![]() |
:(
Kiedys na Harmonii Chodzilem na Dark Cathedral do -2 poziomu. Wszystko bylo bardzo dobrze ale gdzy szlem tam znowu Nagle pojawil sie GM i zlurowal Old Widow. Tak sie wkurzylem (wypadlo Blue Robe, Plate Legs i Bp UH i Gfb) ze tam juz wogole nie chodze, bo sie boje. X( X(
@edit: Poradniczek spox. Ale trudno jest dojsc do tych schodow z dark monkami. Podziwiam ludzi ktorzy nie padli od GSa. |
Co do wejscia na 2 poziom do tarantull - niestety nie ma juz takiej opcji zeby tam wejsc tak jak pokazales ( teraz juz to nei dziala :/ ) naszcescie znalazlem miejsce inne, w ktorym mozna ustawic skrzynki
|
Ladny
Wdelug mnie jeden z lepszych poradnikow dotyczacych respu potworow!!:) mosiales sie pewnie ladnie nameczyc zeby zwidziec cale dc:PPNo tam na dole nie jest ciekawie poki ci dla mnie :] wole tam nie wchodzic dziki za poradnik pozdrawaim:cup:
|
Cytuj:
Co takiego?!?! boshe albo grales na otsie albo na test serverze napewno niebylo takiej sytuacji na rl tibii a jesli masz zamiar klamac to idz i nie wracaj !! :baby: X( |
doskonały pradnik, postanowiłem dać 10/10 - wszystko pięknie, czytelnie obrazki przejzyste nie można się tam zgubić :)
|
na -3 można dostać przesztawiając te wszytkie dźwignie na pewną stronę :P
Wtedy będzie można wejść w teleport :) |
Super poradnik. przynamniej wreszcie wiem co jest za tymi schodami ;)
|
rzedko tam bywam ale spox
spoko poradnik tylko ze kilka zbednych informacji ale dla ludzi co tam nie byli to jak najbardziej ja doszedlem do -3 poziomu mimo ze mam 22 lev
------------------------------------------------------------- tibia skończyła się na kill `em all potem to juz tylko komercja :P www.spokoziom3.blox.pl moj blog nie pisalem chyba z rok ale i tak jest beznadzejny |
Super poradnik! Dla mie bomba od 20lvl będę chodzić do katedry. Jest tylko jedno, ale? Czy nie dojdątam czasen GSy?
|
Fajny poradnik i wogle jest super.Ja mam pytanko czy knight na 20 lvlu skille 65/65 da rade tam spokojnie zjechac -1 poziom.Czy dam rade assasinowi i tmy dark monkom no i co wziasc na wypad tam?
|
gs-y
Fajny poradnik ale mam jedno pytanie. Według tego poradnika a by ominąć gs-y trzeba iść przy rzece, ale ich respy zaznczone na mapce są niebezpiecznie bliskio, a ponadto słyszałem, że ktoś widzał dwa trupy tych pająków przy brzegu. Czy jest jakaś bezpieczniejsza droga do dc?
Aha i czy ze skillami 70/70 lev 26 będe miał problemy z assianami i tarantulami? |
sam troche lurowalem w celach edukacyjnych (heauehshaus) i ten najblizszy resp gsow przy katedrze znika w tym domku z tym npc z outfitem monka :>.
Najlepiej miejcie kilka uhow ze soba zeby przejsc te kilka sqm z gsem na glowie. |
giant spidery
resp gsów Oprócz tego zanznaczonego na mapce jest jeszcze obok ruin katedry?
|
trzeba takze uwazac na inne pulapki.raz ide tam palem nagle patrze wild warrior.Mysle se moze by tak ubic dziadzia i zobaczyc czy jest ich wiecej.Nalge :Suprice!You loose 67...by a hunter...X( Albo ide na dc i sie rozmyslam bo lepsze sa dwarfy... no i jestem kolo outlaw camp gdy zaczynam wracac.i nagle :Suprice...Mino mag...no to EO by mi zazdroscil sprinta jakim zwiewalem...A tu jeszcze 1 Sklada mi zyczenia(swieta jakies czy co?)i deadX(
|
po updacie sie cos zmienilo czy resp zostal jak byl ?
|
A z jaka bronia lepiej isc ? Dwureczna czy ... ?:p
|
tą i tą :p
|
spox jest.przyda mi sie bo nie tak dawno padlem na assasinie to bede wiedzial gdzie nie wchodzic lub przygotowac uhy -.- spoxB)
|
z takimi skilami to niebedziesz mial zadnych problemow i z assasinami z tarantulami...
|
Fajny poradnik ale brakuje mi 1.Mógłbyś dodac mapkę jak bezpiecznie przejść POH do DC.No wiecie GS,TOW ;) .
Cipsoft źle zrobił umieszczając DC na końcu POH (chociaz dodaje to klimatu grze ;)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |