![]() |
Ciekawe co mieści się za tymi tajemniczymi drzwiami.... :confused: :evul:
|
Golden Helmet, jak mi wiadomo wypadał kiedyś z Demonow, wiec jest mozliwe ze duzo ludzi szczegolnie na Antica ma ten wlasnie helm. skonczcie juz pisac ze niemozliwym jest zdobycie go. Nie mam pacc wiec nie widzialem tej bramki ale widzialem jeden filmik, pokazujacy ze to prawda.Nie chce wymyslac nic na temat tej bramki, jak ja obejsc czy cos. poprostu wierze ;] Gratulacje fajnych fotek, tak dalej
|
Cytuj:
Też o tym słyszałem i jeszcze też o tym że demon helmet wypadał z draga tyle że miał tyle defa co bodajże Crown helmet :) |
:}
Bardzo Ladne Sski ta Bramka to Nie fake ;]
Widzialem Ssy Od Moich Kumpli... gratz Questa i Gl and HF Yours Giecek~ |
Bramka levelowa 999
Panowie, mogę się mylić, jednak idąc tropem tego, iż autor nie chce udzielać informacji na temat nagród itp. to wydaje mi się, że najprościej w świecie zmienił level wymagany do bramki. Jeśli nie chce nic wyjawiać - jest to oczywiste i nie powinniśmy widzieć w tym problemu.
|
Cytuj:
|
Moze pisza dlatego, ze zadroszcza ?? :) GZ ... :D
@EDIT teraz zwatpilem, wejdzcie na photobucketa jego i look na 2 zdjecie jasne eq G helm mpa demon legi great shield ... LOL |
Lol
Czy Wyscie Powariowali ??!!
Najwiekszy Lvl W Tibi Ma Dwiescie Ktorys Lvl - Nawet Nie Ma Takiego Co Ma 300!! A Co Dopiero 999 !!!!!! Fake Na 100% A Temat Do Zamkniecia !!!! |
Cytuj:
Cytuj:
Btw. Gratz że wogóle tam doszliście. Naprawde jestem pełen podziwu. (Czy naprawdę jestem pierwszym, który nie podnieca się jego golden helmetem?) |
No no... Ja wierze w golden helmet!(Ja też wierze we wróżki :D ) Fajna ekipa i wogule gratz.
|
OMG Ludzie to NIE FAKE !!!! Antica to 1 z najstarszych swiatow ! G helmow tam jest mnostwo !! Ta bramka to prawda na eterni Szyderca z kolega tez tam doszli !
PS: nice SSKI ! |
ktos tam powiedzial ze niema 250lvla w tibii ... ale przeciez jest ! Eternal Oblivion...
najlepszy gracz w calej tibii:cup: |
w pizdu graczy na antice ma golden helmety i to nie zadne fake'i :) jesli nie wierzycie autorowi ze bramka takowa istnieje zapraszam do ogladania filmow z Forbidden lands i z Serpent Spawnow :]wtedy wyjasnicie watpliwosci:)
Pozdrawiam |
:/ Niby nie fake a podobno golden helmet wyglada inaczej.
|
Cytuj:
|
Grats to jest Banuta Quest, ktora to jest misja ? Ja aktualnie jestem przy 8. :/
|
jakim cudem
ktos tutaj na glowe zachorowal.....
nie ma golden helmet w calej tibi!!! niestety..;( ;( ;( |
Czemu na tym forum jest tylu tempakow ? o_O
Cytuj:
|
Tez gratuluje
Gratuluje takrze. Ja wierze w to sam gram na Antice i widzialem raz w domku w Thais golden helmet ;D i golden boots ;D8o
|
Xd
CzytaŁem Wypowiedzi Innych I MÓwili Oni ,Że Widzieli Filmiki... MÓgłbym ProsiĆ O Linka PoniewaŻ Nie Moge ZnalezĆ
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:23. |