![]() |
Jak Z********e 8o 8o 8o 8o nie moge sie doczekac SS-ków :) :) :)
|
Cytuj:
|
:/
Super Up date a niewie moze ktos kiedy beda new serwy jak wiecie to prosze napiszcie :P :D
|
Cytuj:
( myślisz że jesteś pępkiem świata że będa CipSoft będzie ci usłgugiwać? X( ) Mylisz się robiąc tego posta! X( X( X( |
Cytuj:
ja osobiscie wole lepsze grafy itp. niz 100000 serow gdzie praktycznie nikt nie zna wszystkich nazw... |
Cytuj:
Moze tobie sie nie podoba pomysl z nowymi servami, ale baaaardzo duzo ludzi chce nowe servy, gdzies nawet chyba na tibia.com widziałem jakis post z prosba do cipów by stworzyli je jak najszybciej (a własciwie widziałem mase takich psotów)! Tobie servy nie sa potrzebne - mi i innym są i jestem zdania e powinny powstac (i wg mnie powstana) :D Dziekuje za uwage :P |
mi tez by sie przydal nowy serv ;] po update ofc. tak mysle, ze jesli manasy beda dawaly wiecej many to mana shield bedzie bardziej oplacalny, jee ;]
ps. czemu 2x oblalem test na tutora?!?! :[ na glupich pytaniach... (np, ze nie wolno tAk PiSaC) aff |
tylko nie w ciagu tyg.
Jaaa shit tylko nie w ciagu tyg. ten uptade bo mam zamiar kupic PACCa i na nowy swiat sie wbic .A jak bedzie juz po uptade a ja bede mial dopiero PACCa to skoncza sie plany podbicia swiata z kumplami :/
|
Nowe update zapowiada sie bardzo fajnie ale mam jedno pytanie czy beda nowe swiaty bo czekam caly czas na nie! Mogli by zrobic z 3 nowe swiaty co nie??:P
|
Omg ... -.-
ludzie .. wychodzi update a wy pieprzycie o servach ... -.- co z tego czy beda nowe servy czy nie ? myslicie ze uda wam sie wybic ? to czekajcie na newswy z tibia com a jak mi wiadomi nic o servach nie bylo . ja tam mam nadzieje ze wraz z nowa grafika dadza jakies outfity i bym bym baaardzo zadowolony gdyby tak bylo -.^ a puki co trzeba czekac na ten update i czekas na Screany
|
dzięki
dzięki wielkie grim-born :D wreszcie ss'y mam nowom postac bo mi sie knight znudził :] [sorka] i niemoge sie rórzdżek doczekac :P jak myslicie czy te rórzdżki co są aktualnie w grze i nic nierobią to czy po upade bedą czy bedą nowe ?? :confused: bo jak nie to sobie od jakiegos nooba kupie rórzdżke przed upade :P
|
eee mam nadzieje ze nowego servera nigdy nie bedze...
po co nowe skoro na obecnych panuja pustki? |
nareszczcie
Wkoncu skonczy sie nudne expienie na larvach =D
niemoge sie doczekac ssów:P |
Cytuj:
btw: tibie nie jest juz jak kiedys. ----------------- Yours Kumek |
ok nikt nic niewie niebyło pytania poprostu nieczytałem poprzednich postów
|
załamka
tylko że nazrobienie uha trzeba 400 many, na hmm 280... a na niewidke 35lvl i 440 many, sd 880 many... dobrze że mana rosnie 4x szybciej... grafa ładniejsza... ale te ilosci many to porazka...
|
O LOL!! To jaki trzeba mieć lvl na zrobienie uha -.- X( X( X(
|
=[=[
troche bezsensu na jednego uha 440 many to trza 21 lvl po prostu sie zalamie chyba spychicznie
|
lol
Cytuj:
@edit 800*4= 3200 <<< Ue? A jak spontanicznych nie zmienia to lepiej ue puszczac niz z sd strzelac lol :D |
Cytuj:
P.S. jak taka ma byc tibia to 4 słowa: ""do kosza z nią" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43. |