![]() |
Cytuj:
|
W sumie zastanów się po co zabijasz nisko lvl'owców!!
Oni dopiero uczą się grać! Takich ludzi jak ty powinno się kastrować żeby byli łagodniejsi! X( |
yo yo
Moim zdaniem Twoje zabawy nie są na miejscu...
Zabiłeś paru Typów i co poczułeś swoją męskość?? Ty nie grasz w Tą gre a pomyśl że taki NEWBIE mędzy się aby zdobyć 11 lvl bo jest nowy nie zna terenow, ma slaby sprzet i wogle.. a Ty taki NooB ( bez obrazy nobów) podejdziesz do niego i go zabijesz... widać jaki jesteś inteligętny... Sorry że tak się rozpisałem bo PK i tak tego nie zrozumie... Pozdro |
Do wszystkich mi grożących-msg me in game to sobie pogadamy(namiary w stopce).
Swoją drogą ja też wiele razy ginąłem i jakoś nie przestawałem grać,więc jeśli taki n00bek po śmierci z mojej ręki skonczy z Tibią to znak że to gra nie dla niego. |
Br?free itens plx?wiesz co jesli jusz musiz pekować to lej thiefuw albo pekeruw...Co taki mały noobek zawinił? ;/
|
To on jest z Isary ?( ?( ?( 8o 8o
No to gosciu przygotuj sie na niezla rzeznie... Bo ja nie nawidze takich pk jak ty i pogardzam takimi w tibii wiec pozegnaj sie z tym red skullem bo znajdziesz sie z nim na rooku GRRRR strzez sie ... (...) Ah jakm ja nie nawidze pk (...) Ah jak ja lubie zabijac pk:):):) |
Ithelios powiedz jaką dokładnie masz postać zrobie se druta na Isarze i będe ci robił UH i HMM powiedz jaki masz nick
|
choc sie nie lubie pk to i tak ss'y bardzo fajne daj wiecej jak masz ;)
|
@don'diego
jak zobaczylem twojego psota to prawie z krzesla zjechalem:D Duuuzo mu zrobisz, aaa, przestraszy sie... STARY! MASZ 25 LVLOWEGO KNIGHTA, TAK? A ON 33 LVLOWEGO PALLKA KTORYM WLASNIE TRENUJE!!! PRZECIEZ TY BEDZIESZ LA NIEGO NA 2 HITY!!! @Swir patrz podpis...Hobondrus... |
SS nawet niezłe. Ludzie, zamiescił te SS, bo uważał że znajdą się ludzie którym SS się spodoba, jeżeli Wam się nie podoba strona jakościowa/fabularna SS to jedna sprawa, ale krytyka samego procesu przedtsawionego na zdjeciach jest bez sensu. Tibia to Rpg i śmierć jest nieodłączną częścią każdego Rpga a szczegolnie motyw śmierci niewinnych :D Więc jak by nie bylo wkurzające pekowanie, nadaje uroku grze :P
|
Tak bez pk było by nudno :)
Dobry jest motyw jak np. w Carlin ktoś przypadkowo kliknie , to nie ma szans żeby przeżyć ;) |
JAK TAK MOŻNA MORDERCO JEDEN!? X(
nie nawidze takich jak ty X( ludzie przyszli nabić trochę EXPA a ty ich mordujesz! X( X( X( X( X( X( X( miło było by ci gdyby ktoś tak cie potraktował?! X( |
y0
pisze tu 1 raz :D spoko screeny ale loot napisz chociarz :P |
Wyskocz na mnie zabijasz slabszych zaraz ja cie zabije masz farta ze gram na Nova bys dostal ze ultimate to byl prosił abym dał ci żarcie Zagraj na Nova i podejdź do mnie a dostaniesz baty.
|
Hmmm.. SSy mi sie podobaja... moja opinia? Generalnie ja nie mam serca dobic goscia, chyba ze mnie wkurzy... thats your life, your playing style.. Jakbys mnie zabil (jakbys dal rade :P), to bym mial inna opinie, ale tak..
Lepiej, jakbys bil ciekawszych przeciwnikow, bo takie low-lvle to zal prac :) A ci wszyscy, ktorzy Cie krytykuja... te ostrzezenia sa smieszne :D |
Cytuj:
Nie wiem, czy TY masz jakiekolwiek doświadczenie w Tibii, jeśli jesteś KIEDYKOLWIEK pewny siebie! Otwórz oczy - na każdym kroku czycha banda marnych sępów czekających na loot osób wracających z hunta! Czy to jest wątek RPG, gdy jakieś niewyżyte snobki robią sobie przyjemność czyimś smutkiem? I nie wiem, co widzisz w PK'owaniu... piszę do wszystkich: NIE MA PKOWANIA DLA PRZYJEMNOŚCI! Istnieje tylko durne dorabianie na okradaniu słabszych z loota! 2 sprawa: Tutaj (prawie) zacytuję część mojego posta: ..."(oprócz Del'Toro czy innych "ciemnych" gildii)" Wywnioskowałeś coś z tego? Jeśli tak, to dobrze, a jeśli nie... dobra: nie pisałem, że tylko isaryjskie DT jest brutalne, zwróć uwagę na słówko "INNE". Chyba zmienia znaczenie zdania, co nie? 3 sprawa: Dobra rada - nie poniżaj siebie wyzywając innych i klnąć, bo świadczy to nie o prawdziwości obelg skierowanych do adresatów, ale o TWOJEJ kulturze i TWOIM wychowaniu! Z takim zachowaniem zbyt daleko nie zejdziesz! Spójrz na mnie - nie klnę i nikt się nie czepia, i ogólnie jest gites. I coś jeszcze: w jakim momencie posta zachowywałem się jak "cham" (fuuuuj... cóż za obleśny objaw złego kunsztu...)? Bo nie widzę, żebym był egoistą (to słowo oznacza kogoś przeciwnego altruizmowi [tak mi się wydaje]). Niech mocz będzie z wami! |
uważam ze ten skecz jest głupi.
|
No wreszcie ktos pokazal cos git
Wielkie gratz za ubicie kilku lamek ( I LOVE THIS GAME ) :))) SSy sa git i wszyscy co sie buraja powiem Wam tylko zebyscie sie odwalili. Buracie sie bo jestescie lamki i ze zwyklym PK nikt by sobie z Was nie poradzil. PK jest czescia tej gry i dostarcza naprawde duzo emocji:). Nie chcecie PK to wyjazd na Secure, Calmere albo Harmonie @ Topic Widze ze biles total newbie bo zamiast uciekac biegali w kolko:PPP Pozdro |
ss są bardzo fajne ale twoje zachowanie głupie jak uwazasz sie za takiego debesciaka to zaatakuj highlevelowca - życze powodzenia :P :P :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55. |