Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Test Server-Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58105)

Mouryn 08-12-2005 23:01

Vonath - tylko na 1 zdjeciu niema mc i to na pierwszym chyba ze wklejales nie pokolei pozatym jak jestes w dp to bierzesz exit pozatym skoro uzyles mc to musiales miec je sciagniete wiec nie klam ze dlatego ze miales battla sciagales mc i masz je na ss'ach

Bondd 08-12-2005 23:02

Zauwazylem na screenie grzysztofa nr 3, ze zostal pobity nowy rekord:1043 :D:D:D

Vonath 08-12-2005 23:04

Ale sie offtopic robi.... Ty masz PACC i Ci z tym dobrze... a teraz sie nie za da logowac bo wyskakuje kolejeczka, i po 1 "przeladowaniu" Error :| Przeciez wiem, że musi byc zmodyfikowany bo to było MC "na czarna godzinę", czyli na np. teraz - test serv... A SS Są... Niezbyt Ciekawe bo nizebyt ciekawe ale jedne z nielicznych.. Spójrz na 1st z góry SS i na numerek jego obrazka... Jest ostatni... I bez 2 clientów... :| Btw.. Bo z Kopalni jest tak blisko do depo..

Aversin 08-12-2005 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leito
LUDZIE ja tu mam wazne pytanie bo chce sie na testa wbic a tu nie znam hasla... czy da sie jakos odzyskac haslo z dnia 29 listopada??

Nie. Jak możesz nie pamiętać hasła, które miałeś 1,5 tygodnia temu ?

@down .. no to chyba nie pograsz na teście.

Ja już się nagrałem tyle, że mam dość :D .. chyba się nawet nie będe logował już na testa. Kilkanaście (może nawet kilkadziesiąt) godzin 'testowania' mam już za sobą.

Leito 08-12-2005 23:07

kupilem pacca i zmienilem haslo a stare.. hmmm sie zapomnialo...

Vonath 08-12-2005 23:08

Polak potrafi... Miałeś Suggesty, które kopiowałeś? Jak tak to troche kijowo... Bo inaczej to może Ci się przypomni.. A jak nie to pozostaje jakaś 2 postać :)

Bondd 08-12-2005 23:08

Uj, to pocwicz nad pamiecia bo cos kiepsko cie widze......... -.-
Ja pamietam haslo konta sprzed pol roku

Mouryn 08-12-2005 23:08

mc na czarna godzine ja znam takich wielu "uzywam TBI zeby mi sie sam uhal jak mam malo hp ale i tak zawsze sie sam uh'am" - najwazniejsze to nie oszukiwac samego siebie :]

Bondd 08-12-2005 23:10

Ja sie przyznaje ze uzywam TBI GG dla swiatla i do obliczania expa, bo po co mam marnowac mane na Utevo Lux ?? Wole na UHa albo jakas rune

Wujek Gienek 08-12-2005 23:12

grafa za***ista ;] padlem od ognia bo70 knightmnie bil;]

Bastek Niszczyciel 08-12-2005 23:13

LoL cos czuje ze sie nie zaloguje bylem 382 na liscie oczekiwanych X( eh tam ze zdjec wynika ze ta nowa tibia bedzie naprawde super regeneracja many, różdzki (Wandy) no i czego sie jeszcze mozemy spodziewac ogólnie lepsze grafiki i wszystko cool.

Pozdr~ Mark

Aversin 08-12-2005 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bondd
Ja sie przyznaje ze uzywam TBI GG dla swiatla i do obliczania expa, bo po co mam marnowac mane na Utevo Lux ?? Wole na UHa albo jakas rune

Oszukiwanie to oszukiwanie. Jak kogoś zabijesz to jest martwy .. nie możesz go 'tylko trochę' zabić ...

Mouryn 08-12-2005 23:13

wiesz ale normalnie ktos kto nie oszukuje ma wtedy mniejsze szanse bo on ta mane zmarnuje na utevo lux pozatym pochodnia duzo nie wazy a MLW to juz luksus w podziemiach taniutka i lekka :p

Bondd 08-12-2005 23:14

Gratuluje zalogowania sie. Ja albo czekam w kolejce dlugiej jak pociag, albo jakis blad mi wyskakuje :/

Bondd 08-12-2005 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mouryn
wiesz ale normalnie ktos kto nie oszukuje ma wtedy mniejsze szanse bo on ta mane zmarnuje na utevo lux pozatym pochodnia duzo nie wazy a MLW to juz luksus w podziemiach taniutka i lekka :p

Badz, co badz ale exp to podstawa. Bez tego prawie sie nie da grac :/

Aversin 08-12-2005 23:16

Ja jak grałem to nie robiłem zbytnio ssów .. a to co miałem to już dałem ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bondd
Badz, co badz ale exp to podstawa. Bez tego prawie sie nie da grac :/

Zapewniam, że się da i to bez najmniejszych problemów. Są również inne programy pokazujące expa (tylko pokazujące expa), które są dozwolone (nie wspierane przez CipSoft lecz również nie zabrania się ich używania) gdyż nie dają one nam żadnej przewagi nad innymi graczami.

Mouryn 08-12-2005 23:18

http://photobucket.com/albums/a66/Pi...cember%202005/ - z tibianews.net (mam nadzieje ze mnie nie zbanujecie za reklame konkurencji :D ) - kilka ss'ow z testa

Agan Maryus 08-12-2005 23:53

Lipa ;(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gangrel666
W tym temacie możecie komentować zdjęcia zamieszczone TU.

Ej no mam pytanka czemu pokazuje naprzyklad 983 gracy a nie odlicza osob tylko 4 minuty i i tak niewchodi pomozcie plix czekam ;)

verim1990 09-12-2005 00:00

TS ogólnie dobry, duzo h lvli :D, ładna grafa i super rozdzki, nie stety trap i ded ..
EDIT:
zapomnialem sie pochwalic ze wbilem sie na TS'a na faccu ;]

...i jutro szkola wiec dobranoc:D

Eddy38 09-12-2005 06:22

LoL n/c byłem 1 a teraz 100 xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04.