![]() |
Cytuj:
Moderator też człowiek (lub.. no... cokolwiek) i da rade się dogadać, o ile nie wylatuje sie od razu z przekleństwami. PW z przekleństwami w stosunku do nas zazwyczaj są totalnie olewane lub dodatkowo karane. Forum to nie jest niezbędna do zycia rzecz i nie można sie pieklić. (Stara się robie. Kazania głoszę ;)) |
@Patrikozzz
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie po ujrzeniu po raz 100-tny tematu pt "Drag plxpxlx help mi oeneoeneoe" wzięłaby mnie w najlepszym przypadku lekka ****ica -.- Każdy, powtarzam KAŻDY, nawet najcierpliwszy mod~ w końcu nie wytrzyma i nazwie jakiegoś idiote po imieniu. Nie ma co ukrywać, że wielka część userów tego forum jest delikatnie mówiąc leniwa i niezbyt skora do szukania. Łatwiej napisać 10 wyrazowy temat, a później wypłakiwać się mamie, ze dostało się bana za (ż?)rzekomą głupote. Nie byłeś i nie jesteś modem, ale życze Ci żebyś został i zobaczył jaka ciężka to praca. Mówisz, że każdy mod musi poświęcać dużo czasu. Powiedzmy, że zgoda, powinien się poświęcać. Z tym, że nie dla każdego forum i komputer to wszystko co mają. Może ktoś woli wyjść do znajomych, dziewczyny czy kogoś tam innego? Zastanów się troche nad tym, zanim zaczniesz mieć pretensje do kogoś, że nazwał kogoś idiotą. |
Oj cos czuje że ten temat zniknie. Za dużo choć spokojnych kłótni
a co do list to stwierdzam niezła |
Afff:P
To mial byc temat do wymieniania sie pogladami dot listy banow, ale przeksztalcil sie w dyskusje na temat slusznosci banow i ich powodow, tak to juz bywa na tym forum ;) |
Kilka fajnych "fragów" xD
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
kurcze dziwne ze mnei tam nie ma O.O a te opisy to takie sobie -.-
|
Ja o tym się dowiedziałem jeszcze z podpisu DJ Fara0na;]...
Koronowany rycek Dostal bana od Raynolda, pisze do mnie ze go Ray zle zrozumial bo on nie obrazal nikogo tylko sie skarzyl na smierc... wchodze na jego profil i zanim zdazylem znalesc link do listy upomnien wpadl mi w oko jego podpis: "Życie jest jak gunzo masz pryszcza leszczyk Dzień pierwszy: zamienię hara Nie pytajcie sie mnie co to jest, bo nie wiem. Ale mam złe przeczucia :D Szary chłopak z Hiberny Painfullhands kayloger Xeb Zig zag, noob keylogger attack! RaulPedalNoob Zbanowany przez: Raul Tja okok1 Keyloggery są ZŁE! nono2 Mało oryginalny jesteś...podobny nick, ten sam keylogger. lololo Te same keyloggery po raz trzeci są JESZCZE GORSZE! Kilka namelock'ów dostali chociażby: Zeus Rozdupczacz H2o666 PS. A o co chodziło z aferą "report bad post" tak gdzieś w maju? :confused: |
Co do nicków to już od dawna mam dwa ulubione:
Dupa Jana Sobieskiego; Cudowne Dziecko Dwuch Pedalow. |
@up:
A mój ulubiony nick znajduje sie na forum kidprotect.pl Bezlitosny pedofil ^^ sam go dumnie nosiłem ale mnie zbanowali ciekawe czemu :( Cytuj:
|
Hahahahahahahahahahahhahhahhahahaaahahahaha! Czytam sobie ten temat i myślę sobie, że pierwszy raz moge zgodzić się z Dr. Omaderem 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |