![]() |
@Up: Poszukaj sobie "niedaleko" miejsca, które na mapie zaznaczyłem ;)
Sorry, ale dokładnie nie powiem. Nie chcę, żeby to doszło do wiedzy wielu osób :) |
Jak tak dalej pójdzie to nie bedzie ta jaskinia juz tajna :S
|
hehe ona nie jest juz tajna
wszystko zostalo juz w tym temacie powiedziane i kazdy powinien ja bez problemu znalezc czytajac ten temat jak ktos nie umie to trudno ;) a wiedza trzeba sie dzielic |
Znaleźliście jaskinie ? Fajnie, ale po co zaraz wszystkim pokazywać jak tam dotrzeć i jak ją znaleźć ? Pokazanie samych SSów i danie małych wskazówek może i by sprawiło, że bylibyście jakiś czas "sławni" jako jedni z niewielu, którzy znaleźli tą jaskinię .. ale ponieważ już prawie każdy wie jak tam trafić to nie zyskacie nic. Moim zdaniem to było bardzo głupie zachowanie i strata fajnego miejsca do expienia ponieważ zaraz tam będą tłumy jak w każdej zwykłej jaskini ze scarabami. Zupełnie tak jak z questami .. te nieznane są fascynujące a ci co je wykonują są sławni .. natomiast inne są poprostu kolejnymi questami wykonanymi przez kolejne nic nie znaczące osoby.
|
@up : wsumie masz racje , ale i tak gdy tylko ujżałem pierwszy ss zaczołem szukać na mapce na tibianews i znalazlem ^^
hehe spoko dzis ją znalazłem , nie odkopuje się jej jak zwykłą jaskinie więc było trudno :D |
:***
Elo elo kocham cie czlowieku :D:D kolejny cave w ktorym bede mugl sobie poexpic :D:D
Dzieki ;D |
bylem zwiedzilem niestety zatrzymałem sie na acient scarabach tylko wejscie i 1 pokoik zwiedzilem troche za duzo uh szlo pojde tam z 2-3 pallami i wtedy :)
filmu ze zwiedzania nie da bo jest pokazana droga. |
Expie w tym cave juz dobre 2 miechy.....
Wielka prozba by nikomu tego niezdradzac :P |
Ok, udało sie. Szkoda tylko, że scaraby to nie jest najlepszy exp dla paladyna.
|
Bardzo łatwo znalesc :D
|
:))) znalazlem :)))
Ale szarego kwadracika to tam niewidze ale super :)) duzaa jak nie wiem :)) |
Tia łatwo znalesc :) Ja na Arcani 2 bylem :/ Qmpel z gildi mnie wyprzedzil :D
|
spoil
By Hege
/me wycina ss pokazujący położenie jaskini HAHAHA chcielibyście /me idzie szukać adresu ip..... |
@up
Dajcie mu bana na ip plx ;) |
@up
banna..??wyszczelac po ryju a nie:/ po *** tyle opisow ,zagadkowosci jak jakis debil dal ss teraz to juz na 100% sobie tam na furorce nie pooexpie;/ |
Thx Hege :) Wyrwało mi sie troche z tym bluzgiem :] Juz wszystko dobrze.
Btw. Może zamknac topic? I tak nie bedzie tu juz nic do gadania oprócz zjechania jakiegoś następnego spoilera :) |
no no wlasnie jej szukam ;)) mam nadzieje ze znajde :D :D
|
Cytuj:
HahaahaAHAHAahaHAHA Agroki ja widzialem gdzie ty szukales a gdzie Y@hu^^ sam bys g**** zrobil :s Tylko lazisz za wszystkimi wszedzie i lizesz im d*** . Typowy ASS LICKER. Idz przezywac dalej ze na cyclo musialeś zużyć 3 exury bo full resp :p |
zamykam temat, bo tylko czekać, aż się pojawi kolejny spoil bo tylko taki kierunek widzę dla tego tematu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |