Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ważna informacja odnośnie domków (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58013)

Zuno Ryder 08-12-2005 07:04

ufff

ufff.... a wiec jeszcze kilka dni na zrobienie lvla

LUq 08-12-2005 07:10

sadasd

Yuge pipo tu bon, kogo robisz ja(my) knajta ;D

Gejko 08-12-2005 07:22

udapte

Wie ktos moze kiedy one nastapi?? :confused:
albo kiedy beda nowe servy?? :confused:

PS. z tymi domq ja nie mam bo mam bana na domq 8o X(

Venderer 08-12-2005 07:45

Przydałoby mi się troche powiększyć domeq ;) szczególnie parter bo już brakuje miejsca na itemki O_O. A codo tych wszystkich napaleńców "Ja chce updejt już!, Kiedy będzie updejt?"..... Weźcie se na luzzzz O_o

Toldo 08-12-2005 07:50

k***a kiedy bedzie jaka kolwiek wiadomosc kiedy bedzie uprade ??
po 2 mikolaj jusz był bo mnie wczoraj nie bylo a 6 grudnia niebyło go
po 3 "sory za błedy"

edit @up@ tobie latwo muwic ja tu czekam bo narazie sie m lvl ni oplaca nabijac ;p

Wielki Mancyz 08-12-2005 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toldo
k***a kiedy bedzie jaka kolwiek wiadomosc kiedy bedzie uprade ??
po 2 mikolaj jusz był bo mnie wczoraj nie bylo a 6 grudnia niebyło go
po 3 "sory za błedy"

edit @up@ tobie latwo muwic ja tu czekam bo narazie sie m lvl ni oplaca nabijac ;p

chyba cie pogielo jak mowisz ze sie nieoplaca nabijac mlvl ,,,,, po uptade zwieksza wymagania na uzywanie run wiec teraz radze mlvl nabijac :baby:

Boner3773 08-12-2005 08:13

u.u
czytając większość 'inteligentnych' postów..żygać sie chce na to co piszecie...
przecież jest napisane "niewiadomo kiedy dokładnie będzie update" ;\
niebluzgajcie na tibie etc. bo to wam nic nieda...
-niepodoba sie Tibia...to niegraj! co będziesz się męczył z tak durną grą która jak to mówicie "schodzi na psy"
a, mnóstwo Tutorów mówi nieprawde na temat update...
Tutorów obowiązuje tajemnica dot. update..więc niepowinni wogóle nic nikomu mówić...więc nawet te swordy, niemogą wam powiedzieć całej prawdy!
czy to tak trudno zrumieć?

nowe światy nie pytajcie kiedy powstaną ponieważ jest juz 66 ŚWIATÓW!!
a, utrzymanie każdego ze światów KOSZTUJE 2000$ USD !!
myślicie że to tak łatwo zrobić nowy świat? wyobraź sobie że Cipsoft to firma która chce zarobić...
a, stwarzając nowe światy straci na tym, gdyż oni mają kase tylko i wyłącznie od osób które wykupiły prenium account (pacc)

Best Regards.

Toldo 08-12-2005 08:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz
chyba cie pogielo jak mowisz ze sie nieoplaca nabijac mlvl ,,,,, po uptade zwieksza wymagania na uzywanie run wiec teraz radze mlvl nabijac :baby:

ale slyszałem że mana u knighta bedzie 4 razy szybej orson co daje 4:2 exura 50 many ale napeli sie ona 4 razy szybceij

Orokoshi 08-12-2005 08:32

W tibie sporo czasu nie pykałem tylko na różnych OTS, ale to mnie zaczęło nudzić i dlatego czekam na update.

Wujek Gienek 08-12-2005 08:43

I tu jets moje pytanie:) czy ktoś by mógł powiedziec dokładną date update ... bo juz sie doczekac nieumiem ... a pozatym jzu minoł tydzien od rozpoczencia testa i jakos update nie widac;/

Wielki Mancyz 08-12-2005 08:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wujek Gienek
I tu jets moje pytanie:) czy ktoś by mógł powiedziec dokładną date update ... bo juz sie doczekac nieumiem ... a pozatym jzu minoł tydzien od rozpoczencia testa i jakos update nie widac;/

NIKT NIEWIE DOKŁADNIE KIEDY BĘDZIE UPTADE

Pramus 08-12-2005 08:50

No to teraz bedzie troche roboty xD

Drakon Pierwszy 08-12-2005 08:51

moze dzis o 11 nie wiem
ale mzliwe ze tak

Wujek Gienek 08-12-2005 08:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon Pierwszy
moze dzis o 11 nie wiem
ale mzliwe ze tak

Mogi by w końcu podać dokładną date a nie trzymaja nas w niepewnosci

Kadogo 08-12-2005 08:53

Mnie to najbardziej wkurza to ze rzeczy ktorych nie mozna schowac w depo zostana zniszczone :/
co ja mam z tym zrobic? Sie sklada ze moj domek ma bardzo duzo takich rzeczy...btw...niechce mi sie tego wszystkiego nosic do depo :/
Ten update to bullshit.... :o

Kamzoreq 08-12-2005 09:02

Ktos jest zainteresowany pomocą w przeprowadzce?
Sam nie dam rady .... :)

tygra 08-12-2005 09:18

ilość itemek w depo

Jeżeli do tej pory w depo mieściło sie 2k itemek a w domku jest dużo więcej np. 10k to czy musze je rozsyłać po tibijskich depotach , czy wszystkie się zmieszczą do depo gdzie domek ? Czy po zapakowaniu depo do 2k reszta się wysypie? ;)

Talavdra 08-12-2005 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawel1992
wy chcecie update :) a ja chce new server :D

i tu sie zgadzamy :D:D

atka 08-12-2005 10:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Airam Naver
lol... polowa postow to "ja juz chce update" ... lepiej idz robic runy to sprzedasz je 3 razy drozej po tym update... a update niech bedzie za jakie 3-4 dni ;)

Nie sadze by sprzedal drozej,logiczne ze nikt drozej nie kupi niz w sklepie a te pewnie nie podrozeja,mysle ,ze nastepstwem uptade po tym co ma w nim byc bedzie zwolnienie expienia, z prostej przyczyny,pluc w potwory nie bedziemy a runy sa drogie,chyba ze ma ktos zapas czerstwego chleba to bedzie rzucal...No zobaczymy ale optymistycznie tradycyjnie zreszta to nie wyglada :confused:

Uprzejma prosba do modkow dodajcie jakis poradnik poprawnej pisowni polskiej ,albo przed jakims wpisem na forum niech dzieci test z poprawnej polszczyzny pisza ,zal patrzec na tych polonistow....

Stalmir 08-12-2005 12:33

lol.........

powalilo........... 3h sprzatania domku..... za***iscie........

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48.