![]() |
LUDZIE NIE PISZCZIE ZE JESTESCIE XX W KOLEJCE ALBO NIE DA SIE LOGNĄĆ BO TEMAT PEWNIE ZNOWU (jak poprzedni) ZOSTANIE ZAMKNIETY
[edited by MayGyver] swiete slowa :) |
Cytuj:
29 Listpada czytaj uwaznie :D. Apropos szkoda że już nie mam PACC'a bede musiał poczekać do jutra i zalogować sie jutro bo dzisiaj już sa problemy z zalogowaniem sie.... |
OMG! ORGAZM ORGAZM!!! Na ostatnim teście miałem pecha codo zapasów runeq! ale teraz (29 listoapda też xD) mam 7 bp SDKów w depo na sell!!! Buhahahahah! Szkoda że niemgoe się tylko zalogować do tibii =.=
|
i ciongle mam 300+osub w kolejca a potem "connecting time out"
:/http://forum.tibia.pl/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=623652# Wkurzonyhttp://forum.tibia.pl/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=623652# Wkurzony |
Cytuj:
|
ello
niemoge cos sie zalogowac ... mialem 1 ze jestem 400 ale nacisnelem odruchowo enter i teraz sie niemoge zadna postacia lognac
;( edit wszystko 1 jaki lvl ?? |
Nice!!!!!!!!!!!!!
Hunted By Bubel!!! |
Loguje sie ale cos to tak wolno idze ze ja neimoge na ts powinno byc ze pacc i facc laguja sie tak samo chociasz ja niemam pacc ale tak sadze
|
Jezeli mam pacca to tez sie nie zaloguje odrazu a i jezeli sie nie moge zalogowac to jest cos takiego jak wylaczony ots
?? B) |
Ktos sie wypowidzial ze rozdzki wala tyle samo niezaleznie od lv... Co z tego ze 10 i 30lv wali tak samo??! 10lv zaraz skonczy sie mana i co?? A 30lv ile ma many? Troche wiecej...
Apropo testu jutro po szkole sie sprobuje wbic :D. Musze te rozdzki przetestowac =) |
HAHAHA chyba ich po***alo!!! jeszcze bardziej dojechali sorcow soul poiinty na czary spontaniczne ahauauha
|
180 osub na 1 temacie XD ja jestem 489
:baby: |
Cytuj:
OMG o czym wy gadacie jaki OTS, zrozumcie nobasy smierdzace to jest Test server uswiadomcie to sobie !! |
Byłem, pograłem, podziwiałem. Pięknie! :D
|
Zrozumcie to :] Nie zalogujecie sie bez PACC'a tak szybko bo sa przeciazenia na TS i strasznie rudno sie tam dostac :D
I nie piszcie ktorzy juz byliscie i nagle blah...przeciez to jest bezsensu :/ |
Trenei mam to samo :confused:
|
Nareszcie test i te hardkorowe kolejki aj jestem 500 ale mam stalowe nerwy xD
|
Czy wy zrozumicie wreszcie że to nie jest OTS???? To jest test server.
|
Nie wbiję się, ale już ściągam Tibia***** (updatuję klienta) żeby po wprowadzeniu update nie zasysać z prędkością 400b/s :D
|
Cytuj:
A nnie lepiej było by... Ja ściągnąłem i w ogóle wszedłem do listy i dalej mi nie idzie. Człowieku naucz się pisać po polsku albo pa z tego forum to nie dla noobów i analfabetów. A ci co zadaja pytania typu "Nie moge wejsc connection timeout" Czytać was nie nauczyli? To znaczy ze za duzo ludzi i trzeba próbowac. JA obecnie czekam w kolejce i jestem 250+wiec raczej dzisiaj sobie nie pogram na TS ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |