Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kolejni Polscy maniacy... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58499)

Qadam 17-12-2005 15:49

WIELKIE gratulacje

Wielgaśne gratulacje dla obu graczy!!! Jestem pod wrażeniem 8o Życzę następnych awansów. Pozdr

notop 17-12-2005 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastek
Gratz ne'roox szkoda ze jak to yvo powiedzial grasz na 2 ownerow
tak samo jak on w sumie
hehe lol
Gratuluje zesharowanego 150 lvlu, moze bedziesz pierwszym 200 elderem ktory bedzie shared heh? ;)
Tylko nie placz ze ci ktos mwalle na DL'ach wrzuca pod nogi

Najlepiej idz na Gamemaster board i pozal sie ze koles lamie zasady, mimo ze ty tez =]

wiesz duza czesc polaczkow na 100lvlv sama nieumiala by zrobic nawet 70lvl, w tym problem,dlatego zal mi tych osob ale dla ciekawosci mam cos specjalnego;p
Cytuj:

basn

szkoda mi czasu na te szczeniackie teksty, a na celeste nie mam co isc bo postac sprzedana w czerwcu, zreszta w/e pilnuj sie z postami maly blad, lecisz
niema to jak pan mod sie przyznaje do sprzedawania postaci,po 2 share za***iste a po 3 jeszcze wali tanie txt udajac kozaka

boshe a ja myslalem ze tibia.pl cokolwiek zmienila sie od tych kilku lat,a tu dalej 1 wielki syf w dodatku jako mody sa noby.chyba go urazil txt ze non pvp niema co porownywac z pvp;]

Wilux 17-12-2005 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
chyba chlopcze cos ci sie p.......
bedurion jest 2-gim ktory osiagnol 150 lvlv
vorith jak sam pisales miesiac temu ma 160+

moze ejst 150 ek z tym sie zgodze wiec popraw;]
a co do ne'roxa to wybacz ale non pvp to.....zalosne serwy,cahero czy nerox mieliby o polowe mniej expa na zwyklym pvp a co to za gra wiedzac ze jedyne co cie moze zabic to lag i potwor;]

no ale nic kazdy gra jak umi,lecz neikazdy z 150lvlv umi grac jak kazdy

NOTOP NOBIE CHODZI O 1 EK (ELITE KNIGHT)

notop 17-12-2005 16:25

bo jak napisalem to poprawili a wczesniej byl blad;],pisalo pierwsza osoba z 150lvl;]

LorsTede 17-12-2005 20:56

skill !!

Ludzie czy 64 skill fishingu jest wysoki ????????????? << Na rooku >>

Bastek 17-12-2005 22:15

oczywiscie ze nie

a co do Ne'rooxa mam gg Yva gadalem z nim troche a to sa koledzy i w sposob przypadkowy napisalem czy idzie na new serw ze mna i czy bedzie gral share bo ja nie a ten powiedzial ze bez share idzie zrobi palka 4fun bo ma szkole i nie ma czasu na skare ze starym ownerem yva a jak jzu bylem w temacie to sie zapytalem o ne'rooxa i powiedzial ze ma dwoch a wiec nie wiem jak moze nie 100 master nie wiedziec ze jego 150 ed jest shared heh
;)

@Notop
tya, dlatego przez takie lamy ta gra traci klimat ktorego juz dawno nie ma;)
ja nie wiem co widac w share ;o
ja rozumiem ktos ma passy wejdzie ***nie sobie 2 sd i da logouta albo ewentualnie wykorzysta twoja postac zeby zabic jakiegos dla albo cos jak padles i nie masz sily charem wrocic po loot albo cos, ale nie ze ktos za ciebie exp na*******a a potem power abuser jestes ( pvp ) albo ***any kurczak co jak dostaje mnwalle na dlach jak expil ( ne'roox pozdrawiam z mwallami) daje na gamemaster board screeny i placze ze koles ma dostac bana, ale nie dziwie sie czemu koles sie wpienil skoro 150 elder druid w tak krotkim czasie to ladna sztuka ale raczej nizmozliwa bez share

a do tego pana co sie sadzil ze mamy komentowac i gratulowac to pisze

Gratuluje dzielonego konta panie Ne'roox mam nadzieje ze padniesz na jakims lagu bo przeciez masz juz za dobra postac zeby od demonka na slepo pasc.
a moze jednak nie zalujesz ze na non pvp grasz bo tak to nie mozesz byc power abuserek? aha zapomnialem ze na pvp juz bys dawno polecial =]
Over and out

Ten post stanowi jedna calosc, kopiowanie, cytowanie go bedzie uwazane za totalny brak kultury.
@All rights reserved.

a do Beduriona i reszty nic nie mam
ale tym panom co traca czas na fist fighting, zapytam sie jedno, nie lepiej bylo by miec te 5 sworda wiecej? ;)

LorsTede 17-12-2005 22:23

No to jak musi być wysoki Zeby był ok ?????????????????/

szuszu 17-12-2005 22:57

Gratulacje razor 8o :cup:
Innym osobą również, polski druid to niezwykłe osiągnięcie ponieważ nr1 druid jest na Antic i ma UE :)

Cyxell 17-12-2005 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyxell z dnia 28.11.05
@Ner~
Nie zdziwil bym sie jakbys byl w nastepnym newsie na Tibia.pl ;d

Rotfl moze jestem jakims jasnowidzem?:)

@Topic
No gratz panowie jedziecie, do tego 200 :)
No i oczywiscie koledzy z fistami do 100 :)

Maciejka123 17-12-2005 23:14

Warto Zobaczec Te Screny

WEJDZCIE NA TEN LINK A ZOBACZYCIE SCRENA O GM CO ROBI NA CALMERZE POWIEKSZCIE SOBIE TO DOBRZE I POZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARZA:
http://img213.imageshack.us/img213/6240/hah6xm.jpg - TUTAJ GM DAJE BOHY NA SWIECIE CALMERA.
http://img213.imageshack.us/img213/7258/gm32xq.jpg A TUTAJ OKAZUJA SIE PUBLICZNIE DLA ZABAWY I TO MAJA BYC GM?? :( :confused:

Vorith 18-12-2005 06:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciejka123
WEJDZCIE NA TEN LINK A ZOBACZYCIE SCRENA O GM CO ROBI NA CALMERZE POWIEKSZCIE SOBIE TO DOBRZE I POZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARZA:
http://img213.imageshack.us/img213/6240/hah6xm.jpg - TUTAJ GM DAJE BOHY NA SWIECIE CALMERA.
http://img213.imageshack.us/img213/7258/gm32xq.jpg A TUTAJ OKAZUJA SIE PUBLICZNIE DLA ZABAWY I TO MAJA BYC GM?? :( :confused:

To że gm się bawią mi nie przeszkadza licze to raczej na plus.

A często amatorze gry cipsoft ma prawo rozdawać itemy za organizacje oficjalnych spotkań w realu... i co więcej możesz dostać wypasiste rare:P Ale że jesteś smarkaty:P i wolisz siedzieć przy kompie komentując coś bez sprawdzania.

A tak do twojej wiadomości zdjęcia nie są dowodem niczego:) za dużo fake w okolicach.

Songo Goku 18-12-2005 07:07

cool GZ dla was:P oby tak dalej

Drakon Pierwszy 18-12-2005 08:32

e no Polacy to teraz są tak często spotykani że powinni zrobic tibijski serw np Warszawa lub Poznań :P
osoboście wolał bym Warszawe bo bliżej Lublina:cup:
CIP Soft niepotrzebnie ogranicza sie tylko do USA i Niemiec :]
A trzeba przyznać że mamy świetnych reprezentantuw nie :D

ziom14 18-12-2005 09:17

Ots

siemanko wszytkim myslalem na tym zeby zrobic prywatny serwer czy cos tkaiego moze byscie mi powiedziali jak?? :]

Vudi 18-12-2005 09:19

a co trzeba zrobic zeby moc tu swoje ss zamiescic?? ;]

Pomocnik 18-12-2005 11:46

nice

gz ale...Czemu nic nie dajecie z nova Mastro Daro tez 150 wbił :D

Burakou 18-12-2005 11:52

@Pomocnik
Bo to gracz sam decyduje czy da to na tibia.pl, czy też nie.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vudi
a co trzeba zrobic zeby moc tu swoje ss zamiescic?? ;]

A trzeba czytać to się dowiesz. Są ustalone pewne kryteria i wtedy, jeśli chcesz, to wysyłasz screen'a z podrowieniami dla tibia.pl.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon Pierwszy
e no Polacy to teraz są tak często spotykani że powinni zrobic tibijski serw np Warszawa lub Poznań :P
osoboście wolał bym Warszawe bo bliżej Lublina:cup:
CIP Soft niepotrzebnie ogranicza sie tylko do USA i Niemiec :]
A trzeba przyznać że mamy świetnych reprezentantuw nie :D

Oj nie zawsze, nie zawsze...
@topic
Gz wszystkim ^^.

notop 18-12-2005 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastek

150 elder druid w tak krotkim czasie to ladna sztuka ale raczej nizmozliwa bez share
)

..... co co co...
krotkim czasie no loknijmy

Created: May 09 2004, 14:38:44 CET

sry ale na non pvp w takim czasie to....zalosne
tak jak byla podnieta bubble

ja jakos mam 115 lvl zrobiony w niecaly rok i na pvp serwie w dodatku z 4 miechy zycia spedzilem w pz z powodu wojen wiec......

Guszczyn-lord 19-12-2005 10:02

Pierwszy manoholik

Ja bym chcial zauwazyc ze pierwszy manoholik druid ze 150 lvl jest podejrzany poniewarz screen jest zrobiny w domku a przeciez niby expil dobijajac ten lvl czy jest to mozliwe..?

Wierzbik 19-12-2005 10:11

co tu duzo pisac .... GZ :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40.