i żaby to też zwierzeta, nie zapomnij o Niemcach, Hiszpanach, Amerykanach, Polakach i w ogóle pozostałych, świnia, kurczak, krowa też chce żyć... jedynie chyba vegetarianów możesz zostawić w spokoju... Co do Leppera to domyślam się, że jest to napisane żartem...
Cytuj:
Komunistów i złodziei (rabusiów, dilerów, narkomanów etc.) niezbyt toleruję... Co do homoseksualistów, to jednak ich baaardzo nie toleruję. Może ewentualnie takich lekkich, ale nie już prawdziwych gejów i lesbijek, co się ruchają co dzień, I kręcą filmy na dodatek :/
|
A komunista w czym ci przeszkadza? W tym, że jemu nie pasuje kapitalizm? Złodziej, rabuś diler też? dziwne.... Nie tolerujesz homo kręcących filmów i uprawiających sex codziennie... ale jak robią to hetero to już jest spox i q ogóle ql?
Cytuj:
Bóg stworzył Kobietę i Faceta. W Bibli jest, napisane, ze KOBIETA Z FACETEM MUSZĄ ZOSTAĆ POŁĄCZENI "MIŁOŚCIĄ"...
[...]
Być, może, ale to jest ZŁE!_!_!... Biedne zwierzęta męczą się w strachu i w psychice...
|
Skoro już tak jedziemy Biblią, podrzuć konkretny cytat i/lub powiedz mi gdzie masz napisane "Nie będziesz żył z osobą tej samej płci" Nie toleruj sam siebie! Przecierz jedząc schabwego przyczyniasz się do znęcania nad biedną świnką![QUOTEKwadratowe Koło]Chociaż nie lubie niektórych czarnych <czyt. kukluks klan>
[...]
żółtków (zabijają psy, doprowadzają do bankructwa niektórych dużych polskich firm, np. z butami <klapki 5zł, itd>)
[...]NIEMCÓW i ROSJAN! Nie pytajcie dla czego -.-"[/quote]W woli nauczania ludu, KKK jest organizacją rasistowską wyznającą zasadę White Power... Coś musiało ci się namieszać... BIssnes is bissnes, nic na to nie poradzisz, choć UE już coś tam prubuje... Dlaczego?!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
"Najgorsze co moze byc, to kiedy idiota zabiera sie za myslenie"
|
Rotfl'n'lol 8o
Cytuj:
Ja jestem nietolerancyjny wobec polityki niektórych państw w stosunku do Polski.
|
Już się domyślam o kogo ci chodzi :P
Ja osobiśnie nie toleruje zoofilii, necrofilii i pedofilii. NIe toleruje też transseksualistów... rozumiem homoseksualizm, bi, tranwestytów, ale sorry... robić sobie operacje zmiany płci to już zdeczka psesada... Wszystko pozostałe toleruje, nie znaczy to jednak, że akceptuje na przykłąd wynaturzonych morderców, hip-hłopców, idiotów & debili, itp itd, ale to już co innego.