![]() |
Cytuj:
i nie jest przesadnie uciazliwe, ale to zebranie to koszmar. |
@ do behi
stary! ta gra jest nawet fajna.. ta star wars galaxies. dzięki!!! ;) |
Super!!
Nowe update nowe potworki dużo nowości yeah!!!!
Będzie zabawa na test SerVie;D!! Btw.A co z Chaotiką:>?? |
LOL
EXTRA jednym słowem :berserk:
|
Juz nie moge sie doczekac tego updejta gdy by dali wiecej opcji dla zwyklych graczy bez pacc to by bylo super :D
|
Mi sie ta tibia nowa nawet podoba tylko zeby znowu sorc i druid nie stracil i fajnie by bylo jak by bylo jakies super itemy albo zeby inne itemy byle czesciej dostepne mi by to calkowicie pasowalo :D
|
Nowa Tibia, aż tak nie powinna się zmieniać, moim skromnym zdaniem. I jeszcze mogliby dodać np. takie miejesce gdzie można tylko trenić i nikt cię nie może zabić nawet na nonPvP.
|
Moze to jest walek ale slyszalem ze na Chaotica dostajes sie punkty exp za pkowanie :) (pewnie glupia plotka)
|
re: up
to prawda ale tylko za zabicie równego lub wyższego levela, dostaje sie 10% jego straconego expa. |
a mna czym sorc i druid stracil???(wtedy)
|
Mam takie pytanie czy słyszeliście o Tibia Skill Bar i czy bedzie on dostępny po ubdate.
|
pomuz
mie za bardzo znam sie na angielskim i dlatego przetlumaczenie tego zajelo by mi kilka godzin plz dajcie po polsku :baby: :baby:
|
@up
jest już przetlumaczone, spójrz na kilka pierwszych postów |
Ja z niecierpliwościa czekam na upka, tylko teraz musze dorwac pacc ';]
|
Nie martwcie sie o to ze niedlugo grafike zamienia na 3d
poniewaz to kosztuje "troche" pracy. byloby to mozliwe jakby ludzie zaczeli kupywac PACC jak szaleni przeciez zrobienie grafiki 3d to duzo pracy i watpie czy by ktos to robil za darmo a co do grafiki ktora teraz wejdzie czasem dobrze jak wejda pojedyncze poprawki. Jednak lepiej jakby dodali jakies lepsze cluby bo dla knighta mozna powiedziec sa 2 (thunder hammer raczej odpada) a knight z d hammerem na wysokim lv nie jest az taki mocny tak samo warhammer jest dobry ale lepiej by bylo jakby zrobili wiecej clubow. |
e tam ... jak dla mnie średnia ta grafika ...
yon z Dejvo zrobili by 10x lepszą (te ściany to zupełnie jak z tych gifów dejvo) Jedno jest pewne, tibia nigdy nie będzie w pełni 3d po podstawą mapy tibii są "kwadraty" Ps. HAIL dejvo ... szkoda że odszedłeś :( |
Up-ek
Ja jestem zwolennikiem tibii takiej tóra będzie się rozwijać nie pod względem nie graficznym lecz poprawienia jakości grania czyli nowe tereny, potwory, przedmioty, zmniejszania lagów , powiększanie pojamności servów 8o
I na roooooku ma być depo na kase!!!! X( |
Jestem ciekaw czy ta nowa grafa i itemki itp. będą tylko dla pacc (jak cos to se kupie)
Wiele znich zostanie użytych w nowym mieście nad którym pracuje Knightmare razem z niebezpiecznymi podziemiami i nowymi terenami do odkrycia. Wynika z tego textu że tylkow nowym mieście będą nowe rzeczy i te dodatki! Prawie wszystkie |
* ***|Ż Ż Ż| |Ż| |ŻOŻ) |Ż| / Ż \ ** *
|Ż| _|Ż|_|_O_) |_| | / \ | FOREVER UPI ERWSZCIE JAKIŚ UBDEJT Z COOL GRAFĄ hoć stara mi się podoba ;( * ***|Ż Ż Ż| |Ż| |ŻOŻ) |Ż| / Ż \ ** * Ż|_|Ż |_| |_O_) |_| | / \ | FOREVER |
:] Grafa w sumie spox, ale troche mi to przypomina stare gry typu Final Fantasy III, IV, V, VI przynajmniej sciany bardzo podobne (podloga z reszta tesh) :P
Lepiej dodaliby troche nowego sprzetu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |