Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   SS z nowego questa ;-) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58734)

Apon 26-12-2005 14:42

Ciekawe co mieści się za tymi tajemniczymi drzwiami.... :confused: :evul:

Nomed 26-12-2005 16:04

Golden Helmet, jak mi wiadomo wypadał kiedyś z Demonow, wiec jest mozliwe ze duzo ludzi szczegolnie na Antica ma ten wlasnie helm. skonczcie juz pisac ze niemozliwym jest zdobycie go. Nie mam pacc wiec nie widzialem tej bramki ale widzialem jeden filmik, pokazujacy ze to prawda.Nie chce wymyslac nic na temat tej bramki, jak ja obejsc czy cos. poprostu wierze ;] Gratulacje fajnych fotek, tak dalej

Draconis Dragontooth 26-12-2005 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nomed
Golden Helmet, jak mi wiadomo wypadał kiedyś z Demonow, wiec jest mozliwe ze duzo ludzi szczegolnie na Antica ma ten wlasnie helm. skonczcie juz pisac ze niemozliwym jest zdobycie go. Nie mam pacc wiec nie widzialem tej bramki ale widzialem jeden filmik, pokazujacy ze to prawda.Nie chce wymyslac nic na temat tej bramki, jak ja obejsc czy cos. poprostu wierze ;] Gratulacje fajnych fotek, tak dalej

Też o tym słyszałem i jeszcze też o tym że demon helmet wypadał z draga tyle że miał tyle defa co bodajże Crown helmet :)

Gieeecek 26-12-2005 17:38

:}

Bardzo Ladne Sski ta Bramka to Nie fake ;]
Widzialem Ssy Od Moich Kumpli...
gratz Questa i Gl and HF

Yours Giecek~

kvasek 26-12-2005 20:27

Bramka levelowa 999

Panowie, mogę się mylić, jednak idąc tropem tego, iż autor nie chce udzielać informacji na temat nagród itp. to wydaje mi się, że najprościej w świecie zmienił level wymagany do bramki. Jeśli nie chce nic wyjawiać - jest to oczywiste i nie powinniśmy widzieć w tym problemu.

Master Mind 27-12-2005 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kvasek
Panowie, mogę się mylić, jednak idąc tropem tego, iż autor nie chce udzielać informacji na temat nagród itp. to wydaje mi się, że najprościej w świecie zmienił level wymagany do bramki. Jeśli nie chce nic wyjawiać - jest to oczywiste i nie powinniśmy widzieć w tym problemu.

E,lol? Jak miałby zminic lev do bramki? Ta bramka to żart Cipsoft'u i nikt nie zrobi tego questa.

Velleion 27-12-2005 14:14

Moze pisza dlatego, ze zadroszcza ?? :) GZ ... :D

@EDIT

teraz zwatpilem, wejdzcie na photobucketa jego i look na 2 zdjecie jasne eq G helm mpa demon legi great shield ... LOL

Zabijaka Barxuss 28-02-2006 08:54

Lol

Czy Wyscie Powariowali ??!!
Najwiekszy Lvl W Tibi Ma Dwiescie Ktorys Lvl - Nawet Nie Ma Takiego Co Ma 300!! A Co Dopiero 999 !!!!!! Fake Na 100% A Temat Do Zamkniecia !!!!

Mikelp 28-02-2006 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zabijaka Barxuss
Czy Wyscie Powariowali ??!!
Najwiekszy Lvl W Tibi Ma Dwiescie Ktorys Lvl - Nawet Nie Ma Takiego Co Ma 300!! A Co Dopiero 999 !!!!!! Fake Na 100% A Temat Do Zamkniecia !!!!

Ty koleś powinienneś się seryjnie utopić... Czy to, że nikt nie ma nawet 999 levela znaczy, że taki quest nie może istnieć? To znaczy, że jeśli TY nie masz 50 levela to quest bk też nie może istnieć? I rada: przestań grać w Tibię bo z takim myśleniem (i poziomem IQ) nic nie osiągniesz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kvasek

Ty również powinienneś coś ze sobą zrobić. Może naucz się czytać ze zrozumieniem? PHOE NIE ZROBIŁ TEGO QUESTA! ON TYLKO DOSZEDŁ DO BRAMKI!

Btw. Gratz że wogóle tam doszliście. Naprawde jestem pełen podziwu. (Czy naprawdę jestem pierwszym, który nie podnieca się jego golden helmetem?)

Dream Angel 28-02-2006 13:39

No no... Ja wierze w golden helmet!(Ja też wierze we wróżki :D ) Fajna ekipa i wogule gratz.

pelson11 28-02-2006 17:46

OMG Ludzie to NIE FAKE !!!! Antica to 1 z najstarszych swiatow ! G helmow tam jest mnostwo !! Ta bramka to prawda na eterni Szyderca z kolega tez tam doszli !
PS: nice SSKI !

Holly Master 21-04-2006 10:53

ktos tam powiedzial ze niema 250lvla w tibii ... ale przeciez jest ! Eternal Oblivion...
najlepszy gracz w calej tibii:cup:

Lord-Jacko 21-04-2006 15:28

w pizdu graczy na antice ma golden helmety i to nie zadne fake'i :) jesli nie wierzycie autorowi ze bramka takowa istnieje zapraszam do ogladania filmow z Forbidden lands i z Serpent Spawnow :]wtedy wyjasnicie watpliwosci:)
Pozdrawiam

danielski2 21-04-2006 15:44

:/ Niby nie fake a podobno golden helmet wyglada inaczej.

Zuper Hero 21-04-2006 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez danielski2
:/ Niby nie fake a podobno golden helmet wyglada inaczej.

noob?? :evul:

Tibiańczyk 21-04-2006 15:54

Grats to jest Banuta Quest, ktora to jest misja ? Ja aktualnie jestem przy 8. :/

ptYsiak 22-04-2006 10:57

jakim cudem

ktos tutaj na glowe zachorowal.....
nie ma golden helmet w calej tibi!!!
niestety..;( ;( ;(

Leon Zawodowjec 22-04-2006 11:13

Czemu na tym forum jest tylu tempakow ? o_O

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ptYsiak
ktos tutaj na glowe zachorowal.....
nie ma golden helmet w calej tibi!!!
niestety..;( ;( ;(

Po co zasmiecasz temat, glupimi uwagami ze Golden Helmet niejest dostepny. To wytlumacz mi po co bylyby wszystkie te itemy typu: TH, GH, BLESSED SHIELD itp. sa po to aby sie wysilic i je zdobyc... a jezeli dla Ciebie zrobic desert questa to wielkie przezycie, to zrob sobie rookslayera i nieudzielaj sie na tym forum o_O

Czoman 22-04-2006 11:39

Tez gratuluje

Gratuluje takrze. Ja wierze w to sam gram na Antice i widzialem raz w domku w Thais golden helmet ;D i golden boots ;D8o

Nirvy 22-04-2006 18:45

Xd

CzytaŁem Wypowiedzi Innych I MÓwili Oni ,Że Widzieli Filmiki... MÓgłbym ProsiĆ O Linka PoniewaŻ Nie Moge ZnalezĆ

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:23.