Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Mikołajowe życzenia! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57743)

pawel1992 04-12-2005 21:52

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO DLAWSZYSTKICH TIBIJCZYKÓW A PRZEDEWSZYSTKIM SKŁADU TIBIA.PL :) :cup: MAŁO HUNTÓW MAŁO DEDÓW 10000000 K dziennie , skilów- 999/999 , darmowego pacca do końca życia :)

Fala 04-12-2005 21:52

ss fajny :P

Rybzor 04-12-2005 21:52

Smieszny ten fake z Tibia.pl team'em :"P

Morfeusz01 04-12-2005 21:55

I ja z tym samym pytaniem sie zwracam gdzie np będzie św.Mikołaj w Carlin? :)
no i życze wszystkim użytkownikom żeby nie mieli deda i dużo gp :]
I wszystkiego najlepszego dla team tibia.pl :)

FanGrek 04-12-2005 21:55

A gdzie wogule można tego mikołaja znależć, i co to jest?

Mikelp 04-12-2005 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FanGrek
A gdzie wogule można tego mikołaja znależć, i co to jest?

Mikołaj to taki pan z brodą który chodzi i rozdaje prezenty. Ale to tylko legenda. Naaab plx?

Ja też wam życzę WESOŁYCH ŚWIĄT. Ale i tak będę miał lagi. Bóg mnie nie kocha... :evul:

@down: O to że przyjdzie taki mikołaj w Tibii, za***ie ci lootbaga i ciebie przy okazji zabije. Chyba że będziesz miał skille 25/25 to może nie walnie cie za 1500....Jeeezus już widzę co się będzie działo.....Gdy tacy jak ty rozpanoszą się po naszym świecie....

FanGrek 04-12-2005 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mikelp
Mikołaj to taki pan z brodą który chodzi i rozdaje prezenty. Ale to tylko legenda. Na prawde prezenty rozdaja rodzice. Nie wiesz tego?

Jasne że wiem, ale w tibi o co chodzi z tym mikołajem?

Maaaciekk 04-12-2005 22:00

Czesc ja dopiero od tego roku zaczolem grac w tibie i niewiem nic o mikolaju

ja zaczolem grac od wrzesnia a wczesniej nie gralem i niewiem nic o sw.Mikolaju powiedzcie mi gdzie moge znalesc i czy dostane prezent :)

Mikelp 04-12-2005 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maaaciekk
ja zaczolem grac od wrzesnia a wczesniej nie gralem i niewiem nic o sw.Mikolaju powiedzcie mi gdzie moge znalesc i czy dostane prezent :)

Poczekaj a się przekonasz. Spokojnie; pewnie będzie tam tyle ludzi, że zauważysz.

@down: Jeśli jest na pvp - pewnie tak :D

Btw. Kto to jest Cors Ent.? Jeszcze się z nim nie spotkałem :D:D

Raul 04-12-2005 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maaaciekk
(...) i czy dostane prezent :)

A byłeś grzeczny?

upki 04-12-2005 22:19

a....

A ten mikołaj będzie o 1;00 w nocy pod swoim domkiem ???
bo może przyjde =] :confused:

Zaglada 04-12-2005 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Czemu Matkus jest najbliżej Clausa? :o

Walić to, czemu mnie nie ma? :P

Nagrix 04-12-2005 22:38

Po pierwsze thx za życzenia, a po drugie Merry Christmas and a Happy New Year !!! ;) Dla wszystkich graczy, a szczególnie dla Tibia.pl team :). Btw. Mikołaj daje różne prezenty jeden na każdego chara, pojawia się w każdym mieście Tibijskim ale nie jestem pewny czy odwiedza też Rookgard ( przynajmniej tak rok temu było )

Seth Di'vinci 04-12-2005 22:41

wesołych swiat itd... zeby wam srajtasmy nie zabraklo jak bedziecie w kiblach :pp
.................................................. ...............................................
mnie interesuje czy dostane plate set od pana w brodzie bo mam brass seta tylko i bide klepe ze az nie ma co do lodowki wlozyc
.................................................. .................................................
mikolaju swiety daj mi prezęty bo jak nie to zabije cie :pp

Pacek 04-12-2005 22:53

ładna wklejanka [; w kazdym bądź razie widzimy że komercjalizacja świąt dotkneła też tibie.pl co roku święta zaczynją świe wcześniej, za rok nie ździwie sie jak chionki bedą w październiku, szkoda tylko że bąbki są 3 miesiące przed świętami a znikają już po nowym roku.

Aschitaka88 04-12-2005 23:35

Jej Zycze wszystkim Wesołych świat !!!XD pozdrowienia dla tibi pl ;] :cup:

Single-day 04-12-2005 23:36

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
życze wam wszystkim mojim wrogą wrogą moich wroguw i wogle wszystkim niech te świete beda najbardziej udanymi świętami w waszym życiu :D
Jeśli chodzi o mnie o raczej gdybym dostał tedy bear to niemugłbym położyć tego na widoku tak znane wam słowo "hunted" pojawiło by sie w ułamku sekundy ale....mi to wisi czy bede hunted nigdy nie oddał bym tego misia i tak byłem hacked w wakacje :( dotych czas nie zabiłem nikogo PODKREŚLAM NIKOGO a gram na świecie na kturym mozna wiare lać nawed jak był to jakiś nuubas ktury mnie walil....uważam że Gwiazdurek powinien zwrucić na to uwage 8o

jeszcze raz wszystkiego najlepszego od Single-day B)
Niemoge sie doczekać gwiazdurka tak samo jak i wy chyba mam nadzieje ze przebaczył mi juz on zeszłoroczne szczelanie do niego z hmm :evul: sorry gwiazdor XD

...:::Skowron:::... 04-12-2005 23:45

gdzie ten ss byl robiony ?
skad miec teddy beara ?
...

Hegemmon 05-12-2005 00:06

<ogólnie milczy, ale dyskretnie wskazuje swój nick na zdjęciu i kącikiem ust szepcze tak cicho, że tylko wschodni wietrzyk był wstanie to usłyszeć>luterówka...

Madzia0022 05-12-2005 00:49

a czy ktos wie jakie prezenty rozdaje mikolaj ???? :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29.