![]() |
imiona Ruthless Seven ' Bezlitosnej Siódemki'
Infernatil, Pumin, Verminor, Tafariel, Apocalypse, Bazir, Ashfalor za TibiaWiki http://tibia.erig.net/The_Ruthless_Seven |
Cytuj:
I to jest test serwer... |
@Wee Boom
Pomysl zanim cos powiesz. @topic Pewnie bedzie w letnim update wprowadzony. Troche to chore zeby tak wprowadzac klony nie chce im sie nowego outfitu robic.:baby: :p pewnie. 90lvl EK raczej nie da rady bloknac orscha. Ale taki z 120-130 da jesli bedo go uhac dosyc szybko i shoterzy beda mocno walic. |
Cytuj:
|
Jednynie powiem "Mutacja":cygaro:
|
Cytuj:
Post głupi i nie wnoszący nic do tematu --.-- o.O widze ze pogrywasz w Bite Fight :D, klikne ci ;) |
Cytuj:
od czego są stone skin amulety co?? |
@up
ss-amy chroni [o ile dobrze pamiętam] od 5 dowolnych ataków. |
Gm
No a teraz zobaczcie na nick GMa: GM Scriptman.
Jeżeli sprawdzicie go na tibia.com to będzie, że sie nigdy nie logował;p Last login: never logged in Więc ten GM został stworzony zapewne do test serva(nei wiem czy wtedy się zmienia na "zalogowany dnia xx.xx.xxxx"). Sprawdzałem też, czy ma postaci na innym servie(GM Scriptman on~,GM Scriptman ~,GM Scriptman of~,) ale nic nie było. Jak już wspominałem, GM nie logował się na "normalnej" tibii, więc może został stworzony żeby testować nowe stworki. Co do Chameleon Rune, to 2lvl raczej nie był na TSie na mainie i raczej nie bił w 82lvla po 526, 195. Nawet jakby jakimś cudem użył Chameleon Rune i wyskoczył za miasto to padłby szybciej niż ten 82, więc Chameleon Rune możemy skreślić. |
Cytuj:
w tych 2 przypadkach hity sa zredukowane o okolo 90% |
@up
mała pomyłka ale pomyłka ;p sry za wprowadzenie w błąd ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |