Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57407)

Galosaur 01-12-2005 20:31

Jak Z********e 8o 8o 8o 8o nie moge sie doczekac SS-ków :) :) :)

Monte 01-12-2005 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fehisun
ale dolina ja pisalem test na tutora i oblalem jedno pytanie a tak to bym se pogral na tym buu:(

Aff, możesz mieć xx błędnych odpowiedzi to i tak pokaże Ci tylko jedną.

Xeryas 01-12-2005 20:36

:/

Super Up date a niewie moze ktos kiedy beda new serwy jak wiecie to prosze napiszcie :P :D

Vickson 01-12-2005 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumek
Albo mi sie wydaje albo cipy bardziej sie sprezyli, wydawalo mi sie ze dlugo jeszcze bedziemy czekac na update ale widac ze ludzie tam u gory lubia nas zaskakiwac :) miejmy nadzieje ze obejdzie sie bez kikow i lagow i nie dojda nowe swiaty bo wydaje mi sie ze jest ich wystarczajaco , wiekrza ilosc spowodowala by lagi ktore i tak niektorzy maja X(

MAJĄ ROBIĆ NOWE ŚWIATY! X( Większość ludzi chce je mieć, tylko Ty nie X( X(
( myślisz że jesteś pępkiem świata że będa CipSoft będzie ci usłgugiwać? X( )
Mylisz się robiąc tego posta! X( X( X(

Sir Emilio 01-12-2005 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeryas
Super Up date a niewie moze ktos kiedy beda new serwy jak wiecie to prosze napiszcie :P :D

taa 70 serwów nie starcza wam?
ja osobiscie wole lepsze grafy itp. niz 100000 serow gdzie praktycznie nikt nie zna wszystkich nazw...

pawepek 01-12-2005 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio
taa 70 serwów nie starcza wam?
ja osobiscie wole lepsze grafy itp. niz 100000 serow gdzie praktycznie nikt nie zna wszystkich nazw...

Jezeli dla ciebie 66 serverów to to samo co 100 000 serverów to gratuluje...
Moze tobie sie nie podoba pomysl z nowymi servami, ale baaaardzo duzo ludzi chce nowe servy, gdzies nawet chyba na tibia.com widziałem jakis post z prosba do cipów by stworzyli je jak najszybciej (a własciwie widziałem mase takich psotów)! Tobie servy nie sa potrzebne - mi i innym są i jestem zdania e powinny powstac (i wg mnie powstana) :D Dziekuje za uwage :P

slammer 01-12-2005 21:05

mi tez by sie przydal nowy serv ;] po update ofc. tak mysle, ze jesli manasy beda dawaly wiecej many to mana shield bedzie bardziej oplacalny, jee ;]

ps. czemu 2x oblalem test na tutora?!?! :[ na glupich pytaniach... (np, ze nie wolno tAk PiSaC) aff

Misterio 01-12-2005 21:07

tylko nie w ciagu tyg.

Jaaa shit tylko nie w ciagu tyg. ten uptade bo mam zamiar kupic PACCa i na nowy swiat sie wbic .A jak bedzie juz po uptade a ja bede mial dopiero PACCa to skoncza sie plany podbicia swiata z kumplami :/

Thim'heel 01-12-2005 21:08

Nowe update zapowiada sie bardzo fajnie ale mam jedno pytanie czy beda nowe swiaty bo czekam caly czas na nie! Mogli by zrobic z 3 nowe swiaty co nie??:P

Shocky 01-12-2005 21:08

Omg ... -.-

ludzie .. wychodzi update a wy pieprzycie o servach ... -.- co z tego czy beda nowe servy czy nie ? myslicie ze uda wam sie wybic ? to czekajcie na newswy z tibia com a jak mi wiadomi nic o servach nie bylo . ja tam mam nadzieje ze wraz z nowa grafika dadza jakies outfity i bym bym baaardzo zadowolony gdyby tak bylo -.^ a puki co trzeba czekac na ten update i czekas na Screany

K.Banan 01-12-2005 21:10

dzięki

dzięki wielkie grim-born :D wreszcie ss'y mam nowom postac bo mi sie knight znudził :] [sorka] i niemoge sie rórzdżek doczekac :P jak myslicie czy te rórzdżki co są aktualnie w grze i nic nierobią to czy po upade bedą czy bedą nowe ?? :confused: bo jak nie to sobie od jakiegos nooba kupie rórzdżke przed upade :P

Tenchorius 01-12-2005 21:18

eee mam nadzieje ze nowego servera nigdy nie bedze...
po co nowe skoro na obecnych panuja pustki?

webhaos 01-12-2005 21:29

nareszczcie

Wkoncu skonczy sie nudne expienie na larvach =D
niemoge sie doczekac ssów:P

Kumek 01-12-2005 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vickson
MAJĄ ROBIĆ NOWE ŚWIATY! X( Większość ludzi chce je mieć, tylko Ty nie X( X(
( myślisz że jesteś pępkiem świata że będa CipSoft będzie ci usłgugiwać? X( )
Mylisz się robiąc tego posta! X( X( X(

ale dlaczego zara sie unosisz mowie jaka jest prawda im wiecej serverow tym wiekrze lagi nie mow ze tak nie jest nic bym nie mial do nowych serverow ale powoduja one lagi . A tak naprawde ludzie chca servy zeby je podbic nie udalo sie na jednym dajcie drugi (to bledne kolo)
btw: tibie nie jest juz jak kiedys.

-----------------
Yours Kumek

-=DanieL=- 01-12-2005 21:43

ok nikt nic niewie niebyło pytania poprostu nieczytałem poprzednich postów

Error85 01-12-2005 21:51

załamka

tylko że nazrobienie uha trzeba 400 many, na hmm 280... a na niewidke 35lvl i 440 many, sd 880 many... dobrze że mana rosnie 4x szybciej... grafa ładniejsza... ale te ilosci many to porazka...

^Awolver^ 01-12-2005 21:57

O LOL!! To jaki trzeba mieć lvl na zrobienie uha -.- X( X( X(

upki 01-12-2005 21:59

=[=[

troche bezsensu na jednego uha 440 many to trza 21 lvl po prostu sie zalamie chyba spychicznie

Yure 01-12-2005 22:01

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Error85
tylko że nazrobienie uha trzeba 400 many, na hmm 280... a na niewidke 35lvl i 440 many, sd 880 many... dobrze że mana rosnie 4x szybciej... grafa ładniejsza... ale te ilosci many to porazka...

Nie wiem czemu ale jakos trudno mi w to uwierzyć czuje jakis kant sd 880 many na 36 lvl dopiero mozna zrobic NIEWIERZE!
@edit
800*4= 3200 <<< Ue? A jak spontanicznych nie zmienia to lepiej ue puszczac niz z sd strzelac lol :D

Groszek 01-12-2005 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Error85

Miejmy nadzieje że wiecej expa za potwory dadza
P.S. jak taka ma byc tibia to 4 słowa: ""do kosza z nią"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43.