![]() |
Nie rozumiem czemu wy sie jego czepiacie?
Ja juz widze wasze ryje, z czyjegos mozecie sie posmiac, nie? To tez jest czlowiek. I ****A AMC NIE OBRAZAJCIE JEGO MATKI OJCA RODZINY ***ANE DZIECI WY TUTAJ WYCHODZICIE NA LUDZI KTORZY MAJA 10 LAT TYLKO POJECHAC I W*******IC. Ale musze przyznac ze z tym otsem to lipa byla mala :p |
ty kur.. dorosly ja gdybym mial camere internetowa to bym pokazal jaki mam ryj ****a i wez tu Leppera nie rob z siebie
|
@do moderatorów : Zamknijcie temat bo ludzie zaczeli się obrzucać gównem =.=
|
Polowa zostala zreportowana
-gdybym byl- modkiem to bym wam bana dozywotniego wsadzil |
Odezwał się... Obrońca debili :D :D :D
|
Wez poprostu sie zamknij, gdyby zaczeli wyzywac twoja rodzine z powodu gry byloby ci milo? Mam nadzieje ze go przeprosza za to ~
|
Krzywy Ryj
8o Ale masz krzywy ryj :D Niewidzialem jeszcze nigdy takiej mordy :D
Na poczatku myslalem ze to jakas zwierzyna ale puzniej zobaczylem ze to jakis dzieciak z krzywym ryjem sobie jaja robi ;) |
Słyszeli¶cie?
przepraszajcie go bo jak nie to zaraz przyjdzie do was logo i wam spu¶ci w*******, bo żal mu mamy i taty jakiegos po*******eńca... btw. jego siostra to szmata xD ;) |
No No rzeczywiscie troche krzywy ten ryj =/. Tak przy okazji Eternal niema 50 lvl B)
|
omg
Cytuj:
ps:idz bo ¶mierdzi od ciebie az w Gdańsku. |
Co za smietnik.
No nic, ludzie zostali odpowiednio ukarani. A temat zostawie, niech sie troche ci "normalniejsi" posmieja z waszej glupoty i dziecinnosci. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |