Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   WaGaRy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5574)

Vanhelsen 18-05-2004 22:59

@RTP, a jesteś pewnie, że ten twój qmpel to nie Duwaf (nieobrażająć qmpla ofkors)

@Bigvirus, ja tera się z tibią ograniczam bo mi groźi pała z Fizy i WOS'u :P a wole niepowtarzać twego wyczynu :P . Przyokazji wspułczuje.

Ulrek 19-05-2004 23:34

Ma być ostro czy spokojnie?

To najpierw będzie trochę ostrzej:

Wagary z powodu JAKIEJKOLWIEK gry komputerowej to czysty debilizm. Przecież taka gra wam NIE UCIEKNIE, komputer WCIĄŻ BĘDZIE TAM STAŁ! Kilka godzin straconego pacca i tak nic nie znaczy w porównaniu z tym co można potem ujrzeć na kilku sprawdzianach z tego samego przedmiotu (mowa o jedynkach i dwójach)... co innego gdy chodzi o film, który telewizja puszcza w godzinach szkolnych a na który to czekało się dłuuuuuugo (chociaż mnie się nie zdarzyło uciec z tego powodu, i to wcale nie dlatego, że nigdy nie puścili takiego filmu - ja po prostu nie lubię uciekać z budy).

I ja też mam takiego kumpla jak Duwaf (a w zasadzie to straszny sku... to znaczy ten, nie kumpel), który myśli tylko o jednym... no o czym? NIE, ZBOCZEŃCY! ON MYŚLI TYLKO O TIBII!!! :))
Nie będę podawał przykładów bo podawałem je już ze sto razy na tym forum.

Wagary są be
niech każdy to wie

(:)))

Swiebodzin 20-05-2004 10:34

Mi sie Zdaza i Zdazało ucieć z budy lub sumulować chorobe albo isc do lekarza i skrecić go na tydzien wolnego zeby tylko muc siedziec w domu i grać w tibie lub poprostu odpoczywać ;]

Slajt 20-05-2004 10:55

Myśle, że gdy zaczynamy nienadążać za lekcjami itp. należy się mały... urlop. Jemy wtedy troche vegety wynikiem czego są wymioty. Myśle jednak, że wagary są be i nigdy tego nie stosowałem... więc Róbcie co chcecie

Resthin 21-05-2004 22:03

mi sie wydaje ze wagary to nic zlego jezeli w szkole jest malo lekcji i aktualnie sa luzy . mozna wtedy gdzies sie przejsc z kumplami(ja preferuje ostatnio plaze) i jest wpozandku. a jezeli chodzi o to zeby specjalnie nie isc do szkoly zeby grac w tibie to to jest troszke dziwne.tibia jest dobra na nude a nie wtedy kiedy ma sie kupe wolnego czasu.

Bizelberf 21-05-2004 22:31

Ostatnio zerwałem się ze szkoły żeby sobie pograc ale niemogłem się zalogować ( grr administrator sieci grr )
Od tamtego czasu wagarowałem tylko raz i też niemogłem się zalogować ;(

Hais 26-05-2004 20:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Cerverius
Duwaf to spoko typ mam zamiar go nasladowac w postach . TAK DALEJ DUWAF JESTESMY Z TOBA ;)
JESTEŚMY??- czemu piszesz to w liczbie mnogiej? Na mnie nie licz, nigdy nie popre tego kretyna ;)

A co do wagarów.... to sądze, że uciekać ze szkoły z powodu Tibii, nie jest rzeczą normalną!

Œwir 29-05-2004 18:19

huhuhahaha

Dufaf czy jak ci tam to "Przykład "SUP" (Super Ułomny pawian)"
Aha Slajt thx za pomysł z Vegetą musze spróbować :D
A tak na serio.....
Ja mam 12 lat i jeszcze nie oszalałem w przeciwieństwie do połowy szkoły (Męskiej połowy)

sir abaddon 23-06-2004 12:02

wagary :D
czesto na nie chodze lecz nie zawsze w ich czasie gram w tibie :]

she_devil 23-06-2004 13:50

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez sir abaddon
wagary :D
czesto na nie chodze lecz nie zawsze w ich czasie gram w tibie :]

Mozesz nie odswiezac tak starych tematow ktore wywolaly tak wiele kontrowersji w naszej spoleczenej??

Trzciniak 23-06-2004 14:08

Ja, wsumie to szkołe już skończyłem, kiedyś z klasą sobie poszliśmy z lekcji z zamiarem grania w tibie, i tak był CS. Ale często jak była jakaś nudna lekcaj lub nauczyciela nie było to ganialiśmy do biblioteki na tibe, były tam tylko 3 kompy i zawszy była kolejka, ale jak już ktoś siadł to grał godzinę.

Kożystając z tego że ktoś to odswierzył :baby:

By$iu 23-06-2004 14:32

Bez przesady,ze szkoly jescze nigdy nie zwialem,chyba ze raz przypadkowa zle plan lekcji przeczytalem.Lekcje zazwyczeja odrabiam,ale jak nie odrobie to zapomne najpierw szkola,potem lekcje potem Tibia.

Igi 23-06-2004 20:53

Ja również uważam, że chodzenie na wagary to zły pomysł bo trzeba nadrabiać.
Ja na wagary chodze np. pod koniec budy kiedy nietrzeba książek nosić.

PROSZE, ANI JEDNEGO BŁEDU ORTOGRAFICZNEGO!! :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07.