Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nemtor na TS! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58433)

Komandos 19-12-2005 13:28

ten temat to kolejny dowód, że nie warto tu dawać żadnych filmów, screenów NIC bo i tak cie "wielcy" ludzie pojadą, często nie mając podstaw ani żadnych dowodów.

Winkler 19-12-2005 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
@Winkler. On Ci gada jakie są fakty a ty jak większość :Wszechwiedzących Polaków" twierdziłeś ze Zecik używa aima i sharuje. A skoro jestes taki super to zapraszam na OTS:] i zobaczymy czy tak latwo jest trafic z UE:] nie wiem czy widziales kiedys 210 lvl + z gran haste + boh ewentualnie t ring. Zanim ty bys nacisl na klawisz i spojrzal na ekran to juz dawno bys zgubil go z ekranu:)

Do c***a wafla, nie powiedzialem, ze uzywa bota, naucz sie czytac czlowieku. Wiem, ze sharowal, bo mial za to bana, a czy teraz sharuje nie wiem.
Juz mowilem, skoro wy nie umiecie trafic z ue, to nie znaczy ze ktos inny nie potrafi. Hmm..? Setzer 215lv mial t ringa, great haste (czy jak to tam leci), a nemtor to co? Jak 8 lv biega? Raczej nie 15xlv z great haste tez jes szybki nie?
Apropo tego otsa, daj tylko ip ;)

A do tego kolesia nademna:
Najlepiej krytykowac odrazu cale forum, nie chcesz nie dawaj tu nic. My tylko staramy sie o gole fakty. A dlaczego "potezny mitrz" nemtor sam sie tu nie wypowie? Moze jednak ma cos na sumieniu? - i nie wciskajcie kitow, ze szkoda mu slow etc.

Virius the Master 19-12-2005 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp
(...) gdyby setzer puscil 1 ue nemtora by nie bylo -.-'

Fakt! :P

@topic:

Uwaga- 155 lvl sorcerer z MLvL 77:

Ma 920 hp, 4445 many.

Z SD wali z 800, z EXPLO z 500, HMM z 150, Energy Wave 1000, GFB 300, UE 1500

Podane wartości dotyczą potwora. W człowieka są 2 razy mniejsze. Moim zdaniem, Nemtor, Mevar, Sekator (To ta sama osoba :) ) walnął 2 UE. Razem z 1400 hp obrażeń. A sorcerer na 215 lvl ma 1220 HP. Who cares?

Zapytajcie się o to Nemtora na Aldorze lub Masakrowca.

Eli Stormstriker też pewnie wie o tym :P

Massior 19-12-2005 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winkler
@Massior:
Czlowieku licz sie ze slowami, bo ja nie jestem twoim kumplem z trzepaka. Ja ci nie wrzucam, to ty mi nie wrzucaj. Wyrazam swoja opinie. A mowiac o aimbotach nie kierowalem tego bezposrednio do nemtora.
A ty nadal z tym ue, dziecko drogie juz ci mowilem, skoro ty masz problemy z trafienie ue w goscia, to nie znaczy, ze inni maja taki defekt.
Aaaa... jeszcze jedno: Mevar (poprzedni char Nemtora), tak dostal deleted za account trading, ale nikt nie wspomnial o tym, ze wczesniej mial bana za account sharing... eh...

Dziecko drogie kończe dziś 18 latek i jak widzisz dzieckiem nie jestem :o i ty również patrz co piszesz :baby:

Mówisz że mi nie wrzucasz? sam zacząłeś...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winkler
HAHAHA no jesli ty masz z tym problemy to chyba przydaloby ci sie wybrac do okulisty, a moze powinni zaczac robic boty do trafiania z ue?

Wystarczy? pozatym jeśli chodzi o sharring są też bany niesprawiedliwe jak np Benetero (Iridia)...

A temat jest o Nemtorze więc do kogo skierowana była gadka o aimbootach? -.-'

skończmy ten temat z UE bo juz wiemy jak było... i już nie wrzucam panu master pvp bez defektów :confused:

Winkler 19-12-2005 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior
Dziecko drogie kończe dziś 18 latek i jak widzisz dzieckiem nie jestem :o i ty również patrz co piszesz :baby:

Mówisz że mi nie wrzucasz? sam zacząłeś...

Wystarczy? pozatym jeśli chodzi o sharring są też bany niesprawiedliwe jak np Benetero (Iridia)...

A temat jest o Nemtorze więc do kogo skierowana była gadka o aimbootach? -.-'

skończmy ten temat z UE bo juz wiemy jak było... i już nie wrzucam panu master pvp bez defektów :confused:

Aha.. twoim zdaniem to jest wrzuta? N/c.
Niesprawiedliwe bany huh, jakies dowody musza miec, a jesli ban bylby nie sluszny mozna sie odwolac nie sadzisz??
Nie powiedzialem, ze jestem jakims mistrzem pvp, ale do najgorszych nie naleze. Nie widziales mnie w akcji, wiec nie wyrazaj sie na temat mojego pvp.

Arthevariel 19-12-2005 14:50

Nemtor rzadzi tylko szkoda ze czasem jak sie chce mu cos sprzedac lub od niego kupic to nie odpisuje mimo iz pisze na trade co chce sprzedac/kupic :)

Aldora Rzadzi ! Tam sie uczylem grac ;) :evul:

NoobzLW 19-12-2005 14:54

Nemtor ma dobre pvp a nie aimbota zazdroscicie mu niektorzy i takie bzdory piszcie bo sami nie umiecie

roXen 19-12-2005 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NoobzLW
Nemtor ma dobre pvp a nie aimbota zazdroscicie mu niektorzy i takie bzdory piszcie bo sami nie umiecie

I wlasnie o to tutaj chodzi :)

btw,
za***iscie sie usmialem z naszych pvp masterow ktorzy o ue wiedza tylko z OTSow xDDD Ale spox, oni wiedza wszystko ;)

Massior 19-12-2005 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen
I wlasnie o to tutaj chodzi :)

btw,
za***iscie sie usmialem z naszych pvp masterow ktorzy o ue wiedza tylko z OTSow xDDD Ale spox, oni wiedza wszystko ;)

Jedynym pvp masterem jest tu Nemtor a ue zapewne wiem nie tylko z OTS... Wszystkiego nikt nie wie. Proste? ;)

Hich 19-12-2005 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil
od siebie: chetnie zobaczylbym pojedynek Liam vs Nemtor

Nom. Tylko szkoda ze liam strzela w kogos a nie widzi-.- bo bez bota liam by dostal bęcki xD
Btw. jesli mial by byc to uczciwy pojedynek to tez z checia bym zobaczyl

Edek Rozprowacz 20-12-2005 11:35

@up
Liam nie uzywa bota a duel z Nemtorem móglby byc naprawde ciekawy (gdyby Liam uzywal botów to nie dawal by swoich filmików w rec )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05.