![]() |
Buahahaha!...:P
Kill Rydzyk. Rydzyk Is Thief And PK !!!:)):berserk: |
O radiu oważam że jest dla dewotek a o Rydzyku wole sie nie wypowiadać (zarabia na religi) i to samo można powiedzieć o tv trwam a mam kumpla a on ma sąsiada który jak powstało radio maryja to spylił tv i kupił radio a jak powstało tv trwam to oszczedzał aż bedzie stać go na tv a potem na kablowce zabrał tylko tvp1,2,polonie i......(zgadliście) tv Trwam ;( a na temat polsatu mówi to że to jest samo mordobicie a nie wiem czy wogle widział polsat :P a jak zobaczy że ktoś kogoś udeży w twarz t mowi że głupi nakrećił a głupszy ogląda heh gościu ma poprostu tupet i tyle a nadodatek jak zacznieadać o technice to mówi że to narzedzie szatanana i że jego żeczy sa swiete bo wszedzie brzmi swiety głos :( nie wiem jak mój kolega wytrzymoje z niem no ale pewnie sie przzwyczajił
|
Temat inny niż inne, ty grasz wogule w Tibie?! :O
|
Re up: Już 2 raz muszę komuś przypominać, ze temat jest w dziale O wszystkim i o niczym.
|
Buahhah moja slucha tez radia maryja, naszczescie tylko jedna :P Radio se moze byc tylko Rydzyka nie lubie, ostatnio gdzies slyszalem jak jakas starsza pani do drugiej: Jestem pewna ze Ksiadz Rydzyk i tak zostanie swiętym. czy cos tkaiego, buahahahah ale sie usmialem :)
|
A ja podziwiam ksiedza Rydzyka...Potrafi pieprzyc o czyms, w co sam zapewne nie wierzy, przekonywac do tego ludzi, i jeszcze zarabia na tym kase!
|
a ja wam powiem że ksiądz Rydzyk nie zostanie świętymbo wystąpił z zakonu i nie może zostac swietym (jakas sprawiedliwosc na tym swiecie)
|
Cytuj:
Gość zrobiłby kariere, ale go do klasztoru zesłali... A tak na serio: Ciekawe, że większość osób które się tutaj wypowiadały pewnie nigdy nie słuchała Radia Maryja:) Ja go nie bronie!!! Sam tego nie słucham, ale przecież wypadałoby wiedzieć coś o tym o czym się pisze:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07. |