Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co chcielibyście zobaczyć pod choinką. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58970)

Wilux 23-12-2005 09:39

Ja jak koledzy wspomnieli chcialbym dziewczyne (mam na oku fajnom lache)
a prezent dostalem gitare za 400zł wiec wiecej nie dostane

hoomik 23-12-2005 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chopkers
Zilustruje wam xP :
/i tu img iksobksa czystaszescdziesiont/
na bank nie dostane ale warto pomarzyć =]

jezeli chcesz wyrzucic w bloto 2k pln... obecna dystrybucja iksow jest tak c***owa, ze oja. Poczytaj sobie:
link 1
link 2

@topic:
to co ja bym chcial to nie da sie dostac pod choinke, wiec pod choinke chcialbym nic. I zapewne wlasnie to dostane.

Razin 23-12-2005 10:06

1) nowy procesor
2) nagrywarka dvd
3) wieża HI-FI

Chociaz i tak wem że na 99,99% i tak tego nie dostane ale bede się cieszył ze wszystkiego

gorgi 23-12-2005 14:12

ojca...
<limit>

NCrash 23-12-2005 14:16

Nowego skateboarda, Call of Duty 2, Mafia, Splinter Cell oraz stroj tego zioma z Scream (potrzebny mi jest bo krecimy z chlopakami film pt. "Scream na deskorolce" jak bedzie to dam linka do "dałnlołdu :D".).

hoomik 23-12-2005 14:22

Cytuj:

<Hoomik down> xP czytalem o tym i wiem ze ta konsolka jest do kitu...
ale chyba mi nie powiesz ze nie wprowadza czegos typu xbox 365 z poprawkami gdzie dysk nie bedzie sie kopal, grafa nie bedzie sie rozpierniczac w trakcie gry i sie nie bedzie zawieszac xp
zapomniales dodac o rysowaniu plyt przez czytnik po +/- godzinie uzytkowania ;) Nawet jakby MS wprowadzil poprawiona technicznie wersje iksow 360 (co w tej chwili wydaje sie konieczne, jezeli Gates i spolka chca zachowac resztki twarzy przed uzytkownikami) to i tak tych kilkaset tys. sztuk co poszlo juz w swiat beda uszkodzone. Ale oto wlasnie sa skutki tego, ze Microshit chcial za wszelka cene zrobic premiere x'a 360 przed premiera PS3... wiem jedno - za zadna ruska cholere nie kupilbym przez najblizsze pol roku iksa 360. I wszystkim chetnym radze sie wstrzymac conajmniej do wakacji, az na rynek wejda usprawnione modele.
Dobra, koniec offtopa, bo dostane zaraz swoje pierwsze ostrzezenie odkad jestem na tym forum ;)

@topic:
No, a jednak cos dostalem ;p 10 plyt DVD @ TDK :] I dobrze, w zasadzie jest to jedyna rzecz jaka teraz naprawde mi sie przyda. Nagryware dvd kupilem sobie sam kilka tyg temu, teraz bede starych naciagac na plytki i pol GB ramu ;p

Bujak 23-12-2005 17:49

Ja bym chcial nowego kompa :D (bo moj to jak juz ktos pisal MUZEUM :) )
Ale pod choinka go raczej nie zobacze (cos stary wspominal ze na poczatku stycznia :D ) A tak to pod choinke monitorek LCD moze sie znajdzie i nowa klawiaturka :)

Emily Firehair 23-12-2005 19:01

w moim domu juz nawet niespodzianki mi zrobic nie chca... wczoraj dali mi odtwarzac mp3, jestem z tego powodu zadowolona. Jakby mi jeszcze pozwolili isc na sylwestra tam gdzie chce.... ale niestety nie pozwola :P czy cos jeszcze? sie okaze po kolacji, ale ja juz nic do szczescia nie potrzebuja ;) telefon mi sie rozwalil, lub jak ktos woli - ja rozwalilam, ale bez tez da sie zyc ;)

Jowisz 23-12-2005 19:26

Hmm ja bym chcial dostac wieksza tolerancje w polsce <lol2>
A tak serio dostane kase i za kase kupuje kamere w styczniu :D I to by było na tyle :) Wesołych Świąt

Hich 23-12-2005 21:46

mmm...Drukareczke i nowiutkie glosnikt z subuforem

Tasior 23-12-2005 21:53

Skromna wille gdzies w Kaliforni. Ew. równowartość.

Rabanbar 23-12-2005 22:16

Straszak lub jakas bron Air Soft Gun. Ewentualnie kase lub cos innego fajnego.

Grue 23-12-2005 22:17

Ja bym chciał pod choinke bilecik do wojska do jednej z jednostek:

1. Półku Specjalnego Komandosów w Lublińcu
Brygady Desantowo-Szturmowej w Krakowie lub
21. Brygady Strzelców Podhalańskich.

I po ZSW etat na szeregowego zawodowego.

EW. Może być prezent w postaci paczuszki z kilkoma nowymi ptasznikami :]
Pozdr!
G.

@up
Zamiast ASG polecam AEG z wyższej półki (500zł+). :)

Tana 23-12-2005 22:37

Ludzie tam wyżej:
Jak ruszycie tyłki sprzed monitora i rzucicie internet, to dziewczyna sie znajdzie nawet nie na święta.

A ja? Chciałabym, aczkolwiek nie znajdę (a sama sobie na osiemnastkę machnę), upatrzoną sukienkę gotycką.

Galarion 24-12-2005 01:11

Jako, ze nowego neta mam od niedawna(neo, slyszalem wiele zlych opinii, ale u mnie dziala lux(jak na razie)), to oczywiscie najwazniejsze sa slodycze ^^,a oprocz tego, to sie zobaczy ;). Fajnie bedzie tez pojechac do rodziny :P.

Yoh Asakura 24-12-2005 10:34

Ja chciałem dostać GeForce 6800 GT.Ale czy dostane,jeszcze nie wiem.Prezenty zobacze dopiero u babci...

Rinnaroc 24-12-2005 10:53

Ja i tak wiem co dostane :P Jak co roku z resztą. Ale ten temat mówi co chcielibyście dostać więc hmmmm ! Płaski monitor ;p

Aval'yah 24-12-2005 11:44

Odtwarzacz MP 3.

Raczej na pewno nie dostanę ale co z tego? I tak będę się cieszył z prezentów, jakiekolwiek będą.

TomoxD 24-12-2005 11:52

Chciałbym konia i 2 porosiata xD

Magus 24-12-2005 12:23

Niekłopotliwą kobietę, walizke pełną pieniędzy, 2 lotnicze na Jamajkę i princessę kokosową.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44.