Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kolejne szczegóły na temat świątecznego update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56742)

Royoles 24-11-2005 19:50

Faaaajnie B) . Nareszcie cos dla sorcow i druidow, tylko te soule :confused: . Ciekawe czy bedzie mozna nimi zucac czary i sie nigdy nie wyczerpia :/. Albo czy tylko sorcki i druidzi mogli by je uzywac, czy trzeba bedzie wykupywac nowe czary do rozdzek :p .

Kamae 24-11-2005 19:50

Palków systematycznie "udupiają" a w sorców ładują, pewnie po to żeby zmienić układ sił profesji B)
Jak sądzicie, w związku z tymi spell wandami, czy sorce powinny opylać bronie obuchowe PRZED updejtem czy PO updejcie, żeby uzyskać większą cenę...

Thornhill 24-11-2005 19:51

Yeah!! Wyrąbiście.. :D Statki rlz :D, a te różdżki.. hoho :D

Wobunio 24-11-2005 19:55

sux

eeeeeeeeeeeee wogole mi sie to nie podoba , mogli by cos dla Knajcika zrobic ;(((((((( np nowe czary , bo ni chu-ja nie ma . A tu sorca sobie robbia lepszego nie dosc ze i tak jest najlepsza profesja i to ma byc wyrownanie poziomu -.- , sux ;/

Pharaun 24-11-2005 20:03

Zdaje mi się, że prędzej niż myślałem dam se spokój z tą grą ;)

Visqn 24-11-2005 20:05

z komentarzem sie wstrzymam...zobaczymy po update...
@wobunio
lepszego ?, a o soulach zapomniales ? to jest ulepszenie sorca/druida ?
Ciekawe jaka bedzie sila tych rozdzek i wogole co sie zmieni, ech -.- czas pacca zakupic :)

Morun Kous 24-11-2005 20:08

AAAaaa!!! Teraz postacie magiczne bedą miały super i bedą najlepsze - super zaklęcia i do tego teraz te spell wand !!! To ja specjalnie 5 minut temy wyszedłem na maina knightem aby mieć super skille a tu dosłownie tragedia !!! ;( ;( ;(

Raul 24-11-2005 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kornake
(...) to teraz jak zależy to od levelu to mi się to zmniejsz , te hity??? :( ile będzie kosztować najtańsza różdżka,i ile by miala ataku?

Zastanów się chłopcze, skąd my to mamy wiedzieć.

Royoles 24-11-2005 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wobunio
eeeeeeeeeeeee wogole mi sie to nie podoba , mogli by cos dla Knajcika zrobic ;(((((((( np nowe czary , bo ni chu-ja nie ma . A tu sorca sobie robbia lepszego nie dosc ze i tak jest najlepsza profesja i to ma byc wyrownanie poziomu -.- , sux ;/

Knightowi juz duzo dali, a raczej nic mu nie zabrali :p , Paladynom utrudnili skillowanie, a magom dali soule :/. Mogli by uleprzyc paladyna, bo po tym uptade to tylko sorki beda wymiatac na tibii, i walic nas z rozdzek ;)

-=DanieL=- 24-11-2005 20:12

TERAZ to ja już niewiem kim grać sorcem czy pallem :[

Trep Malitu 24-11-2005 20:13

Tibia robi się coraz ciekawsza :evul: może wreszcie CIP'y zrobią coś konkretnego :) Ja tam nie narzekam na grafy ... mi się akurat podobają. Mogli by coś wprowadzić dla knighta :( Zresztą poczekamy, zobaczymy :D

Master Sanczo 24-11-2005 20:13

jak dla mnie to knajtowi by mogli szybsze nabijanie many zrobic bo mu tak kijowo idzie chociaz tak ze 10 mana poits na minute a nie 5 to by styklo no i zeby dali nowe outfity

Wobunio 24-11-2005 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royoles
Knightowi juz duzo dali, a raczej nic mu nie zabrali :p , Paladynom utrudnili skillowanie, a magom dali soule :/. Mogli by uleprzyc paladyna, bo po tym uptade to tylko sorki beda wymiatac na tibii, i walic nas z rozdzek ;)

Soule w niczym nie przeszkadzaja jak umiesz grac :)=) a Knightom to nic nie daje sily wiec w tamtym @up nie bylo zadnego zgorszenia dla Sorcow ;)=)

btw.
jak masz problemy z Soulami to ....
Premium Account xD

Alora 24-11-2005 20:17

Update

No nareszcie. W końcu low lvl mags/druids będą mieli szanse an wygranie z Pk i nie będa okupować koplani żeby expić a hlvl żeby soule bić. Do tych co im się nei podoba: Ceny run spadną!!! Teraz ludzie kupia różdzke i manaski i jazda a nie tony runek. 100 MS/ED kupi manasy,różdżki troszq uhow. Expi bije mlvl nabija soule . Wraca do depo/domku robi Explo/Uhy dla knajta. Swoją drogą CipSoft pwoinnien dać możliwo ść strzelania sorkowi w ludzi z okienka Battle.

Down: Chłopie pomyśl palek kilknie i nawala caly czas z boltów sorka/druta tak samo knajt podbiega i bije ,a sork druid musi mierzyć w nich z okna gry!!
A pozatym i tak uważam iż po Update nie bedzie fajnie tylko gorzej

Down 2: Zastanowiłem sie i jak byś chciał wiedzieć była nawet o tym sonda na www.tibia.com.

-=DanieL=- 24-11-2005 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora
No nareszcie. W końcu low lvl mags/druids będą mieli szanse an wygranie z Pk i nie będa okupować koplani żeby expić a hlvl żeby soule bić. Do tych co im się nei podoba: Ceny run spadną!!! Teraz ludzie kupia różdzke i manaski i jazda a nie tony runek. 100 MS/ED kupi manasy,różdżki troszq uhow. Expi bije mlvl nabija soule . Wraca do depo/domku robi Explo/Uhy dla knajta. Swoją drogą CipSoft pwoinnien dać możliwo ść strzelania sorkowi w ludzi z okienka Battle.

A może piwinni dać też sorcowi turbo rakiete i karabin maszynowy?

To update będzie wspaniale ale martwie się że palladyn znów na tym straci..

Morun Kous 24-11-2005 20:22

Cytuj:

O tak i co jeszce ?? Może niech CipSoft zrobi specjalne macro dla sorków i drutów, aby ich automatycznie: uhało nawalało w potworki/ludzi z sd itp oraz w razie śmierci teleportowało do świątyni ?? -.- Pomyśl nim coś napiszesz...

Bongozzpl 24-11-2005 20:24

Interesujace ;P

Wobunio 24-11-2005 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora

~~ a ty akurat wiesz ze spadna .. LOL

~~w battle to chyba by bylo ulatwienie totalne , i nie wydaje mi sie zeby ktos wtedy gral inna prof. niz sorc , (zaloz szkla kontaktowe i napierd.alaj normalnie ;) ))

][ debilizmem zalecialo xD

HaiL ;) :evul:

NortonEX 24-11-2005 20:27

Powinni dac sorcowi ak-47 jako rózdzke bueheheh. Strzelanie zalezy od skilla sniper shoot xD. A sorcom i drutom to szybko leci ;] oczywiscie to joke...

rekin lord vader 24-11-2005 20:29

mam pytanie-na jakiej zasadzie beda dzialac różdzki i czy bedzie jakis dodatkowy czar dla knighta- jakis :p exura gran :p -bo jest uposledzony magicznie X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:29.