![]() |
Hmmm no cóz ja uprawiam sport. Piłke ręczną.
Basen regularnie co tydzien i od czasu do czasu siłownia z kolegami. |
jakies pompeczki, czasem brzuszki, regularnie na basen chodze!
|
Cytuj:
tak ja tez czwicze parkour i breakdance tancze ;) brzoszki pompki itp. ;p |
Dwa razy w tygodniu silownia i raz w tygodniu trening siatkowki. ;)
|
Prawie nikt się nie pochwalił jakie ma wymiary. Nie wstydźcie się :evul:
|
Ja mam 30 w łapie,wiem ża mało ale jestem jeszce troche za młody na super-wyniki :] .Jak zmierzę resztę to dam edita.
|
Ja wf prze 2 miesiące niebede miał !Bo nauczycielka złamała sobie noge =/
|
@ UP.
Bez zastępstw?macie tylko jednego nauczyciela W-F w szkole? :P Napewno będziecie mieć,ale z kim innym... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do cwiczenia: przez najblizszy ~1,5 roku rehabilitacja nogi. A wczesniej wszystko co sie dalo: pilka nozna, kosz, siatka... |
Ja rano i wieczorkiem serie 6 Weidera + skakanka(100 obunóż, 30 na lewej i na prawej i znowu 100 w szybkim tempie) - takie 2 serie dziennie. W wolne weekendy oczywiście parkour :) Troszecze akrobatyka, ale też sporadycznie, bo nie zawsze idzie hale załatwić. Umiem salto w przód albo po prostu front flip, front hand springa, makaka, gwiazde na 1 ręce itp. :P
|
Pytanie za 100 punktow...
Czy ktos dokonczyl caly cykl 6 weidera?? Kolo 40 dni... Jakie byly efekty?:> Mi sie zawsze nudzi po 20 dniach okolo... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Kiedys plywalem wyczynowo, teraz nie mam na to czasu (bralo to conajmnie 3,5 - 4h dziennie (3h samego plywania, reszta zwiazana z dojazdem i innymi duperelami).
Teraz cos tam na wlasna reke, nie korzystam z zadnego programu. Karate nie, ale zaczynam zabawe z bronia japonska (kamy, saie, katana i pochodne, ogolnie Kobudo i Iaido) |
Ja juz nie gram w tibie, mam wakacje wiec moge wiecej czasu poswiecic :P
Aktualnie moj tydzien wyglada tak, silka w pn, sr, pt, basen we wt i czw, a w miedzyczasie rower :p na wakacje trzeba wiecej przykoksic ;) A weekendy oczywiscie imprezki :D @down: Mozna z lekkimi ciezarkami, byle by miec troche tej sily, nie wolno cwiczyc na duzych ciezarach, typu klata, bary, niektore partie plecow |
Ja nie gimnastukuje sie ob i po co?4h W-f na tydzien starczy , a co do cwiczen z ciezarkami to nie bo do 16 lat nie mozna bo kosci nie urosna!:D
|
Cytuj:
|
a na wf-ie i tak pewnie gowno cwiczycie, jedynie w pilke gracie :P
|
capoeira od dawna ...
rolki agressivnie tez od dawna ... w/g mnie sztanga i te sprawy jest beznadziejna lepiej sie rozciagac oczywiscie jest wazna ale ... |
ja uprawiam parkour , troche akrobatyki , czasem piłka nożna i koszykówka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |