![]() |
hoom, moge do Ciebie wpaśc? Bo tyle wódki... to się szykuje ciekawe!
A na serio to sylwka spędzę we Wrocławiu u kumpla... co będziemy robic - jeszcze nie wiem. |
Siedze qwa w domu ze starymi bo nie chca z chaty pojsc (to samo u kumpli) X( X(
|
@hoomik
... |
/edit/ciach
|
1.Wstane
2.Standardowo chwyce mojego Xboxa 360 3.Zagram się na śmierć 4.Świętuję Nowy Rok z moim Xem 5.Śpię Bleeeeeee... B) |
Cytuj:
Plany sie nie zmienily bede w chacie z rodzinka xP |
No problem ziąs, wodki starczy dla kazdego :] I wezcie ze soba jakies fajne 14-letnie dupeczki, a co!
|
$vboptions[postminchars]
|
U mnie pewnie imprezka bylych klas IV z LO w klimatach wczescno-gierkowych. Zobaczymy jak to wyjdzie:)
|
Cytuj:
E tam, ja tam wole takie dupy z 1-3 nauczania początkowego. |
Schleje sie jak dzika swinia. A chvj Cie to obchodzi.
|
TANZEN GEHEN!
no i w środku nocy pasterka noworoczna :P |
Pić palić pić palić :D
|
Cytuj:
|
No, bo przecież jest już dorosły. Jedyna zabawa to picie i palenie z kolegami (żeby zaimponować). Rzeczywiście, super spędzisz tego sylwestra.
"Miłego picia i palenia oraz du** wygolenia." - jak to powiedział jakiś filozof -- Jeszcze dodam, że robimy sobie o północy przerwę w seansie w celu wystrzelenia paru sztucznych ogni. A co ;d |
prawdopodobnie wyskoczy sie na jakies % gowienko ;]
a pozniej kac :C |
Cytuj:
|
Moja sylwestrowa zabawa zapewne bedzie przypominala zeszloroczna. Beda gry, zabawy w doborowym towarzystwie. Ogolnie impreza bedzie swietna, juz nie moge sie doczekac! :) Mam gdzies fote... hmmm... o tu: http://humor.szperaj.pl/pics/impreza2.jpg
|
Cytuj:
hahahaha,jak mnie dobijają tacy kozacy.... w wieku 13 lat,alkochol nawet nie jest przyswajany przez organizm.musiał byś zaczynać od karmi,i jechać na im ro,żeby wkońcu zasmakował ci np.lech. Wiem to z własniego doświatczenia,w tym wieku piwo,i inne alkochole wogóle nie smakója...I ja z tego powodu bardzo się cieszę.Bo wpadłęm w złe towarzystwo(z charakteru są spoko,ale marnóją organizm) ,ale na ciemną stronę nie przeszedłem :D Tak naprawdę,to będziesz siedział w domu,i cioł w kompa.Mówiąc na gg wszostkim -ALE MAM PIZ**E!! |
Ja nie wiem ... moze sie z qumpela spotkam.
Mam tylko nadzieje ze bede bez starych :p Ale na pewno nie bede pic ... :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |