Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Odszedł... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5747)

Slajt 23-05-2004 22:27

Hmm ta opowiesc o bosalu przypomina mi troche ...
hp :D
No cóż - szkoda, e bosal odszedł, moze go za bardzo nie znalem, ale wszyscy mówią, że jest fajny więc chyba tak jest.

Gonzo von Krenzel 23-05-2004 23:18

Cytuj:

Ja to widze tak - Bosal dostanie moderatorka i status Retaired Admin. Bedzie kontrolował naszą prace jego zdanie bedziemy tez brali pod uwage. Ale damy mu odetchnąć od pracy admina, niech się skupi nad healbreath.pl
Dobry pomysł.
Myśle, że dzięki temu, że troszke namówiłem Doba, żeby napisał coś wielu użytkowników zrozumiało sytuację w jakiej znalazł się tibia.pl team. Mam nadzieję, że nie będziecie mieli do nas pretensji (też uczestniczyłem w tej rozowie na IRCu... ;)). Myśle, że wszystko się dobrze skończyło. Mam nadzieję, że bosal też jest z tego rozwiązania zadowolony. Powtarzam jeszcze raz: tak będzie dla nas lepiej!

Adamsik 24-05-2004 08:41

No szkoda, szkoda.
b osal pozostanie w naszej pamięci.
Mamy nadzieję że jeszcze do nas wrócisz.

[ALIGN=center]HAIL BOSAL! [/ALIGN]

Andy ognisty 24-05-2004 10:44

dzieki bosal za wszystko bez ciebie by nie bylo tej strony szkoda ze odszedl tworca strony to troche nie fair

Chomik 24-05-2004 12:23

Ale to smutne... bosal odpoczywaj w domu w spkoju :P
R.I.P

Wojskowy 24-05-2004 15:08

popieram!

popieram.....
ale myśle że uczciwie i to bardzo uczciwie było by aby Bosal dostał rangę moderatora (przynajmniej)
a jeszcze coś ten kto wygra ten konkurs z layoutem i reklamą czy coś takiego niech zrobi bardzo ładną tabliczke upomiętniającą dla Bosala
achhh.....
i jeszcze coś:
zrubcie nowy dział zasłużone osoby....
bo i kiedyś i tak wy pewnie odejdziecie z tibia.pl team
i nieupierajcie się!
bo jeżeli nie swoją wolą to i nawet siła zeczy!!!
aaa i zapomniałem może zrobić tak:
głosowanie na następnego właściciela Domeny i na drugiego Admina (premiera) (pierwszy to prezydęt)
niom.....
ale trudno...
Ja poprostu lubie demokracje:P
EHH a jeszcze pare słów do Bosala:
HAIL BOSAL!!!!

paro 24-05-2004 16:04

Tak wogóle to admini sie pokłucili czy BOSALOWI sie znudziła Tibia?

Slajt 24-05-2004 18:21

Najpierw przeczytaj uważnie potem zadawaj głupie pytania. A tak na przyszłość: Użuwaj opcji szukaj
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Angelus 24-05-2004 18:22

Wyrazy szacunku dla bosala- założyciela najwspanialszej strony poświęconej tibii i pierwszego głównego jej administratora...!!! Myślę,że dla ludzi zasłużonych,którzy przyczynili się do rozwoju tibii powinno być przeznaczone jakieś honorowe wyróżnienie... coś w stylu honorowy administrator,badz przyjaciel tibii itp. 8)

Franklin 24-05-2004 19:07

Nie bede dociekał z jakiego powodu to się stało, ale to już nei będzie ta sama stronka. Może nie często oglądałem jego komentaże ale wiem co zrobił dla tibia.pl,
a ten kto postanowił, że BOSAL musi odejść powinien to kilka razy przemyśleć...

PiXik 24-05-2004 19:14

no i co zrobiliście

widzicie ten człowiek był wielki bo stworzył tą stronę zaufał wam a wy co??wy*** go moge dostać bana ale mówie prawde!!

paro 24-05-2004 20:25

Odszedł tylko dlatego że neta niemiał ? Bo nadal nie czaje o co chodzi nikt nie napisał konkretnie... a na Ircu nie wiem co sie działo bo tam nie bywam

Dan the Automator 24-05-2004 20:29

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez paro
Odszedł tylko dlatego że neta niemiał ? Bo nadal nie czaje o co chodzi nikt nie napisał konkretnie... a na Ircu nie wiem co sie działo bo tam nie bywam
Napisałem wyżej -.- Mam już dość ludzi piszących ze źle i wogóle, NIE czytających tego co napisałem, i NIE WIDZĄCHYCH o co wogóle chodzi...

TO musiało się stać prędzej czy poźniej, a zaręczam że źle to nie zrobi dla strony, chciałoby się powiedzieć że nawet lepiej, ale niewypada ;(

Zamykam, MatKus wejdzie, odpisze, i zakończymy ostatecznie temat ;)

MatKus 25-05-2004 00:54

Sorry, dobo, ale jeszcze na moment otworze temat i dodam swoją odpowiedź.

Nie wiem czemu tak źle mnie osądzają coponiektórzy.
Pewne nieporozumienia wewnętrzne pojawiły się już około grudnia. Nie chcieliśmy Was tym niepokoić, bo i po co, to sprawy wewnętrzne. Co nieco o tym napisął już Dobo, nie bede sie powtarzał.
Ostatnio jednak nie wytrzynałem i napisałem, że odchodzę z Tibia.pl. Uznałem, że po pierwsze, to bosal jest ownerem domeny, więc pewnie nie odejdzie, a po drugie to on zalozyl strone itd. wiec to jego strona, wiec raczej ja powinienem odejsc. Zaczelem szukac sobie hosta, i nawet juz znalazlem. O 2 w nocy zadzwonił jednak do mnie bosal, i gdy mu powiedziałem, że odchodzę z tibia.pl bo nie chcę z nim współpracować, to on zaproponował swoje odejście z serwisu.
Jak sam powiedział, on nie ma czasu zajmować się tak dużą stroną, a lepszej załogi od nas nie znajdzie nigdzie, dlatego dla dobra strony postanowił przepisać domenę na fpp.pl i odejść.
Wielki szacunek dla niego nalezy się za to, ze zostawił nam stronę, za to, że ją założył, ale mam nadzieję, że bez niego strona będzie nadal się rozwijać i w przyszłości stanie się najpopularniejszą stroną o tibii na świecie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34.