![]() |
W koncu musialo do tego dojsc xD
Gratz i powodzenia w byciu pomocnym dla n00bów ;) Pozdr0 |
Gratulacje dla Xadama mój kumpel z Lunary GM :D Pozdro trzymaj sie
|
Wielkie gz dla Xadama :) Teraz przed nim ciezkie zadanie :P .
Tak btw to liczylem ze Dabek dostanie GM :P |
No jakie gościo ma szczęcie tylko zazdrościc ;).Gratz Xadamku!!
|
niech ma, i tak nie wprowadzi to zadnych roznic, jezeli zostal wybrany tzn, ze bedzie obiektywny i raczej nikt nie ma co liczyc na jakies ulgi z tego faktu
btw, niech ktos mu powie, ze skoro juz jest na stanowisku gm'a to nie wypada uzywac mc ;-) http://www.olsztyn.mm.pl/~besn/gm_mc.jpg |
Wkoncu
No narescie sie doczekalismy pierwszego polskiego GM moze cos dzieki polskiej inteligencji sie zmieni w tibi 8o
|
GRATULUJE SERDECZNIE !!! :) WREŚCIE POLAK I WREŚCIE KTOŚ Z MOJEGO SERVERA 8o
|
Hehe to sobie polak piwa naważył... Biedy tysiace msg do niego :( Ale wg mnie to nie koniec jeszcze Dabek na GM :cup:
|
No Gratuluje. Wszyscy Polacy powinni być zadowoleni :)
Oby tak dalej może bedzie więcej Gm-ów RODAKÓW !! |
oO
polak GM fajnie moze wiecej takich by sie przydalo :) bo jeden na polske to troche za malo no ale nic nie skladam mu zyczen bo i tak ich nie przeczyta Manthe |
Wow super wreszcie soie doczekaliśmy :evul:
|
gratz
nom współczuje i gratuluje heh
jazda polak GM em heh chciałbym być nim przez tydzień nie więcej off topic: dabek na GM? ja nie wiem nawet jak on modkiem został, no narazie najlepszo prace odwala na tibi.pl ale pamiętam jak okradł gildie makers of peace na julerze, (albo go haknęli jak sam mówił) GM który dał sie haknąć? pther thief? jeżeli sie pomyliłem to sory ale dabek na juleze grał |
@besn
to była ironia czy poprostu nie wiesz o dopisku "gamemaster" w linii komend ?? :P @topic No nadeszła pora aby ktoś się rozprawił z polaczkami XD muah |
Cytuj:
@down: Skoro tak twierdzisz to tylko bardziej przekonuje że Dabek na GM :cup: |
Cytuj:
|
Nre eszcie chce sie powiedziec ale pierwsza namonajcew na gm mial Hideharu 135 ek ale sie nie zgodzil szkodavbo go navrl znam:P
|
Jestem dumny
Jestem dumny z dwóch powodów. Po pierwsze, no bo jestem Polakiem. Po drugie, bo nasz pierwszy polski GM pochodzi z Lunary czyli świata na którym gram B) B) B) :] :] B) B)
|
Gratuluje temu Xadamowi, ciekawe czy ma wogóle konto na tym forum?
Mógłby nam opowiedzieć jakto został tym GM B) |
Cytuj:
@topic gratulacje hehe nom musi miec stalowe nerwy ;s |
Cytuj:
Gratuluje Xadam :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:32. |