![]() |
Zeby GP z nieba spadaly,
Aby skille same sie nabijaly, Zeby plecak MPA byl po 4k, ( 8o ) Aby z mino loot byl wielki! Darmowego BP of SD I prostych questow co loot is good! Te zyczenia sa do syskich Tiijczykow bych "Newbie" i RookStayerow jak i dla tych co sa na mainie ;) Aha- I duzo UpDateow ! =*** |
wszystkiego najlepszego w nowym roku!
cu in tibia :D |
Dziękuję i nawzajem ; )
|
wzajemnie ;)
|
Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim graczom kultowej gry Tibia !!
Dla rookslayerow: Najlepszych itemow na rooku, 0 noobow, jak najmniej deadow :kon:. Dla 1 levelistow: Rzycyc mozna tylko jednego: AWANSOWANIA NA NASTEPNE LEVELE Z DOBRYMI ITEMAMI !! :2handed:. Dla gosci z conajmniej 10 lvli: Wiecej takich osiagniec ;) przed banem staralem sie o 12 level ale nie wyszlo :( :Ork:. Dla 100 levelistow 8o :Co w koncu !! Kazdy by chcial taki Level ;) :cup: . |
Życzę ci pogody ducha, byś bez viagry panny ruchał. Żeby dziewczę czuło w kroku, że sylwester jest raz w roku. xD
|
Wszystkiego najlepszego, (bla bla bla) , czyli SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
|
Nawzajem dla wszystkich. I duzo opłacalnych lootów.
:) ;) :p B) :] :D 8o :cup: Mój 1 post... <<<OwNeD>>> hehe :D :D :D :D |
Wszystkiego najlepszego, obfitych huntów, wiele expa, mega skilli, tańszego pacc'a :P i aby ten rok był lepszy niż poprzedni i w tibii, i przede wszystkim w naszym życiu codziennym.
|
Hurrey! nowy rok xD
Wesołego chlania xD
I wszyscy razem hurreeeeey xP |
szczesliwego i bezkacowego nowego roku ;)
|
no to szczęśliwego nowego roku zero banów słuchających ludzi gmów no i wszystkiego najlepszego 4 all :D
|
Szcześliwego nowego roku i żeby wam się na mózg nie żucił aperetif <ChErRy>
|
Życze wszystkim szczęśliwego nowego roku bez lagów banów i kików. Pozdrawiam wszystkich administratorów stronki www.tibia.pl ;) ;) :] :]
|
Wszystkiego najlepszego w nowym roku;) zyczy lucek z celesty.
juz se petardy wystrzelalem teraz tiibia;p |
Ja sie dołoże do życzen nie chce mi sie pisac :p :p
Wszyskiego najnajnajnajnajnajanjnajnaj LEPSZEGO!!!!!!! :cup: :cup: |
SiEmAnKo
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI SYLWESTRA DLA WSZYSTKICH TIBIANCZYKÓW ŻYCZY Axenia,Daniel Lancelot,Lord Zaris i wszyscy z serva libera
|
Szczęśliwego nowego roku ;)
|
Cytuj:
heheheh za***iste zyczenia XD ja juz lekko trafiony ;d ale tez wam wszytskim zycze wszystkiego najlepszego no i zeby level szedl bez problemow xD |
dzienki i nawzajem
co bende durzo pisac :P:P:P i tak nie mam co i pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33. |