Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Poradnik dla Druida [story] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58808)

Belti 07-01-2006 21:49

Szkoda tylko, że narzucasz graczowi thais. A jak ma wielu kolegów n.p: w Ab'Dendriel?

Fake master 08-01-2006 14:07

etam

No dobrze, ale w zasadzie trudno żeby ułozył taką bajeczka dla all miast.

tragiczny 09-01-2006 13:56

Mości druidzi mam pytanie, bo juz sie całkiem pogubiłem, czy kupowac czary te z lvli do 13 czy odkładac na roda? (są tam czary leczenia, ale leczyć sie mogę foodem, i czary strike, atakować moge rodem, no i lewitacja, czy przydana na początku?, w poradniku ma 2 gwiazdki ale moze sie cos pozmieniało ;))

Narazie wszystkie pytania :p

Karmazynowy zwierz 09-01-2006 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tragiczny
Mości druidzi mam pytanie, bo juz sie całkiem pogubiłem, czy kupowac czary te z lvli do 13 czy odkładac na roda? (są tam czary leczenia, ale leczyć sie mogę foodem, i czary strike, atakować moge rodem, no i lewitacja, czy przydana na początku?, w poradniku ma 2 gwiazdki ale moze sie cos pozmieniało ;))

Narazie wszystkie pytania :p

Strice to bardzo dobry czar. Leczenie to co najwyzej srednie. Lewitacja moze sie przyda moze nie. Sam musisz dojsc do tego co jest przydatne i co mozesz wykorzystac.

Jesli juz masz sie zastanawiac to kup magic rope ;]

tragiczny 09-01-2006 14:20

lina dla płacących, a to nie ja :p

Ile dmg ze strike na mlvl 4 ?

Ogólnie mój dylemat to czy najpierw lepszego roda czy czary?
ze złotem słabo, trzeba dokonywać cieżkich wyborów niechciał bym wydać i niemieć z tego porzytku

Karmazynowy zwierz 09-01-2006 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tragiczny
lina dla płacących, a to nie ja :p

Ile dmg ze strike na mlvl 4 ?

Ogólnie mój dylemat to czy najpierw lepszego roda czy czary?
ze złotem słabo, trzeba dokonywać cieżkich wyborów niechciał bym wydać i niemieć z tego porzytku

Widze ze bede musial to zaznaczyc w poradniku pozniej.

Zasada jest taka iz do 40lv powinienes raczej expic z rozdzek. Nizej to masz dupne hity z czarow i run.

Ile co zabiera dmg? Odsylam do kalulatora na stronie glownej.

A tak dla wiadomosci to lewitacja i strike tez jest dla PACC'a.

Kapa 12-01-2006 14:46

Ancient Temple

Ancient Temple, o którym napisałeś, żeby druidzi tam expili do 19 lvl. Może się mylę ale na mapie respawnu jest napisane, że w tym miejscu można spotkać nawet DL!!! Możesz napisać na jakie pozimy tych podziemi mogą schodzić low lvl.

Funkyman 12-01-2006 23:17

hehe w ogole jakis ten temat malo ciekawy :P w ancient temple nie spotkasz dla tak szybko jak ci sie wydaje :P

paszus 14-01-2006 09:44

Witam

Świetne opisanie gry druidem :cup: dopiero zaczynam mam 8 lvl Infa Rogol Aurea fajnie gdyby ktos mnie wspomógł.

Jameix 15-01-2006 20:54

HEHE git poradnik naprawde cool szczere gratulacje ;)
a kolory?
da sie wytrzymac :)

LorsTede 15-01-2006 23:42

siwietny poradnik mam jurz 26 lvl i siwietnie mi idzie :P

Degergo Luca 16-01-2006 10:37

Według mnie to poradnik jest na prawdę super! Bardzo mi pomógł. Ale ostatnio jest co raz więcej ludzi w Ancient Temple i trudno się expi :( Ogólnie bardzo fajnie :)

Shardzik 16-01-2006 16:27

Muszę przyznać że poradnik jest ładny, mimo, że opowiadanie raczej nudne, ale pasuje do tematu. Mimo to musze dodać od siebie, że w Mt. Sternum można solować cyce i na 8 lvlu dla rekreacji :)
Fun charem także sprawdzilem ancient temple - pełna...
więc to nie jest dobry pomysł na expowanie, drutem początki są trudne
ani to na swanp trolle ani nic ;) ale fun char to fun char można iść dalej na cyce ;d

Masywny_Titania 16-01-2006 19:00

Poradnik spoko,zmienilbym pare rzeczy ale niezle sie napracowales, wiec jest git;]. Fajnie wyszly Ci te opowiesci, czulem sie jakbym czytal dobra ksiazke fantasy:)
GZ;]

Dark Qiron 19-01-2006 16:03

mam jedno pytanie rozdzki dostajemy odrazu na mainie czy trzeba do kogos pojsc ??

Sorvercast 21-01-2006 01:05

Spox

dobry poradnik całkiem nieźle GZ :2handed:

Ziomniak04 21-01-2006 13:10

Fajny poradnik teraz gram druidem wiec napewno skorzystam. GZ umiesz pisac poradniki.

mwlodi 22-01-2006 11:04

poradnik fajny, ale dziwi mnie to, dlaczego zrobiony tylko pod względem mieszkania w Thais :|
a co z innymi miastami???

Her'Svon 28-01-2006 15:43

Gz :cup: piękny poradnik ładnie napisany i wogule bardzo mi sie podoba :)

Pozdrawiam Her'Svon

domasek_mistrz 02-02-2006 18:24

Poradnik-o poradniku

Ja jestem jeszcze na Rookgardzie ale na mainie mam zamiar zostać druidem. W/g mnie troszkę za mało o tworzeniu run:( ale poradnik ogólnie zajefajny!!;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37.