![]() |
Bob marley xDDD
|
lol
Asia Argento - 63% Charlie Sheen - 62% Madonna - 62% Cameron Diaz - 61% Shakira - 60% Alec Baldwin - 60% -.- |
Nana Mouskouri 59%(nawet nie wiem kto to xD)
Norbert Wiener 57%(też nie kojarze) Aron Nimzowitsch(O.o) Uwaga uwaga... Elton John xDDDD 51% No i to mi pochlebia: John Lennon 49% Grace Kelly 49%(O.o) Peter Sellers 48% Dr. Manmohan Singh(O.o) Linus Torvalds :) 43% Wayne Rooney 42% Dobre to xD |
Linus Benedict Torvalds - gość od linuxa 62%
Steven Spielberg - 61% (lubie jego filmy ;-) ) Kiefer Sutherland - 60% Werner von Braun - 60% (gościu od systemu rakietowego) Ingvar Kamprad - 57% (gościu od sieci sklepów IKEA :-D) Lauren Bacall - 55% Alan Greenspan - 54% Buckminster Fuller - 54% Frank Zappa - 52% Patrick Stewart - 51% No nieźle, widze mocna reprezentacja skandynawów... Mam coś z vikinga ;-D A z drugiej fotki: Alan Greenspan - 70% Linus Benedict Torvalds - 66% John Lennon - 59% James Joyce - 57% Jeff Goldblum - 56% John Voight - 54% Andres Segovia - 54% Dick Cheney - 54% Max Euwe - 51% (też lubie szachy!) Robert Zemeckis - 49% OMG! Ale fajnie ;-) |
Porównałem 4 zdjęcia: 2 dość nowe, jedno z przed ~2 lat i jedno z podstawówki. O ostatnim nie ma co mówić, ale z nowszych to najbardziej przypominam Billa Gatesa (65 i 41%). Oprócz tego znajdzie się Ville Valo (50%), Samuel L. Jackson (61%), Sylvester Stallone (51%). Wśród osób poniżej 50% jest także Sigmund Freund, Papież Jan XXIII, Isaac Asimov i parę mniej znanych osób. Dziwi mnie tylko, że bardzo mało mam ogólnie bliskich podobieńst (max 65%, i rzadko powyżej 50%) w porównaniu do tego, co piszecie wy.
EDIT: Jak wrzuciłem zdjęcie Leppera to mi dało 'no matches', normalnie Andrzej do nikogo nie jest podobny. |
1 zdjecie m.in.
Hritwik Roshan Willy Brandt Kurt Cobain Ruud van Nisterlooy Johnny Depp Roger Federer 2 zdjecie m.in. Henry Fonda Elvis Presley John Travolta |
wszyscy mi muwia ze do starej jestem podobny
|
Cytuj:
|
Pierwsze:
Marie Trintignant-58% Neil Gaiman-50% Jane Addams-45% Sophie Marceau-43% Neve Campbell-43% Keira Knightley-42% Hilary Duff-42% Aaliyah-42% Liza Mennelli-42% Emma Watson-41% Drugie zdjecie: J.K.Rowling-71% (lol, w ogole nie jestem do niej podobna^^) Kirsten Dunst-66% (j.w) Sophie Marceau- tym razem 64% (O.o) Johny Deep-62% Neil Gaiman-62% Ayumi Hamasaki-62% Liza Mennelli-62% Richard Avedon-61% Hilary Staff-60% Franklin Delano Roosevelt-59% W sumie to sie 4 powtarzaja, a roznice w % pewnie wynikaja ze zblizenia twarzy na zdjeciu :P... |
sprawdze sobie jescze 2 fotke ale z 1 narazie mam takie wyniki
65% Rajiv Gandhi 59% Matthew Perry 54% Winona Ryder 51% Pierce Brosnan :D 50% George Clooney i jakies inne typy ale nie znam :D a z 2 fotki 69% Rajiv Gandhi 62% Angelina Jolie :D a ale to bije wsyztsko 47% Al Capone :D 8o 53% Arturo Toscanini |
Tarja Turunen 64% (wtf! )
Hugh Grant 63% Cliff Burton 62% Pavel Nedved 61% Demi Moore 56% ;;;;; |
Udalo mi sie wlaczyc :D
Drew Barrymore 54% Edith Stein 54% Zbigniew Brzezinski 47% Pavel Nedved :D 38% Zdjecie troche stare po z polowy wakacji. Musze jakies nowe dorwac.. |
Kilka zdjęć wrzucałem i w każdym się Beckham łapał, a w jednym na pierwszym miejscu. :D
http://img.photobucket.com/albums/v1...t/beckhaam.png |
nic mi niewykazało,czyli jestem podobny do niczego
|
Steve Martin - 46%
Deng Xiaoping - 45% (mowie wam, jaka PASKUDNA morda;/) Michael J. Fox - 44% Andie MacDowel - 43 Bing Crosby - 42 Alanis Morriset - 40% Alban Berg - 38% Ogolnie to niezle;P |
1 podejscie
Cate Blanchett 66% F ('O.o) Therese of Lisieux 60% F Daniel Radcliffe 49% M Meg Ryan 47% F Al Capone 45% M Julia Roberts 45% F @Audrey Tautou 44% F @Deborah Kerr 43% F Leonardo DiCaprio 42% M Beniata Ferrero-Waldner 41% F 2 podejscie Robert Musil 72% M Grace Kelly 72% F Asia Argento 71% F @Audrey TauTou 70% F Diane Keaton 66% F Ayumi Hamasaki 66% F Charlie Sheen 65% M Cary Grant 64% M @Deborah Kerr 64& F Edward Norton 63% M Oo omg.. |
A ja hmm...
1.Karol książe Walii :P 51% 2.Chealsea Clinton (ROTFL ROTFL) 41% 3.Ang Lee (kto to jest?) 40% 4.Tori Amos (Tia oczywiscie) 40% 5.Billy Corgan 36% (co?! ja jestem łysy, jeez od kiedy:P?!) 6.Ben Affleck 36% :D 7.Avi Nimni (kolejny uflok) 35% 8.Alyson Hanningan 34% 9. S.M. Gellar 33% 10. Y.B. Zohar 33% @Oerta: Przyznaj sie ze nie masz zdjecia no chyba ze jestes malo inteligentny i nie wiesz jak je wstawic... |
Mam cyfrówke i se strzeliłem zdjęcie.A wstawiać umiem.To chyba każdy umie-.-
|
lord orzech ja się dużo w to bawiłem i wielu zdjęć nie łapie. Wtedy trzeba samemu pokazywać mu gdzie jest twarz, ale trzeba dokładnie wiedzieć odkąd dokąd zaznaczać, bo będzie no matches. A jak mu nie łapie na początku, to nie wie gdzie ma łapać.
|
Wrzuciłem zdjęcie sprzed roku i do nikogo nie jestem podobny. Jak wrzuce najnowsze to dam edita.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |