Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   7 grobow, co z nimi??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60186)

Dweron Abyth 13-01-2006 19:17

wlasnie cos sobie skojazylem...
Otuz jak kazdy wie tom skupuje raty po 2 gp, w jego sklepie na pietrze jest pewna tajemnicza dzwignia, gdy jest plaga wlasnie tam chodza sobie 2 raty. Czyżby tylko zbiek okoliczności??

Palek Demon 13-01-2006 20:29

@offtop
@Pan Klocek
:p Domyslam się ze to co podpisie to z rooka skond masz list :D

First Doom 13-01-2006 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dweron Abyth
wlasnie cos sobie skojazylem...
Otuz jak kazdy wie tom skupuje raty po 2 gp, w jego sklepie na pietrze jest pewna tajemnicza dzwignia, gdy jest plaga wlasnie tam chodza sobie 2 raty. Czyżby tylko zbiek okoliczności??

kolejny spostrzegawczy koles :) to mi sie podoba takich ludzi nam trzeba :) to jest bardzo ciekawe co tą 'dzwignia toma' :))
moze tam gdzie sa raty trzeba wzsystko przekopac , a nie zauwazyliscie ze na pacc arena przy samym mostku tam w cave z spiderkami i bugami jest pelno cial ratow! przeciez nigdy tam nie bylo zywych to mnie irytuje...

Zerrotyx 14-01-2006 19:23

ciala ratów to tak jak ciała humanów w tunelu pod Al dee Shopem.

Ale troche odeszlismy od tematu. Wylałeś już krew, a położyłeś szkielety? Albo ustawić torcha przy każdym grobie wraz z honey flowerem, trzeba mieć szacunek dla zmarłych:) Albo poczytać książki i spróbować się dowiedzieć, kto tam może być pochowany i wyrecytować imiona:)
Można też się ubrać na czarno i pisać chlip chlip ;(

First Doom 15-01-2006 11:39

@Pan Klocek

Kiedy pokazesz nam swoj nowy projekt? :)

@temat

Ktos jeszcze probowal cos z tymi grobami , niech da znac.

Voyteq 15-01-2006 13:48

polozylem na grobach moon flowers i...... NIC. tylko mnie szwedzi wysmiali ze glupi jestem :D

billy1993 15-01-2006 16:56

Ludzie!!!!

No a jakby tak się umówić na jakimś świecie, i wziąść te 7 ciał z katana room położyc a tych grobach? Tak jak będziemy w 20 ludzi to nam raczej nie zabiorą ciał. PS. Szukam kogoś kto pomoże mi odkrywac różne żeczy na rookgardzie na świecie Honera. Jak ktos chętny to prosze pisac na gg:5620949. See you in Tibia!

luiss yora 15-01-2006 17:06

moim zdaniem powinienes polozyc na tych grobach 1 dead humana na kazdy grub na to szczatki szkieletuw,kwiaty,polac obok krwia,oblozyc caly pokuj paloncymi sie torchami i wchodzac nie zabijaj zadnego szkieleta nawet tych na samym dole.

Pan Klocek 16-01-2006 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dreament
A ja sie popatrze na to troche krytycznie nie długo to juz bedzie oo kurde tu jest trawa to napewno jak tu dam all eq moje to tp do mm sie otworzy i wam mowie cipom by sie nie chcialo takiego skryptu pisac chociaz z drugiej np faraon questy a sam nie wiem kombunujcie moze rozwiazanie ktoregos z questow jest wlasnie takie za przeproszeniem glupie ze wlasnie takie "szajbusy" <( nie mowie tego w sposob negatywny tylko przyjacielski ) to odkryja Pozdro For All ;)

A wiesz co to sa znaki interpunkcyjne?

A co do honey flowerow to tez probowalem.
Imiona zmarlych mowisz, znalazlem narazie 6 imion ludzi ktorzy sa pochowani na rooku.
A co do reszty to dzieki bardzo za glupie odpowiedzi, moze wam wystarcza jak ktos was zaprowadzi na questa albo znajdziecie Tutorial na jakiejs stronie. Mi to nie odpowiada, wole robic cos sam. Gdybyscie mieli choc blade pojecie jak wygladaja niektore questy na mainie to przestalibyscie wymyslac te banialuki. Zauwazyliscie ze nikogo one tu nie bawia?

@Down
A ty myslisz ze nie probowalem?? :/

Xetor 16-01-2006 13:30

Może kilofem spróbować pokopać :) ?

Pomidorowy drago 27-01-2006 11:08

w poprzednim temacie o grobach bylo napisane ze te pomiszczenie znajduje sie nad jaskinia szczurow pod sklepem allde dokladnie blisko zejscia do bugow moze trzeba wziasc ciala szczurow a jak nie to sprubuj z 7 kamieniami przy respie spermana

Pomagacz 27-01-2006 22:21

niewiecie o czyms!

mam coś o czym niewiecie! Jesli picknie sie na na jakies tam pole a pozniej zejdzie sie nizej (AlDee podziemia) ni przez dziure bo takiej tma niema! tylko normalnie to tam jest lekka poświata (nieda sie ropnąć ale poświata jest) bezużyteczne info ale cos w tym jest! ;)

Rzorek 28-01-2006 00:59

mowie wa m ze ot tylko wystruj;] tylko chuck norris zna prawde xD tlyko on przeszedl tibie

Pani Klocek 28-01-2006 11:27

8o Dalej dalej detektywie Klocek! do dzieła!
Bądź niestrudzony w swych poszukiwaniach!
Któregoś dnia Twoje wysiłki zostaną nagrodzone!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43.