![]() |
wszystko by bylo za***iscie zeby dzialal loguje sie jest lista i pozniej connection time out ;o
|
Niemoge sie zalogowac na testa. A tak wogule to kolejka jest wylaczona
|
Ehh ...
a ja nie przekopiowalem folderu i wbilem tam gdzie gram i teraz nie moge wejsc na test serva i na rl tbie ..... X( ;(
|
mi wyskakuj cały czas błąd ale raz byłem w kolejce ale znów błąd
ludzie zaraz się załamie |
ogolnie powinni dac wiecej jazdy jakies potworki etc.
bo nudny test server 5 minut pogralem i znow errory ;P 19:43 You were downgraded from Level 59 to Level 57. |
Jakie zauważyliście zmiany oprócz innego zapisu wagi : xx.xx oz.
|
;( ;( ;( NIE MOGE SIE ZALOGOWAC. BUUUUUUUUU ;( ;( ;( ;( :baby:
|
Próboję zalogować się na chara i co?I NIC!Connection Timeout. Help me plx.
|
spokojnie ludzie !! jak nie wejdziecie teraz to sprubojcie wieczorem / rano , teraz gdy otwprzy;i testa masa ludzi sie loguje , za 2 - 3 dni bedzie juz latwiej sie zalogowac.
mnie dziwi tylko jedno , jesli zapisali postac z 31 pazdziernika to czemu mam Free Account chociaz pac mia sie skonczyl 4 listopada ;/ |
ehhhhhh jak kazdemu "connection~~" raz bylem 17 w kolejce i kupa "conn~~" i od nowa -.-
|
Mam ten sam problem...
Acc list się wczytuje a dalej już nie Cannot connet to the test server. Error: Conection timeout. Check www.tibia.com for more information on any current test. If you don't want to use the test server go to the network option and uncheck "Test Server Login". For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. |
connection timeout
Wszystko zrobilem jak pisze w newsie i kurna Connection Timeout wyskakuje i nie moge sie zalogowac kurna =/
|
Cytuj:
|
A wy n00bki jesteście!!! Nie rozumiecie, że nikt się nie lognie póki serv jest zapchany?? Ja byłem ale mnie zabili i sami wiecie:)))
|
A ja często zmieniam hasło i nie pamiętam już jakie miałem 29 pażdziernika ;( ;( ;( ;(
|
no no ;p
a jutro konczy mi sie pacc |
to fajnie ze masz pokazana kolejke bo ja bez kolejki mam erora ..... tzn debuga czy co tam to jest
|
-.-
Cholera mam to samo :( :( cannot connect to the test server ;/;/ co jest z tym?
|
Cannot connet to the test server.
Error: Conection timeout. TA napewno kiedys sie wbije ... |
ja robie kopie folderu zanzaczam test serwer uruchamima i wszytko idzie dobrz po zaktualizowlaniu tibia sie wylacza i potem eni da sie jej wlaczyc -.- moze mi kto powiedzec co zrobi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |