![]() |
Wypas UPDATE oczywiscie jak bedzie tak wyglondal jak na screenie :p
No jak teraz bedzie tibia wyglodac to extra nie juz takie bryly kwadratowe wypasione plaze :p fajna animacja i wogole lepsza tibia tibia nowej generacji
brawa dla cipsofut :cup: zeby tak im to wyszlo wiecej bedzie grafa zachecac jak zobaczylem te screny to olsnienie normalnie jak tak tibia bedzie wyglodac to super :P pozdro. |
Woah! Tibia wg. mnie wyglądała ładnie jeszcze przed tym update. Niby taka mała rzecz, a cieszy :) . Brawa dla Cipsoftu (Swoją drogą to ciekawe, jak wyglądałaby Tibia 3-D) !
|
no no teraz Cipsoft sie postaral:) Lepiej bedzie teraz to wszystko wygladalo.
|
Cytuj:
|
Ach, jezeli chodzi o grafike, to prawdziwa uczta dla oczu w porownaniu z aktualna :). Mam nadzieje ze przymiotnika "dobry" bedzie mozna uzyc jeszcze wiele razy w opisywaniu tego update :]
|
Grafa powala :D szczegulnie ta animacja wody na brzegiem nice :D
ja bym zmienil jeszcze cos z tymi Soulami...Ja pier**** nie lubie na nie czekac ... Pozdr0 |
Update!!
Super mam nadzieje że Cipsoft nas niezawiedzie niemogę się już doczekać światecznego updat'a jak na razie bardzo dobrze się zapowiada :D
|
Jeśli mam być szczery . . to mi się nie podoba po co coś ulepszać skoro jest dobre nawet bardzo dobre?
|
Dabek starzejesz się. Kolejny news nie napisany przez Ciebie. 8o
|
Najbardziej nie mogę się doczekać nowych terenów, ale również trzymam kciuki, żeby były nowe outfity ... Chociaż jeśli Cipy chciałyby zrobić nowe, to by coś wspomnialy o tym ...
|
Świąteczny Update
Jak dla mnie to popieram teze że CipSoft pwoinien nie tylko dać nowe grafiki i troche terenów a także jakieś zmiany w samej grze (zabierzcie soul pointy plx).
Grafika jest nawet ładna ale animacja walki to "dno i wodorosty" powinni to zmienić. Aha jestem ciekaw czy sondy na www.tibia.com wpłyną na CipSoft? |
Omfg za******a grafa ;D
Rzeczywiscie fajna ta plaża bede musial sie tam wybrac z moja kochana Justynka :* :D |
Wszystko ladnie fajnie ale po co komu ladniejsza tibia cip moglby sie na czym wazniejszym np oslabienie lagow czy cos a oni wyskakuja z kolejnym update'm to jeest chore ale coz.... moge zrobic xD
|
Podpis pod obrazkiem: "Fantastyczny wygląd nudnych podziemi wreszcie ulegnie zmianie". Innymi słowy: nudne podziemia wyglądają fantastycznie i teraz ulegnie to zmianie.
|
:)
MateQ: "Rzeczywiscie fajna ta plaża bede musial sie tam wybrac z moja kochana Justynka :*"
Wiesz misiek nie gram ale tą plażę będę musiała z Tobą zobaczyć :). Zapowiada się bardzo ciekawie. Ss zrobiły na mnie duże wrażenie, grafika miła dla oka :) Tylko żeby były nowe outfity szczególnie dla płci pięknej :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Noo.. tylko pięknych grafik do szczęścia brakowało.. Ale myślę, że CipSoft nie poprzestanie tylko na stronie wizualnej ;)
|
CIekawie,ciekawie.ale troche plastelinowa ta grafika,czyż nie?? :]
Powinni się wziąść za outfity,więcej animacji,itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |