![]() |
NO!!!!
Gratulacje!!! Shinjix najbardziej chyba zasluzyl, ale reszcie etz ze szczerego serca gratuluje!!! :) |
;)
OOO... Nowi... GZ dla nich !! Milego dnia. ;) Gratuluje !!
|
GZ Gratuluje
Gratuluje i wspułczuje bo oczyszczanie śmieci z forum to jest męcząca robota ale najważniejsze że dostaliście tom posade 8o
Gratuluje dla was :D :D :p |
Milego banowania i usuwania postów / tematów - bo tylko to moze poprawic sytacje dobrze znana nam wszystkim.
|
Powitamy ich bardzo ciepło :>
(Gdzie te koktajle mołotowa, Wania!) |
Cytuj:
grats :) |
Cytuj:
Cóż, mam nadzieje że nie dacie mi powodu do zbanowania was. Dzięki za miłe przyjęcie ;). |
Cytuj:
|
powodzenia na nowej drodze zycia ((; niewiem czemu, ale mam dziwne wrazenie ze stane sie jedną z ofiar nowych modow ;s
|
Łojezu, znowu nowi moderatorzy, będą się czepiac do każdego szczegółu;< Znowu dostanę warna i będę miał czerwony napis pod nickiem:P A o konkretnych osobach, to według mnie najbardziej znana z nich jest Tanatess.
___ A propos "super pracy moderatora", to może i jest to może i zaszczyt, ale cieszy się z tego przez jeden-dwa tygodnie... Później staje się to dosyc uciążliwe - ja mówię o forum z 1000 postów w tydzień, a tu?:P Należy spróbowac tego, żeby się dowiedziec, co to jest "moderowanie forum";) |
Moze bedzie wkoncu pozadek na forum:P, jeden z modow mi sie nie podoba...:),
|
Heh, Robota faktycznie nie łatwa. Siedze może od godziny, przejrzałem 6-7 topiców i poszło 24 upomnienia, 3 bany w tym jeden pernamentny.
|
GZ dla tych 2 panow :)
Pamietacie jeszcze nasza rodzinke na Selenie? :P Moze i dlugo nie zyla, ale milo bylo :) |
Gratulacje od kacziego... Może i mnie kiedyś spotka ten zaszczyt? ;)
|
Pozdro! : )
To pierwsza laska jako mod? :> Grats dla kolezanki! : ) |
@Kosmita
A jakże, pamiętamy :) Jeszcze teraz Scary wrzuca mnie do jakiejś cholernej konferencji :D |
Cytuj:
|
Shinjix wiedziałem że daleko zajdziesz x) twoja praca na forum jest nieoceniona, ale Gtz dla wszystkich nowych modków i tym starych za słuszny wybór ;)
|
lol, nawet niewiesz jak zabawne są takie konferencje ;d poprostu lubie denerwowac ludzi, ehhh ((; tylko teraz ignora mi chyba dales, lol ;>
@kaczi bron boze ;s |
"Gratz gratz!" jakby to powiedzial moj kumpel KaPi :p Jakby to skomentowac... yyy... zycze powodzenia na nowej drodze zycia xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |