Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Świąteczny update zbliża się wielkimi krokami. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56292)

FellanK 18-11-2005 21:51

Wypas UPDATE oczywiscie jak bedzie tak wyglondal jak na screenie :p

No jak teraz bedzie tibia wyglodac to extra nie juz takie bryly kwadratowe wypasione plaze :p fajna animacja i wogole lepsza tibia tibia nowej generacji
brawa dla cipsofut :cup: zeby tak im to wyszlo wiecej bedzie grafa zachecac jak zobaczylem te screny to olsnienie normalnie jak tak tibia bedzie wyglodac
to super :P pozdro.

Tutivihi 18-11-2005 21:57

Woah! Tibia wg. mnie wyglądała ładnie jeszcze przed tym update. Niby taka mała rzecz, a cieszy :) . Brawa dla Cipsoftu (Swoją drogą to ciekawe, jak wyglądałaby Tibia 3-D) !

OnlyM(PL) 18-11-2005 21:59

no no teraz Cipsoft sie postaral:) Lepiej bedzie teraz to wszystko wygladalo.

kaczi 18-11-2005 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tutivihi
Swoją drogą to ciekawe, jak wyglądałaby Tibia 3-D!

Dabek kiedyś zrobił filmik jak mogłaby wyglądać. Jak się postarasz to znajdziesz ;)

Taka Tuca 18-11-2005 22:14

Ach, jezeli chodzi o grafike, to prawdziwa uczta dla oczu w porownaniu z aktualna :). Mam nadzieje ze przymiotnika "dobry" bedzie mozna uzyc jeszcze wiele razy w opisywaniu tego update :]

Kwaso 18-11-2005 22:21

Grafa powala :D szczegulnie ta animacja wody na brzegiem nice :D
ja bym zmienil jeszcze cos z tymi Soulami...Ja pier**** nie lubie na nie czekac ...
Pozdr0

Mokuvehu 18-11-2005 22:23

Update!!

Super mam nadzieje że Cipsoft nas niezawiedzie niemogę się już doczekać światecznego updat'a jak na razie bardzo dobrze się zapowiada :D

-=HuRu=- 18-11-2005 22:26

Jeśli mam być szczery . . to mi się nie podoba po co coś ulepszać skoro jest dobre nawet bardzo dobre?

Raul 18-11-2005 22:26

Dabek starzejesz się. Kolejny news nie napisany przez Ciebie. 8o

Lukis 18-11-2005 22:27

Najbardziej nie mogę się doczekać nowych terenów, ale również trzymam kciuki, żeby były nowe outfity ... Chociaż jeśli Cipy chciałyby zrobić nowe, to by coś wspomnialy o tym ...

Alora 18-11-2005 22:34

Świąteczny Update

Jak dla mnie to popieram teze że CipSoft pwoinien nie tylko dać nowe grafiki i troche terenów a także jakieś zmiany w samej grze (zabierzcie soul pointy plx).

Grafika jest nawet ładna ale animacja walki to "dno i wodorosty" powinni to zmienić. Aha jestem ciekaw czy sondy na www.tibia.com wpłyną na CipSoft?

Mateq 18-11-2005 22:52

Omfg za******a grafa ;D
Rzeczywiscie fajna ta plaża bede musial sie tam wybrac z moja kochana Justynka :* :D

Royal Colorus 18-11-2005 22:59

Wszystko ladnie fajnie ale po co komu ladniejsza tibia cip moglby sie na czym wazniejszym np oslabienie lagow czy cos a oni wyskakuja z kolejnym update'm to jeest chore ale coz.... moge zrobic xD

parti 18-11-2005 23:20

Podpis pod obrazkiem: "Fantastyczny wygląd nudnych podziemi wreszcie ulegnie zmianie". Innymi słowy: nudne podziemia wyglądają fantastycznie i teraz ulegnie to zmianie.

Jvsta 18-11-2005 23:41

:)

MateQ: "Rzeczywiscie fajna ta plaża bede musial sie tam wybrac z moja kochana Justynka :*"

Wiesz misiek nie gram ale tą plażę będę musiała z Tobą zobaczyć :).

Zapowiada się bardzo ciekawie. Ss zrobiły na mnie duże wrażenie, grafika miła dla oka :) Tylko żeby były nowe outfity szczególnie dla płci pięknej :P

Mateq 18-11-2005 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez parti
Podpis pod obrazkiem: "Fantastyczny wygląd nudnych podziemi wreszcie ulegnie zmianie". Innymi słowy: nudne podziemia wyglądają fantastycznie i teraz ulegnie to zmianie.

Mh moze dla ciebie te badziewne, terazniejsze podziemia sa ciekawe ale dla i mnie i mysle ze dla wiekszosci uzytkownikow forum te nowe sa fantastyczne:P

Mateq 18-11-2005 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amigo
Po dotychczasowych "updatowych" doświadczeniach spodziewać się możemy
kolejnych rewolucyjnych zmian w rodzaju znikajacych spirów i większych lagów :((

I tu sie z toba zgadzam ;/ najbardziej sie boje ze CipSoft pomysli ze Knighci maja za dobrze i ich udupi z deczka ;/ mam nadzieje ze tak nie bedzie ;P

Jvsta 18-11-2005 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateq
mysle ze dla wiekszosci uzytkownikow forum te nowe sa fantastyczne:P

Zgadzam się, nowa forma jaskiń dużo bardziej mi się podoba niż ta co jest. :p

Demokles 18-11-2005 23:56

Noo.. tylko pięknych grafik do szczęścia brakowało.. Ale myślę, że CipSoft nie poprzestanie tylko na stronie wizualnej ;)

Walekifa 19-11-2005 00:17

CIekawie,ciekawie.ale troche plastelinowa ta grafika,czyż nie?? :]

Powinni się wziąść za outfity,więcej animacji,itp.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42.