![]() |
@Soze~
Nie oczekuj po nas ,że w jednym momencie skończymy psioczyć na Twoje postępowanie.Nie możesz nam zabronić marudzenia ,tak jak i my nie mozemy zabronic Ci bratania się ze Swe.Tak czy siak nie będziemy Cie po nożkach całować za to co robisz.Chcesz coś osiągnąć ,licz się z krytyką. @Topic | Filmik To co zaskakuje ogół (zachowanie Athaniela) zaskoczyło i mnie.Co moge powiedzieć...Obyśmy jak najcześciej widzieli takie zachowanie(pomoc Hlvl przy kłopotach z PA). Ze strony gildii Light ,moim zdaniem ,powinno wypłynąć małe ostrzeżenie w kierunku Histana i Nibbora~ za te kilka hmm i boltów ,które ''wylądowały'' na Athanielu.Rownież za zdanie ,które wypowiedział bodajże Nibbor (dotyczace PZ ). |
Cytuj:
|
Wcale ze nie Athaniel napisal do Galada o tym co sie stalo ze Histan i Nibbor~ zaczeli go laca on odrazu napisal do Bapupy co Histan i Nibbor o*******aja.. i Bapupa napisal do Histana ze jezeli jeszcze raz kogos dotknie z Lightow to Lighty roz*******a mu dupe i Bapupa mu nie pomoze.. :)
|
Cytuj:
I wręcz przeciwnie: grałem na Isarze podczas wojny (choć mało) ale na bieżąco śledziłem jej przebieg.Więc wiem co ,gdzie i jak. |
A czy ja was zmuszam do lubienia mnie i calowania po nozkach ? Nie zabraniam wam marudzic, mozecie tak nawet do usranej smierci nikt wam nie broni. Jakby to powiedziec...opinia wasza mnie NIE interesuje.
@Walsuś To prawda ;] @Reszta Curro na pewno by mu nie pomogl, gdyby nie to ze JA tam bylem. On po prostu mnie bardzo nie lubi i chcial mi przeszkodzic :( |
A tam.Róbta co chceta... Ja tylko nie kminie jakie to nudne musi być granie takim 100+ knightem.Gdzie expić można?? Granie jest nudne to se ludzie muszą kogoś postraszyć,kogoś zabić lub atakować kogoś z najlepszej gildi. Bierzcie przykład z del'toro. Jak już chcecie robić big PA to wbijajcie sie na nowe serwy i chociaż będzie ciekawiej niż bicie 40 leveli w 3osoby 100 levelami -.-
|
Może ktoś to wzucić na inny mirror? na rapishare sa limty.
|
bezsensu .. pierw 3? hlvl leje 45 lvl [niezly koles dobrze sie trzymal xD] a jak im pitaniesz do depo to od razu hunted .. troche to wqr ..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |