![]() |
Cytuj:
Pozatym denerwójecie mnie z tym,"nie wolno dostać itemów" .tylko jabłka i pomarańcze noobie! X( " itp. I do tego nie czytacie żadnych postów,tylko odrazu się wypowiadacie. A jest możliwe dostanie itemków od mikołaja,co wy myślicie,że jeśli by tak było,to cały server biegał by w nowiutkich golden armorach??Dostaje się je niezywkle rzadko.sam nabieram nadziei idąc następnym charem,że będe o te 2k-1kk do przodu.niestety nie tym razem..... |
5 snowballs. Noobcharem zgarnalem 20 jablek.
|
na 1 chare dostalem 5 snow ball na 2 dostalem 15 apple a na 3 dotalem 10 lasek
|
:p
Ja dostałem: Pomarańcze-reset-candy canes-reset snowballe xDD
|
ja dostalem 3 charami snowballe i 1 pomaranczki :P a od zywego dostalem 3 pomarancze i pare mandarynek
|
Ja dostalem snoowballe ;]]
|
Ja 10 pomarańczy.....
Mam takie pytanie...czy da się zmienić prezent otrzymany od mikołaja?? |
Ja najpierw dostałem 5 snowballi, następnie po resecie 8 lizaczków, a po ostatnim resecie DOLL, z tym że gram kobietą, więc może to też ma związek ... lalka = kobieta :D
|
Jabłuszka, jabłuszka :D
|
8 cookies plx -.-
|
Wszystkimi moimi postaciami poszedłem do mikołaja. W sumie dostałem 15 śnieżek, candy canes'y (2 pakiety, nie pamiętam po ile ;<), 16 ciastek. Za to mój kolega miał więcej szczęścia. Aż musiałem znaleźć passy do mojej pierwszej postaci, aby wbić na Lucerę :) Pozwólcie, że zamieszcze screena.
http://img452.imageshack.us/img452/5285/uo00146sd.jpg Pozdrawiam //Azazel |
A mi Santa zrobił laske :baby: znaczy sie dał laski
|
ja: 1 char-8 candy canes 2 char-5 snowballs
|
1 postac - 5 snowballi
2 postac - 15 jablek 3 postac - 5 pomaranczy |
A ja to mialem farta , nareszcie dostalem tego thunder hammera. I slusznie bo juz ****ica mniebrala ze na annihilatorze niema tego. CIP soft wykonal dobra robote dajac taka mozliwosc. Wiec na co czekacie !!! DO MIKOLAJA NOOB CHARAMI !!!
:D:DD:D: |
BUUUUUUUUU!!!!!!!!! ja tylko 5 śnieżek dostałem ;( BUUUUUUUUU!!!!!!!!! Daj thunder hammera, pliis!
|
Ten sam crap co rok temu -.-... Nie cierpię candy!
|
ja dostalem takie cos :P nieiwm po co to jest :Pniwiem jak sie wkleja :P
|
ja dostałem paczke prezerwatyw,wiec bujcie się:P
|
A ja dostalem:
1 char: 5 snowballs :o 2 char: 15 jabluszek X( 3 char: 10 orange :] 4 char: 8 laseczaek :D A ja chcialem teddy beara ;( ;( ;( ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |