Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Koniec Polaków? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59063)

etelek 26-12-2005 20:10

:)

Uderz w stół a nozyce sie odezwa , mowisz o lizaniu dupy , nawet jezeli hanni by mi dupe lizal to w takim momencie lizal by dupe kozakowi , a ty lizesz ja elli ktora ***a moze zrobic . Hanni jest moim przyjacielem , nawet poza tibia a ty walisz gruche jak ella ci odpisze ;) gl

troyek 26-12-2005 23:03

Etel wróć do nas :p Plose xD
btw jak wspominalem w tym temacie ja jeszcze od tej niby "wojny" nie zostalem ani razu skrzywdzony z reki br, wystarczy sie z nimi dogadac np. mialem problem jak jakis br mi sie w***al do scarabow (~60 EK) tak sobie mysle co tu zrobic.zagadalem do Coronela Neco i mimo ze nim wczesniej nie rozmawialem pomogl mi i teraz mnie protkuje
to chyba na tyle.....

kali999 26-12-2005 23:57

Pythera....

OMG niejedni takie bzdury piszą że aż w dołku ściska....
B) Co do Madu fakt faktem że coś sie kroi, ponoć ktoś go wyzwał a on teraz odgrywa się na całej reszcie, czy to koniec dla polaków ?? Humm.... ciężko powiedzieć, mama cichą nadzieję że nie :) Głupio mi kończyć gre, w szczególności ze znam kilku Brazylijczyków i są z nich równi kolesie, co do Oskara (etelka) szczerze ??? Wątpie czy byłby w stanie pomóc, bo bóg wie który owner zna go, a który hunci polaków. Ja osobiście mam cichą nadzieję iż zajmie się tym CiP, w ich kwesti jest zareagowanie na łamanie praw obowiązujących w tibi.... Kto wie może Skroll coś zrobi :> .... Pozdro dla All z Pythy i nie tylko ;)

No tak wypadało by mi napisać coś o Oskarze, fakt jest faktem że bez niego ta gra nie była by taka jaka byłą (mało maślane.. ale mi sie napisało hehe :) ) Fakt pomagałeś i ja starałem się pomagać tobie, no cóż w życiu jak to w życiu nigdy nie wiadomo co się stanie.... I nie mam zamiaru ratować pythery bo to nierealne, zresztą nie jestem zwolennikiem przemocy (jak kolego o którym pisze).... Bedzie co ma być nie tibia człowiek żyje.... P.S. Oskar skoro Retired Because of life... to czemu siedzisz ostatnio non-stop na kyrze ? (to takie pytanko na marginesie)

etelek 27-12-2005 02:21

:)

A z takiego powodu ze moj retired na pytherze zmienil sie z rl life na Playing Kyra , dlatego ze hunta zlapalem w miedzy czasie M.In Radku , i nie zaluje , bo pythera smierdzi BR , a na kyrze poznalem spoko ludzi , cya all

obserwator_pythery 27-12-2005 10:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez etelek
A z takiego powodu ze moj retired na pytherze zmienil sie z rl life na Playing Kyra , dlatego ze hunta zlapalem w miedzy czasie M.In Radku , i nie zaluje , bo pythera smierdzi BR , a na kyrze poznalem spoko ludzi , cya all

Muhahahahah Jak z Peko laziles to br najlepsze przyjaciele a jak hubnetd od skrola to smierdza . Nielza szuja nab plx :D

Barzyk de'Costa 27-12-2005 10:45

Czyli Polacy mają tam obciach. Dobrze, że nie gram na Pytherze.

NooB from LW 27-12-2005 11:10

Ja tam gralem i żałuje :( Długie godziny expienia i robienia mlvl sie nie oplacily :( Ale sprubuje na aurea moze tam mi sie poszczęsci

Miłosz 04-01-2006 22:18

Niestety musze was powiadomic że Etelek was nieurtuje ;]
Tak z nudów looknełem na tibia.com, albo naprawde miał hacka albo sam dla jaj rooknął postac.
Ale szkoda 108 leva, teraz 1 level;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33.