Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dwa nowe światy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58809)

Konradzio 20-12-2005 19:47

Ej czy wy naprawde jestescie az tak po***ani?? tosz jusz od dawan tak jest ze kazde nove swiaty sol dla premioof i tak zawsze bylo i bedzie wienc po co sie buntujecie??(ja mam zamiar wejsc odrazu jak bedzie dla facc :P)
PS:
czy te swiaty bedą:
a)no-pvp
b)pvp
c)pvp-enforced
prosze o odpowiedz

bobasek_89 20-12-2005 19:50

konradzio - to bedzie pvp ;)

rafux 20-12-2005 19:54

Jeah !!! nowe serverki :D

Wreszcie , huuuuraaaa nowe servery nie moglem sie doczekac , czkealem juz miesiac na nowy server. Mam Pacca i bylem na 300 miesjcu ale mnie coflo do 700 !! Koorva !!!! Niech no to ja sie tylko zaloguje do niech was Ręka Boska strzeze , gram do rana , nie ide do szkoly i gram dalej i tak cale swieta , potem jeszcze ferie

XD

Wald_Kerius 20-12-2005 19:54

Sprawa do polakow.

Jest mala prosba do all polakow na nowych serwach(kyra glownie). Grajcie z rozumem a moze sie uda zrobic polski serwer. Mowie tu o tym zeby sie odrazu nie pkowac nawzajem. Jak bedziemy all tak robic to nici z "polskiego" serwera. Grajcie madrze a powinno sie udac. Bo w niczym nei jestesmy gorsi od np Szedow, mozemy byc nawet lepsi. Tylko musimy sie trzymac pewnych zasad takich jak np niektorzy szwedzi maja. Dla przykladu szwed szweda nigdy nie ruszy bez powodu, polak prawie zawsze... :/ Szwed szeda zadko kiedy okradnie, polak to juz bez komentarza.... Mozecie mnie skrytykowac, ze noob , ze malo postow itp,itd ale wiem ze jezeli bedziemy trzymac sie razem to na bank sie uda. Mam tylko mala nadzieje ze chociaz do kilku osob dotrze ta moja mala dygresja.. cya

---------
"Ludzie sa jak oczy, widza wszystko tylko nie siebie"

-=DanieL=- 20-12-2005 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Manrox
Nie no, dla mnie spoko jeżeli z Kyra będzie polski server. Tylko żebyście mnie nie zabili od razu... może odczekam aż max lvl będzie 40, i wielu polaków będzie tam grało. Tylko żeby też nie było tak jak na Saphirze, że tylko wyszedłem na maina i spowrotem na rooka, bo se polacy zachcieli PKowania rodaków...
A tak wogóle, jedyna droga do uczynienia z Krya'ii prawdziwego, polskiego servera, to utworzenie jedynej gildi, do której przyjmują TYLKO polaków, i to bez ograniczenia lvlowego. Nastepny krok, to wypowiedzenie wojny Szwedom, bo oni pałętają się wszędzie. Przy tej wojnie najlepsze jest nie proponowanie fuzji z innymi gildiami (szwedzkimi, bo Polska powinna być tylko jedna). Kiedy się już wypędzi Szwedów z Servera, to trzeba też dbać o to, żeby żaden się nie przywalił. Potem powinno się rozbić Brazylijczyków. Ci są łatwi, bo nie umieją się lać w zwarciu, i trzymają się w rozproszeniu (taktyka jeden za drugim). Potem tylko dbać o to, żeby żaden obcokrajowiec nie gral na Kyra'ii, a Polacy pomagać sobie nawzajem. Jeżeli jednak Szwedzi/Brazylijczycy rozbiją Polaków na wojnach, to najlepiej poexpić, i przewyższyć szwedów w LVLu.

PS. Jeżeli wszyscy się do tego będą tyczyli (Zjednoczeni Polacy, tylko Jedna Polska Gildia, żadna inna gildia na serverze), to ja chętnie zagram, i myśle że pociągnę za sobą Polaków na innych serverach.

Typowy rasista. Tak się składa, że dużo szwedów lepiej gra od polaków, nie wszyscy są PA. A po 2 polacy to są właśnie też nooby ( wiem , że sam jestem polakiem ale taka jest prawda) i często są bardziej chamscy niż inni.Po 3 brazylijczycy może są typowymi noobkami (mine plx itp.) ale oni wbrew temu co mówiłeś trzymAją się w kupie grałem na lucerze (USA location) i rzadko widziałem żeby bił się br vs br. A po 4 ty z tym szturmem i bitwami to się najwięcej nadajesz...

Duch Guardi 20-12-2005 20:03

Ja niebede grał na żadnym z tych serverów bo po takim długim czasie bez nowych serverów wszyscy czekający zaczną na nich grać a więc na początek bedzie zbyt dużo ludzi a na jednym już gra 151 osób :o

Manrox 20-12-2005 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Typowy rasista. Tak się składa, że dużo szwedów lepiej gra od polaków, nie wszyscy są PA. A po 2 polacy to są właśnie też nooby ( wiem , że sam jestem polakiem ale taka jest prawda) i często są bardziej chamscy niż inni.Po 3 brazylijczycy może są typowymi noobkami (mine plx itp.) ale oni wbrew temu co mówiłeś trzymAją się w kupie grałem na lucerze (USA location) i rzadko widziałem żeby bił się br vs br. A po 4 ty z tym szturmem i bitwami to się najwięcej nadajesz...

Po pierwsze:
Typowy rasista to może być twój ojciec, ale na pewno nie ja.

Po drugie:
Nie powiedziałem że Polacy grają dużo lepiej od Szwedów.

Po trzecie:
Zawsze zdarzają się wyjątki, bo mi się wydaje że ty właśnie widziałeś taki wyjątek. Owszem, powiedziałem że nie trzymają się w kupie, ale niektórzy owszem, trzymają się.

Po czwarte:
Jeżeli się bardziej nadajesz, to przedstaw nam swoje propozycje. To jest oficjalne forum, każdy ma się prawo wypowiedzieć.

PS. Nie jestem rasistą, rasista to ty możesz być, ale w każdym razie nie masz prawa obrażać innych użytkowników. Proszę Moderatorów o zwrócenie uwagi na tego posta.

slimaczek 20-12-2005 21:17

Heh, jak ja widze te tutaj pomysly "zbierzmy sie wszyscy polacy, opanujemy serwer! Brak wstepu brom!", to nie wiem czy smiac sie czy plakac. Ja w kazdym razie na 70% wybieram sie na ten serw, na sorca z qmplami z samery.

Marcin Masterdruid 20-12-2005 21:33

Fajnie że są nowe serwy.Ale szkoda że to nie są pvp-enforced
:(
Ale kto wie może sie wkręce na jeden z tych serwów ;)

Raxilon 20-12-2005 21:35

Wielu polakow idzie z innymi Swe, znajomymi ze starych serwow, tak czy inaczej nie zrobicie z niego "polskiego serva", to by bylo jeszcze gorsze niz pa by swe. =) cya in new realm!

Hellraiser 20-12-2005 21:38

Życze wam żeby nie był to serwer taki jak Furora, a jesli polacy idą na serwer na K~ , To niech mądrzejsi pójdą na ten drugi.Btw Bardzo duzo SWE idzie na K~, więc moze bedzie ciekawie.

Seele 20-12-2005 21:45

ja juz jestem na K~;)

ale.....patrze na licznik...jescze 22 osoby...patrze dalej...jeszcze 821 osób.... co to ma być X( X( X( X( X( X( X( X(

Wasyli 20-12-2005 21:46

Po nowym updacie będzie tutaj od zaj**** drutów i sorków pewnie... Dobrze że teraz robie palka ... btw. od 19 się loguje i teraz jestem 10 w kolejce... a kupując pacca myślałem że omine kolejki xD

Lord Marjusz 20-12-2005 21:48

@ noobki ktore chca zadzic swiatem

Ehh im wiecej postow w tym temacie coraz bardziej przeraza mnie rozmowanie ludzi... nienawidzicie szwedow i brazylijczykow a pewnie nie znacie zadnego irl. :confused:

Padman 20-12-2005 21:54

ja juz sie loguje :) tworzycie jakas lepsza gildie, taka co bedzie miala znaczenie na serwie.. jak tak to chetnie dolacze

Zaan of Araghoth 20-12-2005 22:00

A ja myśle że tak czy siak bedzie to w %4#& zaczepisty serv .... calkiem nowe zasady magi .. o tym nikt prawie nie pisze ... moze wreszcie ryckow bedzie najmniej :P

-=DanieL=- 20-12-2005 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Manrox
Po pierwsze:
Typowy rasista to może być twój ojciec, ale na pewno nie ja.

Po drugie:
Nie powiedziałem że Polacy grają dużo lepiej od Szwedów.

Po trzecie:
Zawsze zdarzają się wyjątki, bo mi się wydaje że ty właśnie widziałeś taki wyjątek. Owszem, powiedziałem że nie trzymają się w kupie, ale niektórzy owszem, trzymają się.

Po czwarte:
Jeżeli się bardziej nadajesz, to przedstaw nam swoje propozycje. To jest oficjalne forum, każdy ma się prawo wypowiedzieć.

PS. Nie jestem rasistą, rasista to ty możesz być, ale w każdym razie nie masz prawa obrażać innych użytkowników. Proszę Moderatorów o zwrócenie uwagi na tego posta.

Słuchaj cfaniaczku po 1 odwal się od mojego ojca.
po 2: szwedzi grają lepiej od polaków jadą nas na każdym servie a wiesz dlaczego? bo przez takich jak tych którzy pragną wykopać wszystkich innych niż polacy z serva oni się zbierają w kupe zapapominają o swoich problemach i kopią nam ostro dupy.
po 3: gralem na lucerze kawał czasu a to jest typowo brazylijski server to był mój 1 server i widziałem od podstaw jak br traktuje brazylijczyka.
po 4: niemam zamiaru walczyć z innymi póki mi niezajdą za skure a ty jak takiś mądry to tłucz pierwszego dnia się z innymi a potem płacz że chcesz nowe servery bo stąd cie wykopał
po 5 : JESTEŚ RASISTĄ rasista to człowiek który bezpodstawnie atakuje ludzi innej narodowości niewiedząc nic o nich. Szkoda, że w naszym kraju żyją tacy ludzie jak ty przez takich jak ty mamy jedną z najniższych tolerancji obcokrajowców na świecie :/ wstyd nic dodać nic ująć

Pan zbych 20-12-2005 22:02

oni sa lepsi poniewaz polacy nie umieja sie trzymac razem , a sa nawet tacy co sie okradaja :p

Koronowany rycek 20-12-2005 22:02

@Ci dwoch niby rasisci..
Dajcie se siana

Topic@
Cienzko jest.. nie zaprzecze ale dla chcacego nic trudnego ;)

22:54 You advanced from Level 4 to Level 5.

polacy na Kyre ogogo:)

Lord optyk 20-12-2005 22:02

@Dlaczego połowa obecnych na forum tak nienawidzy swe ??(jakiś uraz za "potop" :P)

Btw:
non-pvp mi się znudził i będe szukał nowych wrażeń na PvP :) cyu all in Kyra

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13.