Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Thaldus robi pożądek z Pandorią (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58703)

Pablo15 29-12-2005 19:37

no niezle niezle Ja jestem pro by fenza ale Sir doll raz jak probowal mnie ubic dla uhuw to przed fenza s*******a Usmialem sie wtedy jak nigdy;p

Walekifa 29-12-2005 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pandorian technomancer
@ waldus :)

zajmij sie robieniem lvl i skili zamiast wstawianiem glupich i dziecinnych komentarzy na forum.
bo znowu ktos sie zdenerwuje i bedziesz plakal ze wypadl ci twoj hiper super extra fire sword i nie widzisz sensu dalszej gry ;) szkoda bylo by zeby Pandoria stracila takiego wspanialego wojownika <hahaha>

Gram teraz w lineage,bo tibia mi się znudziła :] bye :*

Ps.Przykro mi ale moje posty nie stoją na tyk niskim poziomie jak niektóych tu obecnych.nie będe wymieniał,bo niechcę nikogo obrażać...

Hybryda 29-12-2005 21:11

a ja wcale się nie cieszę

thaldus to taki sam power ambuser jak doll,osobiscie mi nigdy sir doll nic nie zrobił a wręcz przeciwnie,pamietam jak w ab pewna sorcererka kosila low leveli swoimi berserkemarmi.....sam prawie wtedy padlem bo mylem slabiutki,ale sir doll ją wykończył i bardzo dobrze,mysle ze dolla zgubiło to ze nie trzymał sie z nikim,był nastawiony agresywnie na każdego,a jednak z kims trzeba przystawać.

Kondzio K-ce 30-12-2005 09:47

Taa, Thaldus dobrym Samarytaninem...pffff.
Zobaczcie sobie jego comment na http://www.tibia.com i powiedzcie czy to nie jest PA. Założe się ze większość Polaków i nie tylko, którzy mają ten 60lvl+ boi się wyjść z depo, gdy ta szumowina stoi nieopodal. Zabijanie Sir Dolla i innych mniejszych PA na Pandorii to też jest w swoim sensie PA.

I dlatego wybrałem Refugię...Non PvP :P

Dark Brozyn 30-12-2005 11:12

@up
ja sie nie boje i chyba nikt sie nie boi...

Anetka Wizard 30-12-2005 12:03

Thaldus jest wporządku nie wiem o co wam chodzi -.-' Nikt sie nie boi gdy Thaldus jest ja nawet czuje sie bezpieczniej, bo przy nim nikt nie bedzie pkował xD

Manrox 30-12-2005 12:30

Tak w ogóle o co toczy się ta rozmowa?
Na początku była rozmowa o Thaldusie. Później zaczęliście się kłócić i wychwalać lvlami, i że się nie boicie. A potem to już wogóle posty po kilka słów.

Walekifa 30-12-2005 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Manrox
Tak w ogóle o co toczy się ta rozmowa?
Na początku była rozmowa o Thaldusie. Później zaczęliście się kłócić i wychwalać lvlami, i że się nie boicie. A potem to już wogóle posty po kilka słów.

To jest konwersacja Polskich graczy na temat pandorii :]

Wesoly-Kulfonek 09-08-2007 03:43

Dużo czasu już minęło :P

Character Information
Name: Thaldus
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 199
World: Pandoria
Residence: Venore
House: Central Circle 7 (Shop) (Edron) is paid until Aug 22 2007
Guild membership: Pursuer of the Mortal Sin
Last login: Aug 08 2007, 20:04:27 CEST
Comment: Thanks for all those lovely kicks CIP.
- The Trio -
Thaldus
Fenza
Thor pee
+
Pyros Xelith

My job is to kill,
Justice is god´s business.

If I say sit, you sit. And after cip summer update you dont have to sit because i cant harm you anyway.

Malicious pleasure is the best pleasure >:)
Account Status: Premium Account B)

Character Information
Name: Sir Doll
Profession: None
Level: 4
World: Nova
Residence: Rookgaard
Last login: Aug 03 2007, 22:21:12 CEST
Account Status: Premium Account

^może mi ktoś to wyjaśnić?

Character Information
Name: Master Zathroth
Profession: Sorcerer
Level: 27
World: Pandoria
Residence: Venore
Last login: Jun 07 2006, 17:09:27 CEST
Comment: Finally=) Christmas
Presents will arrive and be sent.
Account Status: Free Account

LOLz!!8o

Morgaroth 09-08-2007 09:39

Umknę oko na datę i odpowiem ci :p Sir Doll dostał delete za pk i ktoś już sobie przejął nick na innym świecie. Co do Zathrotha - nie wiem, nie znałem go nigdy. Pozdrawiam xd

Wesoly-Kulfonek 09-08-2007 17:33

^^

THx :D

Pozdrawiam!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46.