![]() |
nice own3d
gz... Mi
gz own3d gz all. a tak btw. mogłbys podac tytuł piosenki co leci w filmie ;D? |
Niezły popis.
Niezły pokaz pvp i zgrania. Liam z tego co widze nieuzywal AimBota,tylko hotkeye. |
Mam jedno pytanie co to za piosenka??
Za***ista jest xD moze i wyborowy mial racje ze nie mial many na exani hur down?? Jezeli tak naprawde bylo to sry za podejzenia :confused: Ja z kumplem oglądalem i on to zauwazyl i powiedzial ze makro :confused: |
farta mieli poprostu.... gdby kawalek wczesniej gdzie liam mial mane na leviitacje nie bylo krzakow to bym i uciekl a tak... pecha mial chlopak
ps. macie 2 film jak pada ? |
Gz Nie robcie z topika smietnika jak bylo z Aurea Wojny i konflikty ?
nie klocie sie tutaj... |
Spoko filmik!!
Ale naprawde fuksa mieli ze go zabili Gdyby nie walnąl 2 razy ue to bym im uciekl |
Cytuj:
PVP polaków i szwedów jest podobne jak i innych nacji Rzecza ktora to zmienia jest łącze i kompy. |
Cytuj:
Polenizował bym .. poprostu zależy od gracza .. moim zdaniem szwedzi mają lepsze pvp .. jezeli uważasz inaczej uszanuje twoje zdanie .. |
z tego co wiem polacy to bociarze swe uzywaja botow na ot tylko
polacy maja sux pvp dlatego potrzebuja botow i jezeli ktos tu uzywal botow to tylko polacy =) od***cie sie od swe itp bo to sa naprawde spoko ziomki i napewno mozna im ufac bardziej jak polaką wiem ze dla was dzieci wasze rasistowskie wyzwiska sa za***iste ale chodz zprobowali byscie ich lepiej poznac a nie krzyczycie swe sux itp , osobiscie poznalem grupke szwedow i we wakacje sie spodkalismy w rlu i zejdzcie z nich i sie bujajcie pedaly >: ( |
Drita ma w pewnym sensie rację...to o polakach najczęsciej się słyszy, że botują (vide sprawa w wojnie WE vs NE na nova), a ze szwedami naprawdę da się pogadać, i to często lepiej niż z polakami~
|
Fajna muzyczka w tle.
|
Wczoraj wieczorem hacka mieli:
Joixazi, Folari, Golden Rasel, Nexoriu, Thor Arteva Aurea wczoraj umarła. Rest In Peace |
Fajna akcja :)
Tak wogule to sie dziwie że sorc nie zrobił Exani Hur Down.. I fajnie Sorc z UE rozwalił kilku HEHE :) :) HaiL SilvEra ! :cup: |
nie zrobił exani hur down bo miał exhausted
albo wczesniej stracil mane na 2ue |
Liam to bot .. juz od dawna widziałem jak pykał na bocie ... sdki z za ekranu + ten filmik = bot .. szczegulnie ta ostatnia akcja jak stal przy krzaku i mial takie masakrycznie szybkie puff (te chmurki) mam bota i podobnego gdy mam laga to bot nie wiem gdzie uhac i uha na hama czasami nei trafia jak zauwazyłem tu bylo to samo ... ja mysle i weim ze to bot
Hail Mi !!! Mi Rox !! PS : Fire Dragon a co do zdrajcow to racja |
Co z tego, że Liam ma bota jak i tak po sprawie hackenli ich i c***. Lipa wojna przegrana.
|
1smierć= Ded liam miał exhusta i niemiał many na levitate dlatego ded
2smierć= Liam grał u kumpla z Suxx netem wlaczyl Strong haste i miał laga.Raptownie znalazł sie pomiedzy 10 MI Jerolek exori + Tooki toots Sd+Belta = Hit 400+ a on niemial juz many |
@up
Panie wszystko wiedzący zapodaj filmik z drugiego deada. |
Cytuj:
jezeli stane bez many i bede wciskal szybko hotkeya to tez znaczy ze mam bota? |
eh... a z kad wiesz ze on ciskał hotkeya ? :> Objasnienia dostales reksiu.....czy mzoe liamik ci naopowiadal bajeczek
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |