Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Przeznaczenie Annihilation Bear (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57814)

Mater 12-07-2006 08:15

@up
Jemu trzeba dać Zatragil (to taki metal z którego jest warlrod sword).
@ktoś tam up
Z tymi "nietypowymi" npc to możę być klucz.

ale autor jużsprzedał misia więc... :)

emilok 12-07-2006 09:54

Nikam jesteś archeologiem?

skryhull 13-07-2006 12:07

a ja słyszałem że tego misia można gdzieś wymienić na jakiś wartościowy a jednocześnie koczowaty przedmiot... i wersje były różne: że u króla\królowej\kruzaka\spoconego cycka\mnicha... i że dostaje się ball gown, soft bootsy, bunny slippers czyli różowe kapcie króliczki, red tunic... już o golden helmach nie wspomne bo to raczej mało prawdopodobne myśląc logicznie- wybierasz misia bo jesteś pacyfistą i po walce z 6 demonami w anihilatorze nie kręcą cie wypasione bronie czy też ten pancerz ze skóry demona... więc sięgasz po misia... Npc widząc że zamiast z siekierą chodzisz z misiem i biorąc pod uwage twój pacyfizm nie da ci jakiejś broni tylko coś co ci tego misia zastąpi... coś bezużytecznego acz cennego :D

dreggi 13-07-2006 12:34

Nie znam sie na tym tak dobrze bo nie zrobiłem anniego :D ale może trzeba poszukac cvzegoś w bibliotekach o nagrodach z anniego. Bo przecież pierwsi tibijczycy dowiadywali sie o questach tylko z ksiażek. Może tam jest klucz do Misia?

Princ 13-07-2006 12:37

ja slyszalem, niejestem pewny czy to prawda, że ktoś na jakimś serwie dostal ATB od Mikolaja:D:D:D:D niewiem czy to ściema czy nie... może ktoś wie??8o

dreggi 13-07-2006 12:45

@up
Jak juz to Teddy Bear'a. Bo Annihilator Bear a Teddy Bear to 2 rózne misie.

Kloddi 16-07-2006 19:39

Moim zdaniem misia będzie można wymienić (pewnie pare updatów pójdzie) na thunder hammera (nie wiem czy dobrze napisalam) , możemy w quescie wybrać z broni sword i axe ale nie ma nic z kategorii clubów. Nie ma questu na thunder hammera (jak się mylę to napisać)

Arturo Michael 16-07-2006 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez styku
@Taumer:
To by było deczko bez sensu bo HotA jest z innego questa. No ale być może...

@Sir Saneris:
Jeżeli to ci w jakiś sposób pomoże to mogę pobiegać i popytać npców, bo i tak mi się ostatnio nudzi

On napisał HOTS ! Nie wiesz co to za skrót ?

Helmet of the Stars - Golden Helmet

Nale Snik 18-07-2006 03:08

Heh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dreggi
@up
Jak juz to Teddy Bear'a. Bo Annihilator Bear a Teddy Bear to 2 rózne misie.

heh a nei jest tak ze jest tylko anihilator teddy bear? -.^ ;)

kołbaś 18-07-2006 07:56

archeologom powiedz stop czlowieku 7 miesiecy przeszlo od napisania ostatniego postu a ty musisz koniecznie odswiezyc no wescie mu warna dajcie bo z takimi ludzi juz wytrzymac nie moge
chodzi o uzytkownika o nicku Nikam

Gospo 27-06-2008 19:07

Słyszałem gdziesz że za bramką levelową od 999 levelu morzna wymienic Annihilation Bear na Golden Helmeta u jakiegoś NPC.

Zaachi 27-06-2008 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kloddi (Post 891289)
Moim zdaniem misia będzie można wymienić (pewnie pare updatów pójdzie) na thunder hammera (nie wiem czy dobrze napisalam) , możemy w quescie wybrać z broni sword i axe ale nie ma nic z kategorii clubów. Nie ma questu na thunder hammera (jak się mylę to napisać)

A na poi nie ma "axa" i co? :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gospo
Słyszałem gdziesz że za bramką levelową od 999 levelu morzna wymienic Annihilation Bear na Golden Helmeta u jakiegoś NPC.

To wbij 999 lvl i sprawdź albo powiedz Matiemu Dragowi żeby się sprężał bo ci sie nie chce czekać...:baby::baby:

shoq 27-06-2008 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gospo (Post 2144228)

To Ci na słuch padło. Przez tą bramkę się przechodzi bez 999 levelu, to część questa...

Poza tym temat z 2006.

Hadugg 27-06-2008 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaachi (Post 2144296)
A na poi nie ma "axa" i co? :D

Debilu odswierzyles temat z przed 2 lat, wtedy nie bylo jeszcze poi.
~Gamoń~

Kajzer 28-06-2008 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hadugg (Post 2144408)
~Gamoń~

to nie znaczy ze temat został wyczerpany bo póki nie znalezli zastosowania dla ani bear oprocz ozdoby w domku mozna kombinowac az do konca swiata

druidek123 28-06-2008 10:42

na tibia.wikia(tak to sie pisze?).com WSZYSTKO PISZE NA TEN TEMAT więc teraz trzeba pomyśleć z tym NPC jaki dialog ma być i zagatka rozwiązana ... a oto zdanie z tibia.wikia.com:
Some rumours say that this helmet can be obtained from a NPC in Venore by sacrificing the Annihilation Bear. trzeba szukać NPC bo w tłumaczu to znaczy : Niektóre pogłoski mówią (przemawiają) co ten (to) helmet może być otrzymywany od NPC w Venore przez ofiarowanie Annihilation Bear. :D

montedzieckaczas 28-06-2008 10:46

Ja tam mysle, ze misio
po prostu chce monte

ErAgOg 28-06-2008 11:31

Ten misio nie ma żadnego zastosowania, po prostu jest zwykłą ozdobą. Ale ludzie ofc muszą wymyślać durne legendy...

Zaachi 23-07-2008 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ErAgOg (Post 2145723)
Ten misio nie ma żadnego zastosowania, po prostu jest zwykłą ozdobą. Ale ludzie ofc muszą wymyślać durne legendy...

A co było kiedyś z desertem??
A z thunder hammerem?

--.--

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hadugg (Post 2144408)
~Gamoń~

Przede mną był jeszcze jeden post z tego samego dnia co ja napisałem...

Najpierw sprawdź a potem wyskakuj z takimi postami...

ErAgOg 23-07-2008 16:48

@up
No co? Bo nie za bardzo rozumiem...
--.--

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08.