Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Manaholicy... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56763)

grzysztof 25-11-2005 15:54

Jak mozecie chwalic np Sarenisa za duzy mlev nie dosc ze gra na swiecie z Marca 2004, to jeszcze to non-pvp czyli moze dowoli afkowac i nie ma dodatkowaych deadow od ludzi, wojen itp. itd.
pochwalcie Voritha ktorego ja osobiscie podziwiam, nie dość ze gra na swiecie ktory nie ma jeszcze roku ! bo z konca grudnia 2004 i jest to pvp, brał udzial w paru wojnach co prawda z ostatniej musial sie wykupic, zaliczyl pare deadow od ludzi i od kickow na expie, to nie załamal sie i dalej nabija bardzo szybko level, skile i mlev ktore ma naprawde wysokie. Jak nie zwolni to niedlugo mozna bedzie sie spodziewac 200l (gora do wakacji)

BIG GRATZ FOR HIM.

Ale oczywiscie najwieksze gz dla sermontis-a najlepszego polskegi gracza i jego 9mlevela.

Aknee 25-11-2005 16:21

Lol :]

Ze względu na to iż powróciłem na forum, pozwalam sobie skasować wszystkie moje stare posty. Pozdrawiam !

Tibijczyk Maciek 25-11-2005 16:21

Powiem krótko.
Wszystkim wielkie Gratz.
A wszegolnośći tego 9mlvlu knighta ;)

Ka'cus 25-11-2005 18:52

Super :) Gz dal naszyh rdaków :) mamy sie czym pohwalic juz :) znaczne !

Drazharm 25-11-2005 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorith
Postanowiłem przeliczyć co trudniej osiągnąć, tak więc:

23 mlvl palka to 159d 8h 4m zakładając że jest to RP przeliczać ten czas na sorca z regeneracja many co 4 sekundy a nie co 6 jak u royal paladyna to otrzymujemy około 71 mlvl (na ktory potrzeba 160d 16h 30m 40s)

22 mlvl palka to 113d 19h 3m przeliczając to jak wyżej to otrzymujemy 67 i pół mlvl na oko:P

Więc tutaj przychylam się do opinii natopa, że 22 mlvl u pałka to tak naprawde nic no może dla innych duża ale z perspektywy czasu jest to malutko.

Natomiast jeśli chodzi o 9 mlvl u knighta na który bez mf potrzeba uwaga!!! 1y 181d 17h 20m (boże świety:P moja postać nawet tyle nie ma:P:)
co daje ODPOWIEDNIK U PALLADYNA PRAWIE 27 MLVLU!!! (na ktory potrzeba: 1y 247d 9h 56m no może pare dni więcej ale to szczegół), a dla sorca to UWAGA trzymać się krzesła...84 MLVL!!! ( na ktory potrzeba 1y 190d 4h 41m 20s)
Tak więc Seromontis jeśli chodzi o moje przeliczenie czasowe a nie mfowe:P (bo to ma się całkowicie inaczej) to jest to naprawde wymiatacz nadwymiatacze i może imponować.

Btw. przeliczenie kosztu mfów na mlvl:
9 mlvl u rycka 9,841,000
22 mlvl u palka 4,097,250
23 mlvl u palka (czyli mój:P) 5,737,150
no i tak obrazowo 72 mlvl u sorca: 9,545,850

Oczywiste jest to że przeliczenia te maja się co do praktyki lipnie bo każdy wie że sorc z natury powinien w mfy pakować a palek i rycek to raczej dla respectu. Tak więc wyciągnijcie wnioski:)

ta ale jak zostaje te 10% do kolejnego m lvlu i masz powiedzmy 200bps czekajace na wystrzelanie w demonii to te 100k wydane na manasy sie mniej wiecej kalkuluje

Virgojavier 25-11-2005 19:10

Wiem wiem jestem boski:)

Lifely Sorcerer 25-11-2005 23:09

Mój brat wraca dzisiaj z podwórka po południu i mówi "Michał, ty jesteś sławny. Wszyscy koledzy na podwórku mi mówia, że jesteś na screenie na Tibia.pl. Jestem z ciebie dumny" - co z tego, że to nie o mnie jest post, ale "jestem sławny" :blazen:.

Dr. Omader 25-11-2005 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lifely Sorcerer
Mój brat wraca dzisiaj z podwórka po południu i mówi "Michał, ty jesteś sławny. Wszyscy koledzy na podwórku mi mówia, że jesteś na screenie na Tibia.pl. Jestem z ciebie dumny" - co z tego, że to nie o mnie jest post, ale "jestem sławny" :blazen:.

No widzisz, a wczesniej pewnie malo kto o Tobie slyszal ;)
BTW Kiedy jakiegos screena podeslesz? ;)

ps. na tym zdjeciu z awansem Sero na 200 chcialem objac Ciebie i reszte ludzi, ale nie udalo sie wszystkich zlapac :p

Eternal Maximus 26-11-2005 00:36

Nice GZ Dla Nich :)

Vuxarnaakus 26-11-2005 09:54

Hejjj??!! A kiedy ja tak bede mial jako palek mam 17mlvl niemowcie mi ze niski :(

AibiT 26-11-2005 14:27

Omg Seromontis. Ile godzin dziennie i ile dni trzeba siedziec żeby zrobić 9 mlvl ?!?! xD oj duzo ;]
Seromontis na prezydenta !! :D

notop 27-11-2005 07:55

Cytuj:

Cieszymy sie i czekamy az TY swoim sorkiem spelnisz jakis wymog zeby dac SS'a tutaj.

ps mam druta nie sorka

Sir Saneris 27-11-2005 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
ps mam druta nie sorka

ps ss'a i tak nie ma

Bastek 27-11-2005 09:02

@up
ale kiedys bedzie to z laski swojej zamilknij

EDIT
i jeszcze 1 wazna rzecz
takim ****usiem palusiem na 100% sie latwiej gra niz druidem, bo musisz kupowac runy
a palkiem
hi
1000 bolt
yes
i idziesz gdzie chcesz
i nie mow ze nie iwem jak to jest bo gralem 59 rp na isarze za czasow swietnosci (jak chcesz nicka to priv ;p ) i nie "kozacz" bo wcale taki pro nie jestes

Stalmir 27-11-2005 12:57

Ludzie zrobcie wieksze lvl,mlvl,skille a pozniej krytykujcie innych..... ;) gz, dla tych pijakow ;p Pewnie mnie zjada ale trudno =]

Sir Saneris 27-11-2005 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastek
@up
ale kiedys bedzie to z laski swojej zamilknij

EDIT
i jeszcze 1 wazna rzecz
takim ****usiem palusiem na 100% sie latwiej gra niz druidem, bo musisz kupowac runy
a palkiem
hi
1000 bolt
yes
i idziesz gdzie chcesz
i nie mow ze nie iwem jak to jest bo gralem 59 rp na isarze za czasow swietnosci (jak chcesz nicka to priv ;p ) i nie "kozacz" bo wcale taki pro nie jestes

59rp to jest kilka dni grania.. przelam sie i zrob 100+ jak wszyscy w topicu tu.. i 22 mlvl palkiem.. a druidem to se nie mozesz w sklepie run kupic? Bo za duzo kasy? Ja bez run to tez max na GSy.. co na moim lvlu wbicie by dlugo trwalo. Nie mowie ze jestem pro.. ale ciesze sie ze swojego osiagniecia bo COS osiagnalem.. i mam szczerze mowiac gdzies Twoje "kiedys".. tym co bedzie kiedys kazdy glupi sie chwalic mozesz.. krowa co duzo gada malo mleka daje.. czekamy na Twoj ss na tibia.pl cfaniaku.

Dark Rider 27-11-2005 19:24

omg... ludzie wezscie przestancie krytykowac ich! pozwolcie sie im cieszyc z ich osiagniec! a krytykowac ich mozecie jak sami osiagniecie taki mlvl na w krotszym czasie!a jak nie osiagnales to zamilcz na wieki!

Imeit 27-11-2005 20:08

Wielkie GRATZ dla wszystkich, którzy się dostali na liste PRO playerów... xd

Bastek 27-11-2005 20:14

59 rp to kilka dni?
ojj cos bardzo w dol to zaokraglasz
przynajmniej 2-3 tyg, a jezeli taki pro jestes to idz na new server i zrob bez share (hihih) tego 60 rp w CYTUJE pare dni
a co do moich ssow
to obecnie w tibie nie gram, zbyt duzo rzeczy w rl do roboty, niestety nie tak jak ty
a co do kasy ze hmmy niby w sklepie bedziesz kupowac ?
GL & HF
Zagraj sorc/dru i potem sie wypowiadaj na temat huntow za runy kupione w sklepie
jeszcze teraz po upie bursty sie zmienily heh...
i paladynem nie jest chyba czyms specjalnym wbic 22 mlvl :)
juz chyba trudniej sorcem/dru 70 wbic
nie bede sie z toba klocil, bo to do niczego nie prowadzi
dodalem moje "3 grosze" do tematu, bo widze ze bardzo cie zabolalo ze ktos smial nazwac twoj osiag niczym nadzwyczajnym
chora ambicja?

btw masz 20 lat
studiujesz w ogole czy tylko w tibie pgujesz bo tyle ci w rl wychodzi? ( a moze jednak paru ownerkow?)
niestety tibia robi sie nalogiem, i pochlania mase ludzi ktorzy nie maja jak zagospodarowac swojego czasu
:)

A moje kiedys jeszcze zobaczysz( i Notopa tez), jak wroce do tibi, teraz wchodzi update, moze te rozdzki nie beda krzywdzily sorcow i druidow ale jak dla mnie wystarczyloby ze zrobili by bp hmm w sklepie za 1.4k ot co.

papirus 27-11-2005 21:31

[quote]No cóż... Gratulacje dla wszytskich panów (a teraz powiedzcie mi który z nich nie sharuje konta -,-, Celesta, roczny server i jedna osoba mialaby zrobic 120 lvl - malo mozliwe ;/, chdoz i to lepsze w porownaniu z Thoria i Furora, ktore maja po pol roku, a tam biegaja 110 lvle...)[/QUOT

Jesli server np powstanie przed wakacjami miesiac wchodzisz, przypuszczajac nie ma juz tyle nauki a chocby siedzisz przy kompie uczysz sie i skillujesz ...
W wakacje majac czas jest naprawde mozliwe wbicie duzego lvla ..
osobiscie w 6 dni wbilem z 30 na 40 lvl :> master sorcem na rotwormach/larvach grajac od rana 10-13 czasami troche popoludniu wieczorami mnie nie bylo i wracalem o 23 i gralem np. do 1-2.
A jakbys skillowal przed wakacjami i mial RP z good skillami albo knighta mozna o wiele szybciej to zrobic :]

PS. Plx next server

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03.