![]() |
Vonath - tylko na 1 zdjeciu niema mc i to na pierwszym chyba ze wklejales nie pokolei pozatym jak jestes w dp to bierzesz exit pozatym skoro uzyles mc to musiales miec je sciagniete wiec nie klam ze dlatego ze miales battla sciagales mc i masz je na ss'ach
|
Zauwazylem na screenie grzysztofa nr 3, ze zostal pobity nowy rekord:1043 :D:D:D
|
Ale sie offtopic robi.... Ty masz PACC i Ci z tym dobrze... a teraz sie nie za da logowac bo wyskakuje kolejeczka, i po 1 "przeladowaniu" Error :| Przeciez wiem, że musi byc zmodyfikowany bo to było MC "na czarna godzinę", czyli na np. teraz - test serv... A SS Są... Niezbyt Ciekawe bo nizebyt ciekawe ale jedne z nielicznych.. Spójrz na 1st z góry SS i na numerek jego obrazka... Jest ostatni... I bez 2 clientów... :| Btw.. Bo z Kopalni jest tak blisko do depo..
|
Cytuj:
@down .. no to chyba nie pograsz na teście. Ja już się nagrałem tyle, że mam dość :D .. chyba się nawet nie będe logował już na testa. Kilkanaście (może nawet kilkadziesiąt) godzin 'testowania' mam już za sobą. |
kupilem pacca i zmienilem haslo a stare.. hmmm sie zapomnialo...
|
Polak potrafi... Miałeś Suggesty, które kopiowałeś? Jak tak to troche kijowo... Bo inaczej to może Ci się przypomni.. A jak nie to pozostaje jakaś 2 postać :)
|
Uj, to pocwicz nad pamiecia bo cos kiepsko cie widze......... -.-
Ja pamietam haslo konta sprzed pol roku |
mc na czarna godzine ja znam takich wielu "uzywam TBI zeby mi sie sam uhal jak mam malo hp ale i tak zawsze sie sam uh'am" - najwazniejsze to nie oszukiwac samego siebie :]
|
Ja sie przyznaje ze uzywam TBI GG dla swiatla i do obliczania expa, bo po co mam marnowac mane na Utevo Lux ?? Wole na UHa albo jakas rune
|
grafa za***ista ;] padlem od ognia bo70 knightmnie bil;]
|
LoL cos czuje ze sie nie zaloguje bylem 382 na liscie oczekiwanych X( eh tam ze zdjec wynika ze ta nowa tibia bedzie naprawde super regeneracja many, różdzki (Wandy) no i czego sie jeszcze mozemy spodziewac ogólnie lepsze grafiki i wszystko cool.
Pozdr~ Mark |
Cytuj:
|
wiesz ale normalnie ktos kto nie oszukuje ma wtedy mniejsze szanse bo on ta mane zmarnuje na utevo lux pozatym pochodnia duzo nie wazy a MLW to juz luksus w podziemiach taniutka i lekka :p
|
Gratuluje zalogowania sie. Ja albo czekam w kolejce dlugiej jak pociag, albo jakis blad mi wyskakuje :/
|
Cytuj:
|
Ja jak grałem to nie robiłem zbytnio ssów .. a to co miałem to już dałem ;)
Cytuj:
|
http://photobucket.com/albums/a66/Pi...cember%202005/ - z tibianews.net (mam nadzieje ze mnie nie zbanujecie za reklame konkurencji :D ) - kilka ss'ow z testa
|
Lipa ;(
Cytuj:
|
TS ogólnie dobry, duzo h lvli :D, ładna grafa i super rozdzki, nie stety trap i ded ..
EDIT: zapomnialem sie pochwalic ze wbilem sie na TS'a na faccu ;] ...i jutro szkola wiec dobranoc:D |
LoL n/c byłem 1 a teraz 100 xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |