![]() |
Ja jak koledzy wspomnieli chcialbym dziewczyne (mam na oku fajnom lache)
a prezent dostalem gitare za 400zł wiec wiecej nie dostane |
Cytuj:
link 1 link 2 @topic: to co ja bym chcial to nie da sie dostac pod choinke, wiec pod choinke chcialbym nic. I zapewne wlasnie to dostane. |
1) nowy procesor
2) nagrywarka dvd 3) wieża HI-FI Chociaz i tak wem że na 99,99% i tak tego nie dostane ale bede się cieszył ze wszystkiego |
ojca...
<limit> |
Nowego skateboarda, Call of Duty 2, Mafia, Splinter Cell oraz stroj tego zioma z Scream (potrzebny mi jest bo krecimy z chlopakami film pt. "Scream na deskorolce" jak bedzie to dam linka do "dałnlołdu :D".).
|
Cytuj:
Dobra, koniec offtopa, bo dostane zaraz swoje pierwsze ostrzezenie odkad jestem na tym forum ;) @topic: No, a jednak cos dostalem ;p 10 plyt DVD @ TDK :] I dobrze, w zasadzie jest to jedyna rzecz jaka teraz naprawde mi sie przyda. Nagryware dvd kupilem sobie sam kilka tyg temu, teraz bede starych naciagac na plytki i pol GB ramu ;p |
Ja bym chcial nowego kompa :D (bo moj to jak juz ktos pisal MUZEUM :) )
Ale pod choinka go raczej nie zobacze (cos stary wspominal ze na poczatku stycznia :D ) A tak to pod choinke monitorek LCD moze sie znajdzie i nowa klawiaturka :) |
w moim domu juz nawet niespodzianki mi zrobic nie chca... wczoraj dali mi odtwarzac mp3, jestem z tego powodu zadowolona. Jakby mi jeszcze pozwolili isc na sylwestra tam gdzie chce.... ale niestety nie pozwola :P czy cos jeszcze? sie okaze po kolacji, ale ja juz nic do szczescia nie potrzebuja ;) telefon mi sie rozwalil, lub jak ktos woli - ja rozwalilam, ale bez tez da sie zyc ;)
|
Hmm ja bym chcial dostac wieksza tolerancje w polsce <lol2>
A tak serio dostane kase i za kase kupuje kamere w styczniu :D I to by było na tyle :) Wesołych Świąt |
mmm...Drukareczke i nowiutkie glosnikt z subuforem
|
Skromna wille gdzies w Kaliforni. Ew. równowartość.
|
Straszak lub jakas bron Air Soft Gun. Ewentualnie kase lub cos innego fajnego.
|
Ja bym chciał pod choinke bilecik do wojska do jednej z jednostek:
1. Półku Specjalnego Komandosów w Lublińcu Brygady Desantowo-Szturmowej w Krakowie lub 21. Brygady Strzelców Podhalańskich. I po ZSW etat na szeregowego zawodowego. EW. Może być prezent w postaci paczuszki z kilkoma nowymi ptasznikami :] Pozdr! G. @up Zamiast ASG polecam AEG z wyższej półki (500zł+). :) |
Ludzie tam wyżej:
Jak ruszycie tyłki sprzed monitora i rzucicie internet, to dziewczyna sie znajdzie nawet nie na święta. A ja? Chciałabym, aczkolwiek nie znajdę (a sama sobie na osiemnastkę machnę), upatrzoną sukienkę gotycką. |
Jako, ze nowego neta mam od niedawna(neo, slyszalem wiele zlych opinii, ale u mnie dziala lux(jak na razie)), to oczywiscie najwazniejsze sa slodycze ^^,a oprocz tego, to sie zobaczy ;). Fajnie bedzie tez pojechac do rodziny :P.
|
Ja chciałem dostać GeForce 6800 GT.Ale czy dostane,jeszcze nie wiem.Prezenty zobacze dopiero u babci...
|
Ja i tak wiem co dostane :P Jak co roku z resztą. Ale ten temat mówi co chcielibyście dostać więc hmmmm ! Płaski monitor ;p
|
Odtwarzacz MP 3.
Raczej na pewno nie dostanę ale co z tego? I tak będę się cieszył z prezentów, jakiekolwiek będą. |
Chciałbym konia i 2 porosiata xD
|
Niekłopotliwą kobietę, walizke pełną pieniędzy, 2 lotnicze na Jamajkę i princessę kokosową.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |