![]() |
Gram bo lubię, :)
Lubię bo gram :) @offtopic: Każdy ma swoje upodobanie co do tej gry... Jednemu się może podobać, zaś drugiemu nie. Także upokażanie danej osoby nie jest na miejscu... On wie co jest dla niego najlepsze... |
Cytuj:
@Topic Gram żeby tępić takich jak wy. |
Cytuj:
|
Gram bo lubię, ot co. Od czasu do czasu muszę się oderwać od konsolowych gier, a że na wysłużonym blaszaku mało która gra ruszy, wybór padł na Tibię.
|
Cytuj:
|
Grałem bo mnie kolega wciągnął potem wciągnołem innych potem po ćwiartce roku sie oderwałem i znowu ćwiartke roku tworzyłem OTS'y(miałem jednego dobrego,ale sie rozpadł),a po OTS'ach uznałem,że tibia to wielkie gówno,Niektórzy z mojego otoczenia też przestali,ale niektórzy wciąż grają(a dokładnie 2)i jeden mnie ciągle męczy na gg(Tak to Crowal xD).
P.S.:współczuje wszystkim maniakom z tibii |
J grałem w Tibię, poniważ 3 kolegów wciągneło mnie i reszte (pozdro dla all:D)
A w Ttibię już nie gram, ponieważ komp mi się psuje i dziękuje za to Bogu, ponieważ wyrwałem się z nałogu... 8o @Edit@: A króliczek już zawłladnoł mną 8o:p |
Thero skoro ci sie nie podoba ten temat to po co wlazles tutaj? Czego sie ty spodziewales? Inni jakos nie narzekaja :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja nigdy w nałóg nie zapadne.
Chociaż Tibia wciągneła mnie w kłopoty bo przegadałem cale Jasełka szkolne o Tibi z koleżanką, którą wciągnołem i za to dostalem -10 punktów zachowania razem z nią. :D A poza tym gram w Tibie bo nie mam co robić w domu i na dworze. |
Moze odpowiem na odwrót "Czemu nie gram w tibie" ;)
Uwazam ze za duzo noobów zaczelo grac w tibie, nie mozna spokojnie poexpic i rozkoszowac sie grą.Zabijają potwory na kazdym kroku, prawie nie ma szans zrobic loota zeby ci nie ukradli, na kazdym kroku kantuja,klamia i kradna....Takie czasy nastaly. Ale jest tez techniczna strona powodu czemu nie gram w tibie, wg mnie za maly poziom expa jest, oraz za te po update'owe ilosci many wymagane na runy to skandal jest, z kazdym update'm tibia sie cofa..Dlatego wlasnien nie gram w tibie ;) |
Cytuj:
|
kumple graja to ja też :D
|
Tibia wcioga czlowieka w zly sweiat. Niszczy go poprostu.Sam nie moge sie oderwac od niej. Niestety.
|
Po co gramy w tibie ??
Fajny temat Zaczynamy od początku. Tybie polecili mi koledzy z rl, poprostu znajomi. Gdy ja zaczołem grac oni juz byli na mainlandzie. Więc pomyslalem ze trzeba sie wziaść, gralem gralem (poznawalem nowe terenki) i powitalem sie z mainlandem. Tam zaczolem gre, poznawało sie fajnych kumpli, lepszy exp itp. Kiedy koledzy powiedzieli mi, że istnieje takie cos jak Premmy accont. Hmmm...... postanowilem ze kupie wiec kupilem. I tak jak teraz gram juz lvl wyższy od 150 nie mowie dokladnie. Teraz mam nowego Chara ale bedz pacc bo to inne, konto a pozaym wydatek tez siega wysoko. Moj ogólny swiat Aldora (HHAIILL) Nom ale teraz gram na Celescie <-------- :D |
ja dowiedzialem sie od kolegi najpierw gralem gral nie moglem sie oderwac dostalem kare na 1 mies po mies mowilem ze jesty glupia i wogule kolega chcial zebym mu postac potrenil to potrenilem i znowu mnie wciagnelo :b
|
Cytuj:
|
Jak nie mam z kim isc na piwo, to sie zaloguje i poexpie, poza tym gram, że porozmawiać z ludzmi..
|
Gram bo podoba mi sie ta gra.NIE jestem jakis uzalezniony gram jak mi sie che neikeidy po kilka godzin bo nei mam co robic w domu.Pogram sobie pozniej na dwor pojde czy do kumpla i tak sie tego tzrymam nei rozumeim ludzi ktorzy siedza od 6 rano do 24..to tylko jest gra
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |