![]() |
Spoko rob dalej te filmiki :)
|
Glupie, w sam raz dla 12 latkow podniecajacych sie kiedy ktos uzywa wulgarnych slow...
|
Za***iSte
Nie ma duzo gada to bylo za***iste .Tyklo toroszke tej matki nie sluchac<ale ogulnie jest spoko >Świetyny pomysl :cup:
|
To ja znowu :p
Rubcie wiencej tych filmikow :D tylko niech ta matka wyrazniej mowi B) 8o
|
Cytuj:
A film rox0r! ;p Nawet moj 16 letni brat polewal z niektorych tekstow xP |
Cytuj:
@autora tematu "Chyba cię stara nie kocha" może takie przeżycia masz w domu co?... |
Dobra jazda ziomy mają nierówno pod sufitem ale takich właśnie ostatio się ceni :evul: :evul: :evul: :evul: POZDRO ZIOMY!!! Więcej takich filmów polewka na maxa i można przynajmniej na chwile się oderwać od rl Tibii :D
|
Cytuj:
|
Za***isty filmik niektóre momenty tak jak w normalnym życiu(szczególnie ten tekst "Bez bota to nierobota" :p )
Czekam na 3 część :) |
Dno...
Słuchaj po 1. każdy ma prawo do głosu i nie mozesz nikomu zabronić wyrażania opinii, poprzez besztanie osób, które złożyły nieprzychylne komentarze. Po 2. film jest denny, przygoda jakiejś patologicznej rodziny, w roli głównej można rzec niepełnosrawnego emocjonalnie i psychicznie syna, odnoszącego sie do swojej matki jak do.... Weź na tym powinniście zakończyć tę farsę. Nie twórzcie więcej tylko o to was prosze!
|
Ta spoko spoko będziemy robić dalej tylko narazie nam sie ekipa pochorowała :/
3 część napewno sie ukaze ;) |
Lol xD niezła polewa z tego tylko: zmieńcie kolesia co gra starą. Albo niech przestanie tak piszczeć. Ale pozatym to super ;)
|
Taaa!!!Dawaj dalsze części o Franku Tibijczyku!!!
World:Iridia Nick:Vindeta LvL:50 M LvL:Zaraz 6 Skills:72/70...Sux ;( Pozdro For All... Your's Vindeta! |
ekhm...powiem tylko jedno. Kiedy dasz nastepną część?? ;> :D
|
film beznadzieja jest jeden obrazek i dialogów po zęby potem się drugi zmienia i znów to samo 0 tutaj dynamiki prawie usnełem przy tym. A matka jakaś histeryczka tak gada, że trudno coś zrozumieć.
|
hehe filmik dobry tylko jak slysze glos matki to az mnie leb boli xP. mam zajefajny pomysl na czesc dalsza ale nie powiem. moze wy wpadniecie na cos dobrego a moze nawet lepszego (no lepszego to moze nie ale...)
|
Poprostu za*****ty filmik.
Gratz pomysłu Czekam na dalsze cześci xD :D 8o |
Kuuuul
Yo maj nygas brothers... całkiem niezłe te filmiki :] chętnie obejże następne częśći tylko niech ta wasza mamusia mówi troche wyraźniej :P
|
No miazga xD Kozackie filmy, malo zajmuja polecam!! ocena: 11!/10
PS rub dalej or die XDD!! |
HuehUehuEHuehUehuE xD Zaje.... filmik naprawde :D Czekam na nastepne części. :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |